Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דווקא את הקטע הזה הבנתי.

תודה.

הוא מתוודה שהוא עוקב אחרי ואחרי עוד כמה אנשים מזה זמן. מה הממצאים? שאנחנו מקלידים רק עם יד אחת? משקפופרים? או אולי דוברי 4 שפות? או שאני ממלמל מתוך שנה "סאן מרינו...סאן מרינו..."?

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
stio ...אם היית עושה אחד כזה כנגד ביקורת שמפורסמת ע"י ה'מערכת' אני בספק שהוא לא היה נחסם.

בחיים אל תשתמש במילים עם שורש נ.ג.ד ו-"מערכת" באותו המשפט!

עריכה:

שיט... עכשיו גם אני שרוף :?

פורסם

אפשר תקציר מנהלים למי שלא שורץ בפורום את כמות הזמן שהוא רוצה לשרוץ בו?

רק שאבין מה פה קורה פה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש אנשים שלוקחים את זה באופן אישי, או סובלים מחוסר חוש הומור - אבל אין מה לעשות. זה נקרא "פרודיה" וזה חלק מהמשחק. זה יכול להיות הומוריסטי, קומי, או ביקורתי.

לקריאה נוספת: https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%93%D7%99%D7%94

את הפורמט הזה לא אני המצאתי, היו שרשורים דומים שכתבו אחרים שגם מבוססים על שרשורים אחרים, ואני מאמין שעוד יהיו. מעבר לזה, יש את שרשור "של מי השורה הזאת" עם פורמט דומה אך מצומצם, וגם אותי ציטטו שם כמדומני. נו, אז מה?

תגובות שליליות לנושאים מסוג הזה או לכתבות (טוקבקים) באינטרנט, בין היתר, הם חלק מהמשחק במדינה דמוקרטית וליברלית - וזה תקין. כשהתחלתי בכתיבה לקחתי את זה בחשבון. אם אדם לא מעוניין לקבל ביקורת, ביקורת הומוריסטית או דבר דומה על תכניו, מן הראוי שלא יכתוב בפורמים וקבוצות דיון כלל.

ולסיום: זה השרשור מ- 2009 בו "העזתי" לשפץ את היצירה של הסופרת לאה גולדברג. לא נראה לי שהיא נעלבה מזה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?294375-quot-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8-quot-%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%AA-%D7%A0%D7%AA%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%95%D7%94%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%94

לסיכום - שוב: כאמור תדעו גם לקבל ביקורת או בעיקר לפתח חוש הומור, זה לא יזיק במדינה עם בעיות קשות כמו שלנו.

לחברי הפורום שהצחקתי אותם: זו היתה הכוונה :)

לשי - אני מניח שאמתין עוד קצת כדי לראות עוד תגובות שלך להודעות שלי, אם יהיו, כדי לגבש חוות דעת סופית. על פניו זה מאוד מעניין, באמת.

תדעו לכם שכל היופי בתמונות ובעיקר שירה זה שכל אחד מנתח את זה לפי מה שרואות עיניו, אבל עם השנים למדתי לבנות חוות דעת לפי סגנון התגובות של אנשים להודעות אחרות של אנשים אחרים. אפשר לראות המון מדברים כאלה (שימו לב: רק מתגובות על הודעות. לא הודעה ראשונית של פוסט).

אין ספק שתחום הספרות כולל הבנה וכתיבה הוא תחום מעניין ומרתק.

חג שמח - קארס פורום.

פורסם

כדי להבין את הבדיחה.

האם זה רק השרשור ההוא?

עריכה: לא הספקתי להקליד מילה לאלעד וכבר 8 תגובות מכל כיוון.

עכשיו אני גם סקרן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סטיו - פרודיה זה כשזה מצחיק. כשזה לא מצחיק, זה נראה ומרגיש נמוך. זה ההבדל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כדי להבין את הבדיחה.

האם זה רק השרשור ההוא?

עריכה: לא הספקתי להקליד מילה לאלעד וכבר 8 תגובות מכל כיוון.

עכשיו אני גם סקרן.

פחות השרשור עצמו (הכתיבה שם היתה טובה וגם הרכב מצוין), יותר ההערות על פרארי ומזראטי.

ותגובות זה טוב...

סטיו, שותים אותך או מעשנים אותך?

אפשר לעשות ממני קוקטייל.

סטיו - פרודיה זה כשזה מצחיק. כשזה לא מצחיק, זה נראה ומרגיש נמוך. זה ההבדל.

"מצחיק" זה בעיני המתבונן.

פורסם

תראה את התגובות של רוב המתבוננים, אני רחוק מלהיות היחיד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סטיו, אתה משתמש בפורום כפלטפורמה למחקר ספרותי? נותן בדונסטרוקציה לשי ומגיבים לא ידועים אחרים? מעניין, מעניין בהחלט.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
תראה את התגובות של רוב המתבוננים, אני רחוק מלהיות היחיד.

מנגד יש תגובות שלא פורסמו של אנשים נטולי גישה לאוף טופיק שמועברות אלי באמצעים נוספים. הכל יחסי.

סטיו, אתה משתמש בפורום כפלטפורמה למחקר ספרותי? נותן בדונסטרוקציה לשי ומגיבים לא ידועים אחרים? מעניין, מעניין בהחלט.

מבטיח לשלם תמלוגים להנהלת הפורום ולנחקרים המשתתפים :wink:.

פורסם
מנגד יש תגובות שלא פורסמו של אנשים נטולי גישה לאוף טופיק שמועברות אלי באמצעים נוספים. הכל יחסי.

הולי שיט, תגובות אינסיידרס :bugeyed:

לבריאות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תמיד הצד המתגונן משתמש בזה שהוא מקבל ה"פ שתומכים בו... אני בחיים לא קיבלתי ה"פ תומך :(

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...