Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במפגש האחרון ישבתי אצל אסיף ברכב, פשוט נדהמתי מהבאסים שבוקעים לו מהדלתות, אם אני לא טועה מחוברים אצלו וופרים של הרץ מהסידרה הגבוהה שלהם.

כידוע, אצלי מחוברים וופרים מסוג l6, הם נשמעים כמו צרצרים למרות שהדלתות אטומות.

יש לי בימ״ח hat l8.

במידה ואני אתגבר על נושא הנפח ואצליח לבנות פוד שיכיל l6+l8 בכל דלת, באיזה אופן הם אמורים להתחבר למגבר?

ז״א אני צריך להוסיף עוד זוג הגברה ולפצל את חיבורי ה rca או שפשוט מחברים כל זוג רמקולים לערוץ הגברה אחד?

בתודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי re'em1

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

המחלה לא עוברת הא....

אז ככה:

1. הרכב של אסיף ממוטה (אומנם בייבי ממוטה בהשוואה לממוטה שלי:evil:, אבל עדין ממוטה).

2. אצל אסיף יש זוג בדלתות מבודדות וזוג נוסף בתיבות קאסטום מעץ עם פורט, במקום המדרך של רגל שמאל וזה אפשרי כיוון שמדובר בממוטה אוטו' ללא קלאץ - בכל אופן, אני בספק אם תצליח לדוחף כזו קונפיגורציה אצלך.

3. אצל אסיף מדובר באלמנטים זהים שמקבלים הספק בריא, מהגברה בריאה, או כמו שאומרים BUILD FOF THE JOB.

4. בא לך להיכנס לעניין הבניות מחדש?

5.אם חסר לך מיץ מה HAT, יש לי באיזה ארון FOCAL UTOPIA 6W3 שמוכנים לעשות איזה מתיחת שרירים קלה, לטעמי הם הרבה יותר טובים מה-L6 לשלושה חלקים, אבל אל תצפה לתוצאה של דאבל הרץ מילה.

זה השנקל שלי בכל אופן.

:turn-l:

תהיה בקשר.

נקניק.

SCANSPEAK

פורסם

:turn-l:

תהיה בקשר.

נקניק.

לפני שהינך אץ-רץ וסוקל חברך בנקניקים (ולא משנה מאיזו תוצרת...) כדאי שתביט במראה אחת או שתיים ורצוי מגדילה...:-D

אצל אסיף ברכב יש משתנים רבים שמכרי החמוד ציין מעליי.מוסיף שסט הוופרים מחובר בהתנגדות 2 אוהם והמגבר בועט בהם בהתאמה עם למעלה מ300 ואט עם תשתית חשמל בריאה ומצויינת.

אם "יצרן הנקניקים" לא השתפן מציע לך לרוץ לקחת את הסט שהציע לך.מדובר בוופרים מעולים וחזקים שיודעים לבעוט אבל מגבר הגנסיס שלך לא יספקם על צורכם ויסלחו לי חסידי הגנסיס למיניהם.

מאד מאד חשובים משתנים נוספים כמו בידוד,תשתית,גודל הדלת,מיקום,טבעות ועוד. אבל "יאללה!"-חבר את הוופרים ותתרשם בעצמך.

ליאור

פורסם

נתתי לדוגמא את הרכב של אסיף, ידוע לי איזו הגברה יש אצלו ואיזו תשתית של חשמל, נתתי דוגמא קיצונית מידי.

בכל אופן חיברתי היום את ה l8 הם בועטים הרבה הרבה יותר טוב ויש שיפור גדול, לגבי הגנסיס אני לא חולק עליכם אני עובד איתם תקופה קצרה מאוד.

לפי מה שנראה לי הבעיה נמצאת בנפח הדלת, מדובר על פיאט פונטו.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

אם "יצרן הנקניקים" לא השתפן מציע לך לרוץ לקחת את הסט שהציע לך.מדובר בוופרים מעולים וחזקים שיודעים לבעוט אבל מגבר הגנסיס שלך לא יספקם על צורכם ויסלחו לי חסידי הגנסיס למיניהם.

"יצרן הנקניקים" עבר לייצר בקבוקי סימילאק ביעקר לעת ערב.

הוא לא השתפן, ומזמין גם את כבודו לקחת את האוטופיה למתיחת שרירים, לא כיף להם בארון.

[emoji6]

אישית אני מ-א-ד אוהב את המגברים של ג'נסיס, על אחת כמה וכמה את המגבר הספציפי הזה, ועדיין, לא הייתי ממליץ עליו להגברה של וופרים (ה l6 הם בכלל מיד באסים, ויש הבדל לא קטן).

SCANSPEAK

פורסם

הפוקאל אוטופיה לא מתקרבים לl6

עם שנקל או בלי שנקל;-)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא לריב ילדים.. סאונד זה עניין של טעם.

במחשבה שניה מי צריך l6 או פוקל אוטופיה כשיש בבית l8..

IMG_5714.jpgIMG_5713.jpgIMG_0003.jpg

פורסם

אני מסכים לחלוטין כי הלגטייה הינם מידבאסים ולא וופרים אבל גם הכל יחסי, יש לי את ה6se ובמעבר למגבר הנוכחי הם פשוט הדהימו אותי, מצד שני הם הגיעו לקצה ונאלצתי להעלות נקודת חיתוך.

אם מה שאתה רוצה זה וופר תדאג שהוא יהיה מספיק חזק ושיש לך אלמנט שמשלים את הקצה העליון שלו היטב.

מה המשמעות של ה8 בדלת אם הוא רואה נפח קטן מידי? הוא מצליח לרדת נמוך וחזק מבלי להחנק או לחרחר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני ישבתי אצלך ברכב ביום שישי,

הוופרים ניגנו מעולה וסאב שלך התחבר אליהם מדהים.

לדעתי כל הוספה רק תעשה נזק.

גם אצלי זה אותו הסיפור ישבת ברכב.

ואציין וגיד לך שוב תודה על העזרה בשישי.

פורסם

נראה לי שבמערכת של ארבעה חלקים רצוי שיהיה וופר, אם אתם זוכרים כשהתקנתי את המערכת הנוכחית לפני כחצי שנה הכוונה הייתה לתצורת שלושה חלקים, למעשה זו הסיבה שרכשתי את ה l6.

לגבי ה l8.

האלמנט חתוך על 63hz, והוא נשמע טוב, הוא לא מחרחר או נחנק.

לגבי הקצה העליון יש את ה l4 שמתחיל לנגן ב 315hz , אחרי כיוונים של יוני הם עושים עבודה לא פחות ממדהימה.

אם אני משווה את הפעולה של ה l8 ביחס לפעולה בטויוטה שגם שם הם היו מותקנים עושה רושם שהביצועים פחות טובים אבל לא בהרבה.

למעשה ברכב הנוכחי הם יותר מרוסנים יותר מדוייקים.

קשה לשייך את הסיבה לאופן הפעולה השונה בין הרכבים, מהסיבה שבטיוטה הם קיבלו הגברה בריאה יותר לוויתן 3 ליתר דיוק, נכון לעכשיו הם מוגברים ע״י הג'נסיס.

אם היה לי את הלוויתן הייתי מחבר אותו כדי לקבל אינדיקציה. אם השינוי מגיע מנפח הדלת או מהמגבר.

עומר מה שלומך?

אף פעם אל תנסה למצוא הגיון בתחביב, אתה אך פעם לא תמצא.

לגבי התוצאה אני מקווה שייצא לי להגיע למפגש הקרוב, אני אשמח לקבל את חוות דעתך.

אני מבטיח שלא תתאכזב מהחיבור של הוופרים לסאב [emoji3].

לגבי העזרה.. בכיף! בשביל זה נועדו המפגשים.

פורסם

אוקיי אז אני ממתין למפגש הבא.

אולי עד אז כבר הסט החדש יהיה מורכב אצלי ברכב :-)

ונזכרתי מאיפה אני מכיר אותך וזוכר אותך.

שיהיה סופ״ש נעים.

פורסם

סט חדש??[emoji3] איזה סט קנית? (אני לא מחפש הגיון)..

אולי תגלה לי מאיפה אנחנו מכירים?

• תוכן חדש...