Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאמא שלי יש את הרכב הנ"ל והוא מוזנח טוטאלית, הרכב נשטף במכונות שטיפה, מלא סווירלים, וגם בגג אני מתחיל לזהות דהיית צבע במיוחד באמצע ובקדמת הגג, בהמשך אעלה תמונה.

היעד שלי זה להביא את הרכב למצב כמה שיותר מושלם כמובן באמצעים שיש לי, כלומר הכל יגני בלי מכונות.

אשמח אם תדריכו אותי ותגידו לי את השלבים שעליי לבצע וכמובן עם איזה חומרים כדי לנסות להציל את הרכב.

תודה מראש.

פורסם
אני חושב שבמצב שאתה מתאר עדיף לך לקחת את הרכב לדיטיילר שיעשה עבודה מקצועית וטובה יותר.

זה גם לקחתי בחשבון, אבל האמת שאני לא מכיר אחד כזה באיזור אשדוד, ובאיזה חומרים הוא משתמש ובנוסף אני לא יודע מה טווח המחירים שדיטיילר לוקח?

למרות שהייתי מעדיף לעשות לבד כדי לדעת שאני עושה את זה על הצד הטוב ביותר, וגם כמובן זה יותר מספק.

פורסם

תודה אני ינסה ליצור איתו קשר לברר פחות או יותר טווחי מחירים...אבל אם בכל זאת ארצה לעשות את זה לבד אפשר הדרכה או כיוון?

• תוכן חדש...