Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכן להתפשר על חוות דעת לא סופית. משהו כמו מסקנות בייניים.

מי 2 המאושרים הנוספים?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תמיד הצד המתגונן משתמש בזה שהוא מקבל ה"פ שתומכים בו... אני בחיים לא קיבלתי ה"פ תומך :(

חבר יקר, זה הכל בגלל שאינך אשכנזי. תמיד דופקים את השחורים.

בלאט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תמיד הצד המתגונן משתמש בזה שהוא מקבל ה"פ שתומכים בו... אני בחיים לא קיבלתי ה"פ תומך :(

אולי בגלל שאינך לוקח סיכונים, לפעמים צריך לדעת להעיז. אמרו לי שמי שלא עושה זאת לא יכול להתקדם בחיים...

אני מוכן להתפשר על חוות דעת לא סופית. משהו כמו מסקנות בייניים.

מי 2 המאושרים הנוספים?

אי אפשר, זה לא יהיה מקצועי. אל תשכח שלמחקר יש גם מגבלות ויהיו גם המלצות למחקרי המשך.

במחשבה שניה... נראה מה ניתן יהיה לעשות.

חבר יקר, זה הכל בגלל שאינך אשכנזי. תמיד דופקים את השחורים.

בלאט.

דווקא אני כורדי (כן, עם הקובות וה"דללה" והסהרנה השנתית). אתם חושבים שזה בגלל זה?

פורסם (נערך)

תגיד סטיו, יש מצב שבנאדם שאוכל סרט דרמה ('בוצעה האטה'\'בוצעה סטייה'\'בוצעה צפירה') על כל שטות שהוא פוגש בכביש קורא לי זקנה?

ולגבי להעיז... המשפט לא נגמר ב'להתקדם בחיים' אלא בלהתיז...נסה את זה פעם:wink:

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אי אפשר, זה לא יהיה מקצועי. אל תשכח שלמחקר יש גם מגבלות ויהיו גם המלצות למחקרי המשך.

במחשבה שניה... נראה מה ניתן יהיה לעשות.

נשמע ממש רציני העניין הזה. להכין את המשפחה?

תתרשל ותניח את זה כאן בלי פיין טיונינג. בפינה לשיפוטכם.

ואם יש לך קשיים, לפחות תן נושאים שעומדים למבחן. אולי שאר החבר'ה הגיעו למסקנות דומות בלי איסוף ומעקב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תגיד סטיו, יש מצב שבנאדם שאוכל סרט דרמה ('בוצעה האטה'\'בוצעה סטייה'\'בוצעה צפירה') על כל שטות שהוא פוגש בכביש קורא לי זקנה?

פתאום קלטתי, בהשראת החוקר כאן, שמעולם לא היה כאן סרטון עם משהו כמו 'בוצעה התבוננות בשעון החום'.

דווקא רגעי הדרמה האמיתיים נחסכים מאיתנו כאן כנראה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אין לי כוונה לפגוע בציפור נפשו של פות"ש אבל הוא דביל ;)

פות"ש - נמוך, אפילו מאד.

עלוב ביותר.

כמה מפתיע ששגרירות איטליה בפורום נעלבה באופן קולקטיבי, או כמו שזה נקרא בספרות המקצועית, ButtHurt.

נכון, לא מדובר בפוסט שיכנס לפנתיאון, אבל לטעמי הפרודיה היא המשך הולם למקור. קשה לומר היכן ה-Fail עמוק יותר.

להגנתו של stio יאמר שהייתה לו כוונה טובה, הוא פשוט הלך רחוק מדי (כהרגלו) עם החפירות והירידה לפרטים קטנים. וזה ממישהו שיודע דבר או שניים על ארכיאולוגיה במרחב הווירטואלי.

לא נורא, פעם הבאה יהיה יותר מוצלח.

פורסם

אחרי שקודמי הגיב, אני חושב שכבר לא חסר בשרשור הזה דבר.

נ.ב.

סטיו - קיבלתי עכשיו ה"פ מלאות תמיכה :onfire::onfire:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הוא באמת קיבל, אגב! גו שלייקס, אתה לא לבד [emoji6] [emoji106]

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כמה מפתיע ששגרירות איטליה בפורום נעלבה באופן קולקטיבי, או כמו שזה נקרא בספרות המקצועית, ButtHurt.

נכון, לא מדובר בפוסט שיכנס לפנתיאון, אבל לטעמי הפרודיה היא המשך הולם למקור. קשה לומר היכן ה-Fail עמוק יותר.

פוסט עלוב. בחור העלה את רשמיו מנסיעת מבחן, בא סטיו ולקח את אותו הפוסט כפלטפורמה להוצאת המרמור והקנאה שלו. שיהיה לבריאות.

נ.ב. אם אתה צריך, אני יכול לעזור למצוא לך מישהי ואפילו לתת כמה טיפים שלא יהיו Fails עמוקים מידי, חלילה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני אאמץ את זה ;)

פתאום קלטתי, בהשראת החוקר כאן, שמעולם לא היה כאן סרטון עם משהו כמו 'בוצעה התבוננות בשעון החום'.

דווקא רגעי הדרמה האמיתיים נחסכים מאיתנו כאן כנראה.

סקודה לא מתחממת ולכן אין צורך בשעון החום.

עם זאת, בתקופה עם הפיאט אני והשעון היינו חברים טובים. ממש כמיה מושלמת. אני חושב שאפשר לכתוב על זה חיבור כלשהו - מישהו מוכן לעזור לי עם הכותרת?

"אני, הפיאט והשוליים" - מעשה בפיצוץ רדיאטור על כביש 672.

"האיטלקייה ששרפה אותי" - מעשה בחום מנוע גבוה בכביש 70.

"האיטלקייה ששדדה אותי" - מעשה במוסכניק שבנה וילה על חשבוני.

ויש את חלק ההמשך: "רוקדים עם שעונים" - מעשה בשעון חום מנוע שרוקד צפונה במשך כל הנסיעה.

מה בא לכם לקרוא?

להגנתו של stio יאמר שהייתה לו כוונה טובה, הוא פשוט הלך רחוק מדי (כהרגלו) עם החפירות והירידה לפרטים קטנים. וזה ממישהו שיודע דבר או שניים על ארכיאולוגיה במרחב הווירטואלי.

אכן מראש לא ציפיתי לתגובות אחרות משגרירות איטליה. עם זאת, התגובות מחזקות אצלי את קו המחשבה שהפוסט הבא יהיה... אך ורק על המכוניות של שגרירות איטליה (עם מקצה שיפורים), בהנחה כמובן שזה לא סותר את כללי הפורום. מי מתנדב לפרסם מבחן לאלפא?

פורסם
פוסט עלוב. בחור העלה את רשמיו מנסיעת מבחן, בא סטיו ולקח את אותו הפוסט כפלטפורמה להוצאת המרמור והקנאה שלו. שיהיה לבריאות.

נ.ב. אם אתה צריך, אני יכול לעזור למצוא לך מישהי ואפילו לתת כמה טיפים שלא יהיו Fails עמוקים מידי, חלילה.

~

דווקא ממך ציפיתי לקצת יותר בגרות. להגיד "הוא מקנא" זה הפתרון הקל, אבל זה לא מעיד על כישורי דדוקציה חדים במיוחד, בלשון המעטה.

לגבי הנ.ב. - אני מתקשה להבין את תהליך הסקת המסקנות שלך, אבל תמיד מוכן ללמוד משהו חדש ולהכיר אנשים מעניינים.

פורסם

מה קשור איטליה?!

אני אדבר בשם עצמי (המקטרג הראשון, שכחתי לצטט אותי), אבל אני מניח שכל השאר יסכימו -

הביקורת כאן לא קשורה לרכב כזה או אחר, היא קשורה לניגוח האישי כנגד מי שכתב ביקורת.

בא אדם, רשם פוסט רשמים על רכב, לא העליב אף אחד לא התנגח באף אחד סתם חלק חוויה - כמו עשרות/מאות שרשורים אחרים שיש כאן בפורום, ואז בא אדם אחר ופתח פוסט שכל המטרה שלו ללעוג לפוסט המקורי.

זה, לדעתי, לא לעניין. וזה בכלל לא קשור לרכב. זה גם לא קשור להומור, כי הפוסט כאן נכתב בנימה של 'לצחוק על' ולא של 'לצחוק עם'.

יכול להיות שאנשים שרגילים לתרבות של שבטיות לא מסוגלים לקבל דעות פרטניות..(?)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתה מצפה לבגרות כשאתה מפרסם פוסט מתריס ומטריל? כיצד? מעניין!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...