Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימו לב איזה צירוף מקרים... (תאונה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוטושופ לא ברמה...

דבר ראשון ההתקהלות קטנה מדיי ובקושי אנשים מפנים תראש, אין צל, הגג אמור להיות מרוסק מהמשקל, הסיכוי להגיע למצב כזה כמעט בלתי אפשרי (בטח ובטח עם המכוניות האלה) ומה באמת הסיכוי שזה יקרה לאותו זוג מכונית.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

לאו דווקא.

זה רכב נפוץ מאוד בקרב מעמד מסויים בארה"ב (נחשב לאחד הרכבים היותר זולים ועממיים שם).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
פוטושופ לא ברמה...

דבר ראשון ההתקהלות קטנה מדיי ובקושי אנשים מפנים תראש, אין צל, הגג אמור להיות מרוסק מהמשקל, הסיכוי להגיע למצב כזה כמעט בלתי אפשרי (בטח ובטח עם המכוניות האלה) ומה באמת הסיכוי שזה יקרה לאותו זוג מכונית.

אם לא שמת לב זה לא בידיוק יום שימשי
פורסם
לאו דווקא.

זה רכב נפוץ מאוד בקרב מעמד מסויים בארה"ב (נחשב לאחד הרכבים היותר זולים ועממיים שם).

איזה נפוץ איזה ?

שים לב לאתר ממנו נלקחה הכותרת :WRECKED EXOTICS...icon_biggrin.gif

פורסם

שימו לב שיש צל בין 2 המכוניות...

אבל משהו לא נראה בתמונה הזאת הגיוני, המכוניות לא נראות מספיק.......מרוסקות, נראה יותר מדיי כמו פוטושופ, כאילו הניחו אותן בעדינות אחת על השניה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חארטה-שופ!!

ממש לא נראה הגיוני!

יוסי שים לב שאין צל של ממש בין 2 המכוניות...

הגוון של הכביש בין 2 המכוניות זהה לגוון שמאחורי הקוואליר הימנית... הוא אמור להיות יותר כהה..!

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
פוטושופ לא ברמה...

1)דבר ראשון ההתקהלות קטנה מדיי ובקושי אנשים מפנים תראש, 2)אין צל, 3)הגג אמור להיות מרוסק מהמשקל, 4)הסיכוי להגיע למצב כזה כמעט בלתי אפשרי (בטח ובטח עם המכוניות האלה)

5)ומה באמת הסיכוי שזה יקרה לאותו זוג מכונית.

אתחיל בכך שאני לא בטוח לחלוטין שזה אמיתי

ואמשיך ב-

1)אתה לא יודע כמה זמן אחרי התאונה זה צולם, (כמה זמן לאחר שהיית עוצר ליד תאונה כזאת היית נשאר?)אני ספרתי 5 אנשים שהסתכלו על המכוניות וכל השאר היו כבאים שהיו עסוקים בשיחות,

ושוב פעם אתה לא יודע כמה זמן אחרי התאונה צולמה התמונה, היא לא כל כך מיוחדת, אותי היו מספקות כשתי דקות צפייה.

2)יש צל בין שתי המכוניות, האור מועט מאוד ואתה לא יודע איפה נמצאה השמש כשצולמה התמונה.

3)הגג לא אמור להיות מרוסק מהמשקל בגלל כמה סיבות:

א. צורת קדמת המכונית הזאת בנויה דומה לרמפה, כך שמכה מאחור הייתה מרימה את המכונית הקדמית אט אט עד למצבה הנוכחי וגם שהאנרגיה מהמכה שוככה ע"י החיכוך בין מכסה המנוע של המכונית התחתונה לתחתיתה של המכונית העליונה, ואם נגיד היית מפיל אותה מגובה כלשהו על המכונית התחתונה האנרגיה הייתה משתחררת במכה אחת בנק' המגע בין שתי המכוניות.

ב. אם תסתכל טוב טוב תראה לפי הזוית של המכונית העליונה שרוב המשקל מונח על איזור מכסה המנוע והסרן האחורי מונח קלות על הגג, מה שמאמת את זה חוץ מבחינה ויזואלית זה שהמתלה הקדמי של המכונית התחתונה סגור כמעט עד סופו והמתלה האחורי נראה די פתוח, מה שמעיד על כך שרוב המשקל מונח בקדמת המכונית.

4)לשברולט צורה קדמית של טריז, ראה סעיף 3. א.

5)אולי הסיכויים לא כל כך גבוהים אבל זה לא אומר שזה לא יכול לקרות,

כפי שצוין מעלי המכוניות האלו נפוצות בארה"ב שכן הן לא יקרות, נוחות ותוצרת שברולט.

שיהיה לך יום טוב

פופו.

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם

איך לעזאזל הגלגל האחורי של הרכב העליון לא ריסק את החלון של התחתון?!

אפילו הפגוש של התחתונה לא התעקם.

זה מספיק משכנע שזה פוטושופ.

איציק.

פורסם

אולי אתה צודק בעניין הגלגל והחלון

אבל אני מאמין שלא הופעל מספיק לחץ על החלון כדי לשבור אותו

כמו שתיקח פטיש קילו ותדפוק אותו על החלון בזוית של חמש עשרה מעלות לחלון והוא יחליק וימשיך לנוע בלי לשבור את החלון, לעומת זאת שאם תיקח את אותו פטיש ותדפוק אותו על החלון בזוית של 90 מעלות לחלון, זה ישבור אותו (הפטיש הוא דימוי לגלגל) , זוהי דעתי האישית.

אתה לא יכול לראות את הפגוש של התחתונה לפי התמונה הזאת, מה שאתה רואה זה פרופיל של חלק קטן וקיצוני מהפגוש באפילה.

פופו.

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם

למה המכסה מנוע של הקווליר העליונה עקום?

ולמה בעליונה יש כרית אויר פתוחה ובתחתונה היא לא ניפתחה?(זה אולי אומר משהו...?)

ד"א הדגמים קצת שונים... לתחתונה אין פגושים בצבע הרכב וגם לא פסים לאורך האוטו

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

זה רק מסביר את השאלה "איך היא הגיעה למעלה?"

כנראה משאית/אוטובוס/כל רכב כבד אחר התנגש בה במהירות כלשהי.

אולי אפילו תאונת שרשרת שבה המכונית התחתונה נכנסה בראשונה.

פורסם

כחלק מחזרה לתרבות הרטרו של שנות ה80, צעירי ארה"ב מתקינים ברכבים שלהם טורבו-בוסט. (כמו שיש בסדרה "אביר על גלגלים".

לכן המסקנה המתקבלת היא:

הערס שנהג בקאווליר קופה ניסה לעקוף את המכונית העומדת והפעיל את טורבו-בוסט רחוק מדי. ולכן נחת על גג הרכב.

"אנחנו מקבלים החלטות. זאת העבודה שלנו! בלה בלה בלה" :wink:

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...