Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

בימים הקרובים אמור לעבור טסט , מחפש מקום אמין לביצוע הטסט (לא נטפלים לקטנות ובלי נסיונות עקיצה ודחיפת שירותים מיותרים)

3 שנים האחרונות היה בקומפיוטסט ראשון לציון מזרח , אך בשנה האחרונה לא באו לי טוב (הכשילו על נורות חזית למרות שמותרות בחוק מסוג זה - ועברו במשך שנתיים קודם אצלהם ללא בעיה)

לכן מחפש מקום אחר שאפשר לסמוך עליו שהבדיקה תהיה טובה ואמינה (לא מחפש לחפף בבטיחות כמובן) באיזור ראשון לציון , פתח תקווה או רעננה,

אודה להמלצותיכם :-D

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני עובר שמה כבר 4 שנים עם הרכב הנוכחי ללא שום בעיות, כל זה עם לדים במס' מאחור ולדים באורות חנייה מקדימה. לדעתי המכון דווקא סביר (כמובן כל מקרה לגופו).

פורסם
אני עובר שמה כבר 4 שנים עם הרכב הנוכחי ללא שום בעיות, כל זה עם לדים במס' מאחור ולדים באורות חנייה מקדימה. לדעתי המכון דווקא סביר (כמובן כל מקרה לגופו).

זה בדיוק העניין , הרכב שלי עבר באותה התצורה 3 שנים ברציפות אצלהם טסט , בפעם האחרונה המוסך שלי נשלח לעשות זאת עבורי בשל חוסר זמן, ואז נאמר לי שהמקום החליט להכשיל על נורות חזית והיו צריכים לחזור שוב עם מנורות פשוטות כדי לעבור טסט ,

לציין כי שנתיים לפני כן , הנורות האלו עברו אצלהם ללא בעיה, אז ישר נדלק אור אדום , (מה נזכרו עכשיו?)

פורסם

לא יודע איזה מנורות יש לך! לא יודע עם מקומות אחרים לא יעשו קונצים כאלה או אחרים, השאלה היא אם שווה לשבור את הראש על דבר כזה? אתה כבר יודע מה רוצים ממך, פשוט תחזיק מנורות רגילות ותחליף לפני הטסט.

פורסם

אגלה סוד קטן...

במרחק 5 דק' מפ'ת יש לך את ראש העין, הבוחנים שם על הכיפאק ו99% מהזמן אין לך שם תור..

בזמן שתעמוד בתור לטסט לראשון ועד שהחארות שם יחליטו שהמס' שלך לא תקין ואז הפנסים צריכים שיוף ועוד כל מיני שטויות שלהם - תספיק כבר להיות בדרך חזרה מראש העין עם חיוך על הפנים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כל שנה אני עובר במכון הזה לפחות 5 טסטים (רכבים שלי + של המשפחה) ובממוצע פעם אחת עושה בדיקת קנייה ולעולם לא יצאתי מאוכזב.

בפעם הבאה תפנה לעמית שנמצא בד"כ באזור הבור בדיקה, אני לא בטוח שהוא יפתור לך את הבעיה אבל הוא לפחות יסביר לך למה נכשלת.

קח בחשבון שאת כל הנ"ל אני רושם לך למרות שאני לא תמיד עובר במכה ראשונה, אבל קרה לי בעבר שהעובדים שלו הכשילו אותי בטעות והוא העביר אותי.

מה שחשוב לי בטסט זה שיכשילו אותי על דברים אמיתיים ולא על שטויות (פנסים זה ממש לא שטויות לדעתי, זה שיש לי קרע קטן במושב נהג ברכב אספנות שנוסע בקושי 250 ק"מ בשנה זה ממש שטות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

אלעד, כמוני - כמוך.

גם אני, בממוצע, עשיתי חמישה טסטים בשנה לרכבים שלי ושל המשפחה הקרובה בקומפיוטסט מזרח.

גם אני הייתי מבצע בדיקה לפני קנייה לכל רכב שרכשתי אצליהם - עד הרכב האחרון שרכשתי, שהבדיקה שביצעתי (כקונה) הייתה פשוט עלובה (ויש לי תאוריה נוספת, אך אשמור אותה לעצמי) ואחת נוספת (במעמד מכירת הרכב) הייתה פשוט מקוממת - סיפור ארוך על בוחן שנעלם לכמעט חצי שעה וחזר עם ארגז תותים במושב האחורי(?!).

למדתי את הלקח - את הטסט הבא \ בדיקה לפני קנייה אבצע במכון טסטים אחר.

עריכה אחרונה על ידי Aino
פורסם
כל שנה אני עובר במכון הזה לפחות 5 טסטים (רכבים שלי + של המשפחה) ובממוצע פעם אחת עושה בדיקת קנייה ולעולם לא יצאתי מאוכזב.

בפעם הבאה תפנה לעמית שנמצא בד"כ באזור הבור בדיקה, אני לא בטוח שהוא יפתור לך את הבעיה אבל הוא לפחות יסביר לך למה נכשלת.

קח בחשבון שאת כל הנ"ל אני רושם לך למרות שאני לא תמיד עובר במכה ראשונה, אבל קרה לי בעבר שהעובדים שלו הכשילו אותי בטעות והוא העביר אותי.

מה שחשוב לי בטסט זה שיכשילו אותי על דברים אמיתיים ולא על שטויות (פנסים זה ממש לא שטויות לדעתי, זה שיש לי קרע קטן במושב נהג ברכב אספנות שנוסע בקושי 250 ק"מ בשנה זה ממש שטות).

זאת לא חוכמה שאתה מכיר את אחד הבוחנים ואז הוא מסדר לך את הפאשלות.

מה גם שאתה בעצמך מודה שמכשילים שם על שטויות.

כתבתי כבר כמה פעמים על איזה שטויות הכשילו אותי ב2 רכבים שונים וגרמו לי לרוץ ליבואן - שלא חסך במילים על ״איכות״ הבוחנים.

יום אחד הבנתי שזה לא חייב להיות ככה - ולא כל המכונים אותו דבר.

עזרתו של עמית בפורום מוערכת ומבורכת.

המכון הזה לטעמי - מייצג את כל מה שרע במכוני רישוי.

אגב, מחוסר ברירה עשיתי שם לפני כלודש טסט לרכב שלי ועברתי מכה ראשונה, אבל תאמין לי שחיפשו טוב...

פורסם
לא יודע איזה מנורות יש לך! לא יודע עם מקומות אחרים לא יעשו קונצים כאלה או אחרים, השאלה היא אם שווה לשבור את הראש על דבר כזה? אתה כבר יודע מה רוצים ממך, פשוט תחזיק מנורות רגילות ותחליף לפני הטסט.

המנורות שמלוות את הרכב שלי כבר 3 שנים (ו 2 טסטים מוצלחים בקומפיוטסט מזרח) הן OSRAM NIGHT BREAKER, הן לא לבנות , לא כחולות אלא מפיקות אור צהבהב,

ברור שאני יכול להחליף , אבל זה לא פותר את הבעיה שהמכון המדובר יוצר לי פתאום, זה צורם שפתאום אחרי 2 טסטים זה "מפריע" ,

אגלה סוד קטן...

במרחק 5 דק' מפ'ת יש לך את ראש העין, הבוחנים שם על הכיפאק ו99% מהזמן אין לך שם תור..

בזמן שתעמוד בתור לטסט לראשון ועד שהחארות שם יחליטו שהמס' שלך לא תקין ואז הפנסים צריכים שיוף ועוד כל מיני שטויות שלהם - תספיק כבר להיות בדרך חזרה מראש העין עם חיוך על הפנים.

אשמח לקבל כתובת של המקום

פורסם
המנורות שמלוות את הרכב שלי כבר 3 שנים (ו 2 טסטים מוצלחים בקומפיוטסט מזרח) הן OSRAM NIGHT BREAKER, הן לא לבנות , לא כחולות אלא מפיקות אור צהבהב,

ברור שאני יכול להחליף , אבל זה לא פותר את הבעיה שהמכון המדובר יוצר לי פתאום, זה צורם שפתאום אחרי 2 טסטים זה "מפריע" ,

אשמח לקבל כתובת של המקום

רחוב העבודה 11 ראש העין, אזור תעשייה ישן.

אל תגלה לאף אחד ;)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני לא בא להגן על המכון, שכל אחד יעשה טסט איפה שבא לו.

אני גם מבקש ממך לא להכניס מילים לפי, לעולם לא עברתי טסט רק בגלל שאני מכיר משהו מהמכון וגם רשמתי שלעיתים אני נכשל ולרוב זה מוצדק.

אני חושב שאתה כנראה נאיבי או צדקן הדור אם אתה חושב שאנשים לא עושים טעויות. הגדולה של בנאדם היא להודות בטעות ולנסות לתקן את העוול.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...