Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנויות מחשבים באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד וטלפון באילת.

ברצוני לעשות השוואת מחירים.

חוץ מKSP ואיבורי שיש להם אתר וסניפים באילת,

ידוע לכם על עוד חנויות באילת שיש להם

אתר אינטרנט

שניתן להתרשם מהמחירים שלהם?

תודה.

פורסם

יש עוד כמה, כמו החנות בקומה התחתונה באייס מול, אבל הם יקרים מאוד, ויש גם את החנות למטה בקניון מול הים, אבל גם הם יקרים לא פחות.

לדעתי KSP ואייבורי הכי זולים, והיתרון זה שיש לך שירות בסניפים אחרים שלך בארץ, אתה גר בחיפה לפי הפרופיל, ויש לך סניף של KSP בעיר. זה יתרון לא קטן. מניח שגם אייבורי יש בחיפה.

פלאפונים אתה יכול לבדוק בבאג או בבסט מובייל.

לפטופ גם אתה יכול לבדוק בבאג, יש להם מבצע של בלי מע"מ, אז באילת יש הנחה כפולה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק KSP - הסיבה פשוטה: זוהי רשת אמינה, זולה עם אחריות בכל ארץ.

כמה כבר ייצא לך לחסוך על מוצר? 100-150 ש"ח אצל חנות קטנה ולא מוכרת?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אומנם אני לא תושב אילת, אך בכל פעם שהייתי צריך לקנות שם משהו (או שיקנו בשבילי)

מרכז מחשבים אילתי נתנו לksp בראש במחירים... שווה לבדוק

פורסם
אומנם אני לא תושב אילת, אך בכל פעם שהייתי צריך לקנות שם משהו (או שיקנו בשבילי)

מרכז מחשבים אילתי נתנו לksp בראש במחירים... שווה לבדוק

מה זה נתנו בראש? כמה חסכת? 100 שקל?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

קניתי כמה מחשבים ניידים + מספר פלאפונים. (לא באותו מעמד)

לרוב המחירים ב KSP טובים יותר מאייבורי. בנוסף יש שם תמיד חבילות

הטבה נחמדות ברכישת מחשב נייד. לגבי אחריות? לא החנות מספקת את האחריות

זו אחריות בינלאומית. עד עכשיו לא הייתה לי בעיית אחריות. (ומימשתי אותה לא פעם)

פורסם

מילר הם פשוט דיברו עם היבואן ודאגו להפנות אותי איפה לשים את המכשיר כשהיה צריך (אייפון ומחשב נייד)

ואם אעשה השוואה בין כל מה שקניתי אצלם למחירים בקייאספי ההבדל יהיה מעל 1000 שח בקלות

פורסם (נערך)

ממליץ לך לא לחסוך ולא להתפשר לקנות מוצר מחברה כמו KSP.

ביקורות רעות יש עליהם מפה ועד כוש,וגם לי יש נסיון רע איתם.

למען האמת שבוע הבא אני באילת,וביום שישי הזמנתי כמה חלקים מהחנות מחשבים שממנה אני קונה כבר שנים,בדקתי ויצא לי הפרש של 350 ש"ח לטובת KSP באילת.

וחשבתי לעצמי האם ה350 ש"ח האלו שווים את הטרחה ? הרי בסניף KSP ואייבורי באילת אין שירותי הרכבה של החלקים,אז או שאתה מרכיב לבד או שאתה נותן לחנות ,בכל אופן יש להם מליון ואחת דרכים להתנער ממך בדרך.

דברים כמו כוננים חיצוניים וכל מיני אביזרים הייתי קונה משם,אבל חומרה לעולם לא.

אם מדובר על מחשב נייד הנושא פחות בעייתי,וטלפון הייתי קונה מבאג(אם הם עדיין קיימים שם)

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריקC, רוב המחשב שלי נקנה מKSP (למעט כרטיס מסך שנקנה מאייבורי כי היה להם מבצע פעם וספק כוח שנרכש מפנדה מחשבים ז"ל ועדיין חי ובועט), יש לי רכיבים בני שנה וחצי ומעלה, המחשב אצלי עובד הרבה והכול בסדר, גם כשצריך לנצל אחריות אף פעם לא נתקלתי איתם בבעיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אם מדובר על מחשב נייד הנושא פחות בעייתי,וטלפון הייתי קונה מבאג(אם הם עדיין קיימים שם)

אתה מדבר על שירות בעייתי ואז ממליץ על באג?!

עדיף לך לקנות מסודני בתחנה המרכזית מאשר מבאג, השירות שתקבל יהיה יותר טוב.

פורסם

מה זה משנה איפה קונים? גם ככה ברוב המקרים בלפטופים השירות הוא דרך היבואן.

• תוכן חדש...