Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לקוח את זה רחוק מדי. כל מה שקרה זה שניסית להצחיק וזה לא הצליח, אלא נראה נרגן, נמוך וקנאי. זה הכל. ייתכן שאלה באמת לא היו המניעים שלך, אבל ככה זה נראה.

בלי קשר, פותח השרשור דשם באמת הגזים - ה-500 רחוקה מאד מלהיות אקזוטית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לוקח את זה רחוק מידי וקשה מידי. העניין הוא שיש חברי פורום קבועים שפשוט מעליבים, משפילים, מסכסכים, יורדים לפסים אישיים ומתבטאים בצורה בהמתית כדרך קבע, על פוסטים שנפתחו בצורה תמימה. כן, שימוש בביטויים כמו "עלוב", "נמוך" וכ' זאת בושה.

ייתכן שלפעמים אותם חברי פורום לכאורה מתכתבים בניהם בפלטפורמות מחוץ לפורום ומחלקים הוראות בנוסח מי יגיב מה.

אני לא מדבר רק על התגובות לפוסט הזה, יש גם פוסטים בפורום רכב כללי - תסרקו בפוסט המקורי על ה- 500 ותראו למה אני מתכוון, גם על השרשור שחבר הפורום פתח בנוגע לשירות הגרוע של קרסו היו כאלה שתקפו אותו על בסיס אישי ולא לגופו של עניין. אם ייפתח שרשור כנות כל צילומי המסך שלי יעלו שם. נוצר מצב שחברים אחרים פוחדים להגיב בשרשור הזה ומעבירים לי מסרים בדרכים עקיפות.

אני פה מסוף שנת 2003 ופעם זה לא היה ככה - פעם היה כבוד אחד כלפי השני, היתה סובלנות, היו מכבדים כל חבר פורום באשר הוא ואף פעם לא היו יורדים לפסים אישיים, בטח ובטח לא היו יורדים לפסים אישיים בצורה ירודה כזאת.

זו ממש אכזבה מחלק מהחברים. שכל אחד יעשה בדק בית עם עצמו ויראה איפה הוא טעה - בשרשורים רבים.

פורסם

סטיו - מחלקים הוראות? זה די 1984, אתה לא חושב? מי הבוס? מי המפקד מחלק ההוראות? מי החיילים? מפקדי המשנה?

או שמערך התמיכה בהודעות הפרטיות גם מהווה חלוקת הוראות לתגובות בקונטרה? [emoji6] [emoji2]

לגבי ההוא עם המיקרה - הוא הרוויח את זה ביושר, והסבירו לו את זה. הוא גם הבין.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עכשיו, אין לי אלא להבין שהניתוח שאתה עושה עלי קשור להתנהגות בהמתית שלי?

כבר ירדתי מזה ואפילו רחמתי עליך. כי טעויות קורות. לכולם...

מה אתה אומר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

"הוא הרוויח את זה ביושר"? בן אדם תמים נכנס לפורום לאחר שביקר במוסך ואומנם אכן כותב שטויות, אבל במקום להסביר לו שזה שטויות ושהוא יכול להיות רגוע (ולא יזיק להסביר רציונל), אז מעליבים, משפילים ותוקפים אותו בתוך השרשור עצמו שלו? זו צורה של התנהגות?

אתם מבינים איך זה מוציא אותנו כפורום? זה מוציא אותנו בצורה שלילית לחלוטין.

יש דרך להגיב לאנשים - וכן, אפשר לפתוח שרשור פרודיה ולהשתעשע מעט באוף-טופיק אחרי שרושמים גם בכותרת וגם בתוכן שזה שרשור הומור בלבד, אבל להגיב בצורה בהמתית זו לא צורה. גם לא לנסות לסכסך, להעליב ולהשפיל.

תשלטו בעצמכם. אני מנהל קבוצות גדולות בפייסבוק בהם אני לא מכיר את רוב האנשים, ואני לא נותן להודעות מעליבות במה, אחרת זה סתם יוריד את הרמה של הקבוצה.

תשלטו בעצמכם ותשקלו מילים במקום לרקוד על ה"קבר" של חברי פורום, לא יזיק לטווח הרחוק.

פורסם

בחייך - בנאדם נכנס לפורום ומשתמש בו בכדי לנגח, בלי שהוא צודק בכלום. כשמסבירים לו שהוא טועה, הוא עף על אנשים. לכן נכנסו בו, בצדק. זה הכל.

אני גם לא יודע מי מסכסך ולמה אתה מתכוון בכך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אז שיעוף על אנשים, בשביל זה יש מנהלים שיטפלו בו. יש מנגנון התראות ואם הוא ממשיך אז מכניסים למעקב כדי שהוא יירגע - אבל נוצר מצב שאנשים לוקחים את החוק לידיים.

לשיטתך אם הוא עף על אחרים אז תעופו עליו חזרה וחוזר חלילה? למה זה טוב חוץ מלהוריד עוד את הרמה?

פורסם

אף אחד לא עבר על חוקי הפורום. זה האינטרנט - תכתוב שטויות ותקבל תעופה בחזרה, זו המהות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, זה השלב שבו סטיו הולך על שיטת "ההגנה הכי טובה היא התקפה", כן?

אני מזכיר שאנחנו בעמוד 6 של שרשור שסטיו פתח ושיורד על חבר פורום אחר (!!!)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה בדיוק העניין - השרשור לא נפתח על חבר פורום אחר, וזה לא משנה כמה סימני קריאה תשים שם. אתם עשיתם אותו לשרשור שנפתח על חבר פורום אחר. אם תבדקו, תראו שאין לי שום התקלות אתו בעבר - אבל אתם רואים מה שרוצים.

התגובות לפוסט הזה מגעילות. ההודעה הראשית תקינה ומהווה פרודיה קלאסית - לעומת התגובות שמהוות את הישראלי המכוער.

אם הייתי יכול הייתי מוחק את כל השרשור הזה - לא בגלל הסיפור הראשוני, אלא רק בגלל התגובות של חלקכם.

פורסם

יבגני - לא, זה השרשור שכולם חוץ מסטיו רואים ככזה, אבל כולנו טועים כי לכולנו יש אג'נדה והכוונת ואטסאפ חיצונית.

כשזה פרודיה זה מותר, כשעונים לך זה אסור.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לענות מותר, אנחנו נמצאים באינטרנט, גם אני רשמתי פה ממש שזו מדינה דמוקרטית וליברלית: אבל צריך לדעת לענות. צריך לדעת להגיב.

לא רושמים לאדם:

"אתה חי בסרט"

"אתה לא מבין כלום מהחיים שלך"

אתה חתיכת קוטר לא מהעולם הזה"

"עלוב", "נמוך"

"יש לך דליפה של גז מזגנים או שכחת טיפקס פתוח"

"השרשור יקפוץ עוד 12 פעמים" (העלבה)

מה דעתכם על:

"זה שטויות, זה תקין, תהיה רגוע, ככה זה בכל מוסך"? משהו כזה?

פורסם

זה התחיל מזה, הוא לא קנה. משם כנראה שבאמת הקטע עם הדליפה מהמזגן נהיה רלוונטי.

אל תהיה tight-ass. אם ככה, גם את הסאטירה שלך אפשר לראות כהתקף קנאה או אפילו לשון הרע.

תשתחרר.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...