Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30000 ק"מ לרכב בן שנה וקצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי רכב שעניין אותי ביד-2, בן שנה וקצת יד ראשונה עם 30K ק"מ, נראה לי קצת הרבה לרכב בבעלות פרטית בתקופה יחסית קצרה.

לדעתכם זה הרבה ק"מ לרכב חדש מבעלות פרטית יד 1? זה צריך להדליק לי נורה אדומה?

תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי הוא פשוט קנה את הרכב כדי לנסוע.

זה לא מעט יחסית לשנה, אבל אם הרכב שמור ומטופל לא תהיה לו שום בעיה. אם תחזיק את הרכב מספיק זמן ותסע פחות מזה, הק"מ הזה יתקזז ביחס לגיל הרכב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

+1 כמו שאומר הבחור מעלי .אני עם 35K ק''מ ורכב שנה ו4 על הכביש ,וזה בסדר .תבדוק זמני טיפולים וכדומה.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

זה ק"מ של רכב השכרה שעבד יפה.

גם אם הוא פרטי, ההפחתה מהמחירון לא צריכה להיות פחות מ-20%, שזה בדיוק מה שתקבל בחברת השכרה עבור רכב בן שנה עם ק"מ כזה. היתרון מבחינתך על רכישה ישירות מחברת השכרה, הוא היעדר הכתם ברישיון (שיכול להרתיע רוכשים בעתיד) ואולי רמת אבזור יותר גבוהה.

פורסם

הרבה יותר טוב לקנות רכב מיד פרטית עם 30 אלף ק”מ מאשר רכב מהשכרה עם 30 אלף ק”מ!

תבדוק שהטיפולים נעשו ונעשו בזמן וזהו. ק”מ גבוה עם הרכב מטופל לפי הספר לא אמור להוות בעיה.

מאיפה אתה לוקח את הנתון ההזוי (!) של 20 אחוז הפחתה על 30 אלף ק”מ בשנה?

זה סתם מטעה ולא מבוסס על שום מכירון!

פורסם
הרבה יותר טוב לקנות רכב מיד פרטית עם 30 אלף ק”מ מאשר רכב מהשכרה עם 30 אלף ק”מ!

תבדוק שהטיפולים נעשו ונעשו בזמן וזהו. ק”מ גבוה עם הרכב מטופל לפי הספר לא אמור להוות בעיה.

מאיפה אתה לוקח את הנתון ההזוי (!) של 20 אחוז הפחתה על 30 אלף ק”מ בשנה?

זה סתם מטעה ולא מבוסס על שום מכירון!

אתה בהחלט יכול לקנות מהמחירון.

אני מתבסס על זה שכיום יש אופציות מעולות לרכבים חדשים, יד ראשונה עם 0 ק"מ - ועל מנת להתחרות ברכבים האלה, שהם חדשים לגמרי ונמכרים ב-15% הנחה לעומת מחיר של רכב חדש מהסוכנות - אתה צריך לפתוח פער כלשהוא.

אם אתה מציע לי רכב בן שנה עם 30 אלף ק"מ ב-90 אלף ש"ח, ואני יכול באותו כסף לקנות רכב חדש לגמרי עם 0 ק"מ, אז העסקה שלך לא משתלמת לי בעליל!!!

תספר לי איך אתה מתכוון לשווק לי רכב שעבר ק"מ גבוה מהממוצע פי 1.5, שחסרה לו שנה אחריות - ותגרום לי לשלם עליו כמו על רכב חדש לחלוטין עם 3 שנות אחריות - למעט אחלה מחיר.

פורסם (נערך)

שנייה לפני שמתחיל פה ריב שיוציא את המטרה של הדיון הזה:

מדובר ברכב בבעלות פרטית בלבד, יד 1, שנת 2014 עם 30K ק"מ. תורידו את נושא ההשכרה מהשולחן, זה לא רלוונטי.

בהתחשב בזה שאני עושה בערך חצי מזה בשנה ואני מתכוון להחזיק רכב במשך 3 שנים לפחות, אולי קצת יותר, האם זה נשמע תקין?

כמה לדעתכם צריך לרדת מהמחירון אם בכלל?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Spongebob
פורסם

צריך לעשות שיכלול של המחיר באותו מחירון שאתה מסתכל לוי יצחק/יד 2.

תעשה שיכלול לפי יד וק”מ זאת נקודת ההתחלה שלך.

לצורך העניין קנינו לאישתי רכב בן שנתיים עם כמעט 80 אלף ק”מ.

בינתיים 0 תקלות רק טיפולים, לא צריך לפחד מק”מ גבוה בתנאי שהרכב טופל לפי הספר.

פורסם (נערך)

השאלה הכי חשובה, היכן הרכב נסע?

ב30K מחוץ לעיר יש הרבה פחות בלאי מאשר 15k בתוך העיר.

גם אני צובר ק"מ רב בשנה אבל רובם בנסיעות בכבישים מהירים.

פחות בלאי על מערכת הקירור, העברת הכוח, הבלמים וכמובן המנוע.

הרכיבים היחידים שעובדים קשה הם הצמיגים.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

על פי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, הק"מ הממוצע לשנה בישראל הוא כ-18,000 ק"מ. הנתון גם כולל את דגמי הליסינג שמקפיצים את הממוצע. אם תחזיק את הרכב 3 שנים ותעשה חצי מהק"מ זה אומר שבסוף התקופה הרכב יעשה פחות מהממוצע. בחישוב שכזה כדאי לך לקנות את המכונית.

כמה להוריד זה כבר תלוי בכושר המיקוח שלך, בסחירות הדגם ועד כמה אתה רוצה אותו. ובכל זאת הייתי ממליץ לך להתחיל ממחירון משוקלל אולי קצת פחות ולנסות להגיע להסכמה.

פורסם

אני אישית- כל עוד זה לא רכב שנמכר בבודדים פה בארץ, הייתי מחכה קצת.

גם בשביל ההרגשה שאתה נוסע על רכב חדש שלא נסע הרבה, וגם כי אתה לא יודע מה עבר עליו בכל כך הרבה ק'מ.

ד"א כשחיפשתי מיטו היו לי חודשים קשים כי חיפשתי דגם ספציפי וכל אקזמפלר שעלה פעם - פעמיים בחודש ללוחות היה עם 100K קמ ומעלה, עד ששמתי את היד על 2010 עם 48K ק'מ.

זה כמו להתחתן עם מישהי שאתה יודע שהיו איתה הרבה גברים לפני ;)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לא מבינה למה זה כזה סוד גדול באיזה רכב מדובר?

הרי חשיפת נתונים כמו דגם+רמת גימור+מחירון משוקלל יכולים לשקף את כדאיות העיסקה (או חוסר הכדאיות) בצורה הרבה יותר טובה ויעזרו לאחרים לעזור לך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...