Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30000 ק"מ לרכב בן שנה וקצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום סוד, לא מנסה להסתיר כלום, השאלה הייתה עם אוריינטציה כללית אבל אני מניח שאת צודקת. :)

הפרטים המדוייקים: מאזדה 3 2014 רמת גימור קומפורט (הדגם המאובזר יותר). לגבי המחירון אין לי נתונים של לוי יצחק, אבל יד 2 נותן 109600 לא כולל אחריות.

אשמח לדעתכם לגבי מחיר שהייתם מוכנים לשלם.

תודה.

פורסם

אישית לא הייתי משלם יותר מ100K, ולו אני במקומך הייתי קונה קיה סיד מאובזרת ליסינג 0 ק"מ ב-107K ראה כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

די ננעלתי על מאזדה 3 החדשה, ממה שאני מצליח להבין כל הביקורות עליה היו טובות עד טובות מאוד והיא גם יותר מאובזרת מכל שאר המכוניות בקטגוריה שלה ואיבזור זה משהו שאני אוהב ומוכן לשלם עליו.

פורסם

אתה מדבר על רכב שהמחיר שלו הוא שש ספרות אבל לא תשקיע חצי שקל בשביל לראות את המחירון שלו?

לגופו של העיניין, מדובר ברכב נפוץ בליסינג מצד אחד, אבל לא ברמת הגימור הזאת, ככה שאתה נשאר עם השוק הפרטי בלבד.

תראה מה מציעים בלוחות, אם תצליח להגיע לפער משמעותי בין אקזמפלר עם 30k לבין אחד עם פחות מ15k נגיד. אז כדאי לך לקחת את הרכב עם הקמ היותר גבוה כי אתה תקזז אותו עם השנים והפער במכירה העתידית יהיה כנראה משמעותית נמוך יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אתה מדבר על רכב שהמחיר שלו הוא שש ספרות אבל לא תשקיע חצי שקל בשביל לראות את המחירון שלו?

לגופו של העיניין, מדובר ברכב נפוץ בליסינג מצד אחד, אבל לא ברמת הגימור הזאת, ככה שאתה נשאר עם השוק הפרטי בלבד.

תראה מה מציעים בלוחות, אם תצליח להגיע לפער משמעותי בין אקזמפלר עם 30k לבין אחד עם פחות מ15k נגיד. אז כדאי לך לקחת את הרכב עם הקמ היותר גבוה כי אתה תקזז אותו עם השנים והפער במכירה העתידית יהיה כנראה משמעותית נמוך יותר.

יש שני רכבים כאלו ביד 2, שניהם עם 30K, אין פה עם מה לשחק.

זו התפשרות מצדך כי יש לא מעט כאלה עם 20 או 10 באותו שנתון.

מתפשרים על רכב נדיר, כאן חבל שתתפשר, עדיף להמתין מעט.

איפה? ביד 2 אין מכוניות כאלו לצערי. אם היה מן הסתם הייתי מעדיף אותן. גם להמתין אין טעם, אני עוקב אחרי הלוחות כבר כמה חודשים ואין בהם שום שינוי. אנשים כנראה לא רוצים להיפרד מהרכב שלהם. ;)

פורסם

טוב, שכנעת, תכל'ס כשאני חושב על זה שוב נשמע מגניב, לך על זה,

הכי כיף רכב כזה, מה זה 30 בשנה, הייתי אפילו אוסף תינוק לדרך,

עזוב אותך מהדעות של כולם שניתנו כתשובה לשאלתך הברורה :)

The first one to get angry loses

פורסם

תינוק לדרך... אהבתי. :D

אחרי שפעם שעברה פיספסתי לחלוטין את ההומור בדבריך אני חושש שמא גם הפעם זה היה בצחוק/ציניות...:?

פורסם

תבדוק בטרייד אין למיניהם, אוטו דיל וכו'. הם מחזיקים גם רכבים כמעט חדשים כאלה, ובטוח שתוכל להשיג הנחה של 10% מהמחירון במסגרת מיקוח כללי.

במקרה של הרכב הזה, מעל 95K זה פשוט שוד לאור היום. הרכב נסע בדיוק כמו רכב השכרה מקביל.

פורסם

להשוות רכב פרטי לרכב השכרה זה מיותר. לפי יד2, הרכבים עלו במרץ על הכביש (15 חודשים), ככה שהקילומטראז' השנתי שלהם הוא כ24 אלף. בספק שההפחתה במחירון תהיה דרסטית עבור ק"מ כזה.

נראה לי ש100k, שזה 32 אלף שח פחות ממחיר של הרכב כחדש זה מחיר הוגן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
תינוק לדרך... אהבתי. :D

אחרי שפעם שעברה פיספסתי לחלוטין את ההומור בדבריך אני חושש שמא גם הפעם זה היה בצחוק/ציניות...:?

אה כן הכוונה היתה 'למה לקנות את אחד הרכבים הנפוצים בשוק

עם פי 3 ק"מ מהרגיל ביותר שתמצא בתקופה בה מוכרי רכב

מיואשים מרוב שזה שוק של קונים'. יעני חכה קצת והשכן הנכה שלך

ימכור כזה עם 7,800 ק"מ.

פורסם
תבדוק בטרייד אין למיניהם, אוטו דיל וכו'. הם מחזיקים גם רכבים כמעט חדשים כאלה, ובטוח שתוכל להשיג הנחה של 10% מהמחירון במסגרת מיקוח כללי.

במקרה של הרכב הזה, מעל 95K זה פשוט שוד לאור היום. הרכב נסע בדיוק כמו רכב השכרה מקביל.

חיפשתי, לא מצאתי אף סוכנות שמחזיקה רכב ברמת הגימור הזו מה גם שאני לא מעוניין להתעסק עם טרייד אין.

ממתי באתר הזה מישהו ממליץ על התעסקות עם סוכני רכב? :tongue:

להשוות רכב פרטי לרכב השכרה זה מיותר. לפי יד2, הרכבים עלו במרץ על הכביש (15 חודשים), ככה שהקילומטראז' השנתי שלהם הוא כ24 אלף. בספק שההפחתה במחירון תהיה דרסטית עבור ק"מ כזה.

נראה לי ש100k, שזה 32 אלף שח פחות ממחיר של הרכב כחדש זה מחיר הוגן.

אני מסכים, אין מקום להשוואה לרכב השכרה.

לגבבי הקילומטראז' - לא חשבתי להסתכל על זה בצורה הזו... נכון, זה אכן יוצא 24K לשנה שזה לא כזה חריג.

אה כן הכוונה היתה 'למה לקנות את אחד הרכבים הנפוצים בשוק

עם פי 3 ק"מ מהרגיל ביותר שתמצא בתקופה בה מוכרי רכב

מיואשים מרוב שזה שוק של קונים'. יעני חכה קצת והשכן הנכה שלך

ימכור כזה עם 7,800 ק"מ.

עקב אילוצים כלכליים/משפחתיים אני לא יכול להמתין יותר מדי זמן. בכל מקרה אני כבר כמה חודשים טובים ממתין לרכב "הנכון", אבל שוב - ברמת הגימור הזו כנראה שאין יותר מדי רכבים או לחילופין אנשים פשוט לא רוצים להיפרד מהם. אולי זה סימן טוב. :)

פורסם

ברור שזה סימן טוב, וגם תכל'ס 30 נכונים בשנה טובה [שלא לומר 24 שזה כבר רגיל למדי]

אולי עדיפים על 8 שנעשו תוך ג'עג'וע ברדיוס של שני רחובות סביב מועדון הקשיש.

תתחדש ! תמונות

• תוכן חדש...