Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי במוסך אישרו לי שהשמן 10W40 של דלק מוטורס

התקתוקים - כמה מוסכניקים אמרו לי שהמנוע עובד נורמלי

אולי מנוע עובד יותר שקט עכשיו אחרי החלפת שמן ואתה שומע את המזרקים מתקתקים....שזה תקין לגמרי

פורסם

רועי לא ראיתי שום דבר שסותר את זה שהשמן של פרסטון הוא שמיש,אם זיכרוני אינו מטעה אפילו מאור מהחבורה שלכם השתמש בו.

גם אני בקטנוע שם שמן איכותי יותר ממה שהמוסך שם אבל במידה והמוסך שם שמן כבר והוא עומד בתקנים אני לא יקנה שמן אחר וידרוש החלפת שמן כל עוד הוא עומד בתקנים.

אני גם לא אמליץ לאף אחד לקנות שמן של פרסטון או פז,דלק,דור אלון אבל במידה והשמן נקנה והוכנס למנוע והוא עומד בתקן למה לעשות מזה סיפור.

פורסם

היי,

מאור הפסיק להשתמש בשמ הנ''ל, לאחר שאני ועוד חבר כנופיה גילינו את זה.

אף אחד לא יודע איפה שמן פרסטון מיוצר, אף אחד לא יודע אם התקנים האלו האמיתיים,

פרסטון לא מייצרים שמן.

גם הנציגת לקוחות של יהבואן לא יודעת איפה הוא מיוצר, ושאמרתי לה פרסטון לא מייצרים שמן

היא התחילה לגמגם ואמרה לי תתקשר עוד שעה.

בקיצור זו חברה מדבקה, אם היו בטעות שמים לי את זה במנוע הייתי מחליף מיד.

וכן אני עושה סיפור, עד שאני אדע יותר פרטים עליו.

אני יתקשר עוד שעה שהנציג שמנים שלהם יגיע ונראה מה תיהיה תשובתו.

רועי

פורסם

מרק, מה הקשר התגובה שלך למה שעניתי לך?

טענתי ששמן ממחוזר לא טוב?, שאין חברות שלא ממחזרות?

טענתי שפרסטון לא מייצרים שמנים וזו חברת מדבקה.

הקתשרתי שוב ליבואן, ואחרי שסיבנו אותי שתי יוצעות שירות, העבירו אותי לאחת שמבינה.

היא סירבה בתוקף להגיד לי איפה מיוצר, ע''י מי, אם התקנים אמיתיים, ושאמרתי לה

שפרסטון לא מייצרים שמנים, היא אמרה לא יודעת וניתקה.

נראה לי זה אומר משהו עליהם.

רועי

• תוכן חדש...