Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטיו, נדמה לי שקראתי מספיק על החוויות שלך עם איטלקיות חמות, גם כדי להתרשם מיכולות הביטוי בכתב ברמה הגבוהה מן הממוצע שלך, וגם כדי להבין את מקור את הטראומות שלך (בבוא היום, כשינתחו את היצירה שלך, לייטמוטיף האש כמובן יככב שם - אבל נשאיר את זה לחוקרים של הדורות הבאים).

כמו בפוסט המקורי (ובתור בעלים של 500 אני מסכים שהיא לא אקזוטיקה), לא צריך להגזים. הקהילה האיטלקית, על נציגיה הלא רבים במיוחד בשרשור, תתגבר על הנזק הנפשתי שגרמת לחבריה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

~

קיץ, ישראלים מיוזעים וחמי מזג, חילופי מהלומות ורבאליות בפורום... זה נראה כמו התחלת סרט של ספייק לי.

ורומן, מה ה-beef שלך איתי? עשר שנים הכל היה בסדר ועכשיו התחלנו לריב? לפחות ספר לי למה.

פורסם

אין לי Beef אתך (אסור לי בקר בכלל, למרבה הצער והזוועה), הכל קונקרטי לפוסטים ספציפיים, תנוח דעתך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
כמה מפתיע ששגרירות איטליה בפורום נעלבה באופן קולקטיבי, או כמו שזה נקרא בספרות המקצועית, ButtHurt.

הייתי מתחיל לחקור כאן XD

היציאה הזו מזכירה לי את אלו שאומרים שמבקרים את מירי רגב כי היא מזרחית... לא, אני לא מבקר אותה כי היא מזרחית (אני יותר כהה ממנה), אני מבקר אותה כי אחרי צפיה בהמון ראיונות איתה - אני חושב שהיא נעל.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

~

כמאמר המשורר, מירי רגב אינה אלא תבנית נוף מולדתה.

אהבת רכב איטלקי/צרפתי מעולם לא הייתה עניין רציונלי וחף מרגשות, בשביל זה יש לנו את אייל והפולקס-יוגנד. בסה"כ ציינתי את העובדה הפשוטה הזאת. מי שלא מאמין לי מוזמן להביט בכל אחד משרשורי אבארט' נגד העולם מהשנים האחרונות, או בדברים שאני כתבתי בפורום כשהייתה לי רנו מגאן. (סביבות 2007)

פורסם (נערך)

כבר התייחסתי ישירות לדבריך, בחרת להתעלם

מה קשור איטליה?!

אני אדבר בשם עצמי (המקטרג הראשון, שכחתי לצטט אותי), אבל אני מניח שכל השאר יסכימו -

הביקורת כאן לא קשורה לרכב כזה או אחר, היא קשורה לניגוח האישי כנגד מי שכתב ביקורת.

בא אדם, רשם פוסט רשמים על רכב, לא העליב אף אחד לא התנגח באף אחד סתם חלק חוויה - כמו עשרות/מאות שרשורים אחרים שיש כאן בפורום, ואז בא אדם אחר ופתח פוסט שכל המטרה שלו ללעוג לפוסט המקורי.

זה, לדעתי, לא לעניין. וזה בכלל לא קשור לרכב. זה גם לא קשור להומור, כי הפוסט כאן נכתב בנימה של 'לצחוק על' ולא של 'לצחוק עם'.

יכול להיות שאנשים שרגילים לתרבות של שבטיות לא מסוגלים לקבל דעות פרטניות..(?)

אני בכנות, בשיא הכנות, לא רואה קשר בין הרכב לבין הביקורת. מבחינתי הירידה לפסים אישיים זה מה שלא לעניין, ממש לא מעניין אותי על איזה רכב מדובר. אם כבר להיפך - עם סטיו יצא לי להחליף מילה פה ושם, עם הבחור עליו הוא מלגלג לא. הbias שלי בשרשור הזה הוא בכלל לטובת סטיו.

איך אתה לקחת את זה ל'הגנה על המותג'? ממני ובהלאה, בחיי.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

דריש הוא מוסיף העניין הראשי בפורום. הבנאדם מסוגל להציל שרשור דיטיילינג/ווינדוס/שיפוצים מירידה לתהום השעמום עם איזו דעה פרובוקטיבית. גם אם פעם או פעמיים לא הסכמתי עם דעותיו בשרשורים שונים [לא זוכר אם קרה, אבל אני חייב לשער שכן] זה תמיד נחמד.

האמת שנגעתם פה בנקודה רגישה: נורא מסקרן לדעת איזו דעה מגבשים חברי פורום על אחרים. מי לא מחבב את האחר. מי לוקח ביקורת ו-וויכוחים קשה. אולי נפתח שרשור כנות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
כבר התייחסתי ישירות לדבריך, בחרת להתעלם.

לא התעלמתי, אני פשוט לא חושב שאתה רואה את התמונה הגדולה.

מסכים שזה לא היה פוסט מוצלח, יש גבול דק בין פרודיה לבין לעג ו-stio עבר אותו, אבל התגובות של הלובי האיטלקי היו אמוציונליות נטו - כלפיו וכלפיי (לפחות בהתחלה).

אולי נפתח שרשור כנות.

תודה, הצעתי רעיון דומה לפני אי אלו שנים - 24 שעות ללא אזהרות או התראות, ושכל אחד יאמר את שעל ליבו. באותה תקופה זה לא יצא לפועל, אולי הפעם?

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

דריש, תאיר את עיני - לא בציניות - מהי התמונה הגדולה שאיני רואה?

אתה חושב שאם הרכב המדובר היה סיאט ליאון, אז הייתי נמנע מלהגיב כי אין לי רכב של VAG? או אולי אחרים היו נוהגים כך..?

או שאני לגמרי מפספס את כוונתך?

פורסם

~

אתה היית בסדר מלכתחילה, אין טענות. אילו היה זה שרשור על סיאט לאון, אני מאמין שרומן ומר ספורטיבו היו מגיבים בצורה שנונה יותר, כמיטב המסורת, ולא בשמות תואר כמו "עלוב" ו"נמוך". זה הכל.

פורסם
תודה, הצעתי רעיון דומה לפני אי אלו שנים - 24 שעות ללא אזהרות או התראות, ושכל אחד יאמר את שעל ליבו. באותה תקופה זה לא יצא לפועל, אולי הפעם?

59144017.jpg

prepare-yourself.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תאמינו או לא, אין לי דבר וחצי דבר נגד פותח השרשור המקורי. כלום.

לא מכיר אותו, לא יודע מי הוא, לא עשה לי כלום ואף פעם לא הגיב לי בצורה לא יפה - כמו שאחרים דווקא עשו.

חלקכם מפספסים את הנקודה: יש הבדל גדול בין להעביר ביקורת על חבר פורום - שאת זה עושים בצורה אחרת, בתוך הפוסט המקורי עם ציטוטים ותגובות, לבין הפוסט הזה שסה"כ נועד לקחת סגנון כתיבה ולהחצין אותו עוד, מה גם שזאת לא הפעם הראשונה שאני עושה כזה דבר. זה היה יכול להיות על כל דבר אחר וכל מישהו אחר, אבל כנראה שיש פה בעיה קשה של הבנת הנקרא או משהו שעוד לא עליתי עליו, אולי לכאורה קבוצת וואצאפ פעילה עם הוראות כיצד להגיב ומה לרשום. בסה"כ תפסתי טרמפ על ההודעה הראשונה שצדה את עיני.

אני התייאשתי.

פורסם

האמת שנגעתם פה בנקודה רגישה: נורא מסקרן לדעת איזו דעה מגבשים חברי פורום על אחרים. מי לא מחבב את האחר. מי לוקח ביקורת ו-וויכוחים קשה. אולי נפתח שרשור כנות.

רעיון מעולה!

אתה יכול לנחש מה אני אכתוב שם ;)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...