Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בפרסומת למוצר שמציע צפייה ישירה באלפי ערוצי טלויזיה בעלות חד פעמית של 130 ש"ח. נשמע טוב מדיי בשביל להיות אמיתי.

מישהו מכיר? ניסה? יתרונות וחסרונות?

למי שתוהה, זה המוצר.

למי שתוהה 2, זה לא בשבילי אלא עבור אשתי. אני כבר מזמן זנחתי את קופסת השוטים. אני מקסימום מסתכל במראה, תמיד יש שם משהו על קופים מנשיונל ג'אוגרפיק...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין אפילו ביקורת אחת שלילית עליו, לדעתי אפשר גם לחבר אותו לשקע ה USB ברכב והוא גם יחסוך דלק ויעלה את הספק :lol:

ד"א המחיר כבר ירד ל 100 ש"ח, בטח בגלל הביקוש הרב.

פורסם

מה סטרימט? זה דיסק און קי מאפען של פחות מג'יגה בהגזמה גסה ופשוט יש בו תוכנה/לינק להורדת תוכנה שהאינטרנט מפוצף בה ואתה פשוט אמור להפעיל אותה ולשוטט באלפי הערוצים שרוב הסיוכיים שרובם הלינקים מתים.

למי שרוצה להמר שיחפש USB Worldwide Internet TV Radio Player Stick עולה כמה שקלים ויחזור לדווח, יש אפילו את מה שמופיע כ18+ לפחות לפי התמונה בדפיקה טובה חחחח.

אני פחות חושש לגבי ביזבוז הכסף ויותר על הכנסת סוס טרויאני/אסיאתי למחשב :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
צ'מעו קטע

אתה בטוח ש-F5 זה לא קיצור דרך לכפתור "קנה עכשיו"? :lol:

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

החזקתי דקה את הרפרש, סגרתי לכם כ 5,000 רכישות חדשות.

פורסם

וואללה הפירסום בקארספורום עובד! הם כבר חצו את ה600,000 :shock:.

ומי שלוחץ עכשיו הוא יהיה הקונה ה600,000 ויקבל חבילת 18+ חינם :-) LOL.

http://www.internet-tv.co.il/?gclid=CI3aytme7MUCFcgSwwodEQwAFw

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...