Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן.

פרודיה זה מה שנכתב על ידי סטיו, והוצג ככזה. השאר זה הישראלי המכוער.

ועכשיו רק נשארה שאלה אחת קטנה: אם השרשור הוא לא על חבר פורום מסוים, אז על מה הוא?

אפשר לחבר אותו לחתימה שלך, סטיו?

ואם כן, אז חזרנו בעצם לשאלת הבסיס: במה ה"פרודיה" התוקפנית שלך טובה יותר מאלו שאתה יוצא נגדם?

בזה שזה אתה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סטיו, אני חושב שאי אפשר "להאשים" אותי בהיותי חבר במאפיית אבארת בכלל או חבר קרוב של פותח הפוסט המקורי בפרט. אני אפילו אגיר לך יותר מזה - אני חושב שפוסט חוות הדעת שהוא פתח היה משתפך ברמות של ילד בן 14 שראה לראשונה ציצים בלייב והקשר בין הפוסט לבין חוות דעת על מכוניות הוא קלוש עד לא קיים. ולו בגלל הסיבה שאין שם שום חוות דעת על שום אספקט של האוטו מלבד הרעש של האגזוז.

א-ב-ל, אני יכול להגיד בלב שלם שמה שעשית צרם לי. זה באמת היה נמוך, ולא במקום. זאת לא הייתה פארודיה קלאסית ולא נעליים. גם הומור לא בדיוק היה שם אלא לעג וגועל נפש.

לכתוב "פוסט הומוריסטי" בכותרת לא הופך אותו אוטומטית לכזה ולא נותן לך לגיטימציה סתם להיכנס בבן אדם "מאחורי חומה של הומור". הומור הוא הומור רק אם הוא מצחיק אנשים אחרים. אם הוא לא, you're just being an asshole.

אולי לכאורה קבוצת וואצאפ פעילה עם הוראות כיצד להגיב ומה לרשום.

אל תחמיא לעצמך, אתה לא עד כדי כך חשוב :)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סטיו בכנות לא לגמרי הבנתי אם אתה עכשיו רציני או לא, אני אהמר על רציני.

אצא מנקודת הנחה שאני לא חלק מאותה קליקה בה אתה חושד על תיאום הודעות והתנהגות בהמתית (תקן אותי אם אני טועה).

אז בתור סתם צופה מהצד:

לקחת פוסט של חבר פורום אחר, ופשוט לגלגת עליו בענק פסקה אחר פסקה, שורה אחר שורה. הקטנת אותו בצורה שאני חושב שהיא 'לא עניינית' בלשון המעטה. הפעולה הזו גרועה בעשרות מונים מול הטענות שלך על התנהלותם של אנשים אחרים (לא שאני מצדיק אותם!!! פשוט יש הבדל בין לרשום הודעה סטייל 'אתה לא מבין מהחיים שלך' לבין לפתוח שרשור שלם שמלגלג עליך בצורה כמעט אישית).

זה לא פוסט הומוריסטי, זה סיכול ממוקד של שרשור אחר ובעיקר של האדם שכתב אותו, אפילו פרגנת בלינק למי שאיכשהו פספס.

זה שרשמת 'פוסט הומוריסטי' זה אולי מס שפתיים, אבל כמו שedan רשם כבר בפוסט השני - החבר'ה כאן לא עיוורים, והשרשור הזה לא נכתב בקריצה אלא בגיחוך, לפחות זה מה שאני ראיתי.

אני לא מעוניין לריב עם אף אחד, אני חושב שיש הרבה צדק בביקורת שלך בנוגע לתקיפות אישיות בפורום, אבל חושב שלומר אותה בשרשור הזה זה אבסורד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

השרשור הוא לא על חבר פורום.

גם בכותרת, גם בשרשור עצמו וגם בהודעה הראשית מצוין פעם אחר פעם שמדובר על שרשור הומוריסטי בלבד, שאין כוונה לפגוע במישהו, גם בהמשך כתוב שמדובר על פרודיה, גם נתתי קישור שמסביר את הרציונל, אבל ממשיכים להשליך קרשים למדורה, למה לא. "כל הכבוד".

גם באוף טופיק, גם בפורום כללי, גם במשפטי וגם בטכני החגיגה חוגגת. אני לא רואה הבדל בין התגובות של חלקכם לטוקבקים ב- ynet.

פורסם

"השרשור יקפוץ עוד 12 פעמים" (העלבה)

פששש. זה המחקר הדגול שחיכיתי לו כל היום? מרשים!

אתה באמת לא מצליח להבחין בין תגובה לאירוע משעשע, לבין עבודה מתוכננת היטב כפי שאתה עשית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני עדיין מחכה לשמוע מי חבר באותה קבוצת ואטסאפ זדונית ומי מנהיג אותה ומוריד פקודות לביצוע. מעניין!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני דווקא עם פותש ועם דריש. אותי זה שעשע.

בפולגז ז"ל היה מאד מקובל לפתוח שרשורי פרודיה שמבוססים על שרשורי אמת. חלקם היו מצחיקים יותר, חלקם פחות.

צר לי לקחת את הצד ה"לא נכון" כאן, אבל הת'רד המקורי היה מוגזם בסדרי גודל.

כן, מדובר ברכב חמוד לאללה, מגניב, נוסע סבבה, ייחודי, אפילו מרגש לעיתים. הכל טוב. אחרי נסיעה איתו, כשהגעתי לבר בהר, בהחלט הייתי זקוק לבירה לאלחש את העקיצות והעקצוצים מהדרך. .

אבל יש פער עצום בין מה שהוא לבין מה שנכתב עליו. הקטע שם עם האקזוטיקה והפרארי היא היא הפרודיה האמיתית. שרשור כזה התבקש בהחלט..

גילוי נאות:

יש לי 3 איטלקים בבית. לנצ'יה קאפה, אלפא 159 ודוקאטי.

פורסם

הפוסט הזה אסף כל כך הרבה תגובות בפרק זמן כל כך קצר, שאפו.

במקום ליצור ביקוש לפולו GTI ידנית זה רק עורר את הביקוש לאבארת'...

פורסם

אני עדיין מחכה לתשובה על השאלה שלי.

לבייש את כולם זה טוב. מה אתה עשית?

אגב, אין איזה חוק שאומר שאם כתבת "הומור", אז אסור איש להפגע.

לראיה, גם אתה נפגעת כשנפתח כאן איזה שרשור פאביה תורן לפני שנה, וכתבת בשרשור עצמו כמה זה לא מצחיק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני עדיין מחכה לשמוע מי חבר באותה קבוצת ואטסאפ זדונית ומי מנהיג אותה ומוריד פקודות לביצוע. מעניין!

נו בחייך רומן, קיבלתי שני וי כחולים לפני חצי שעה... תענה לי כבר. גם רשום שאתה מחובר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

"יש לך דליפה של גז מזגנים או שכחת טיפקס פתוח"

זה יפה שאתה מנסה להסיט את האש (שהצתת) מעצמך אבל לפחות תנסה להשתמש בעדויות רלוונטיות.

אני כתבתי את המשפט המצוטט לפותח השרשור המקורי, למרות שלא שמתי סמיילי מתאים המשפט נכתב בהלצה מתוך הומור וחלילה לא במטרה לפגוע ולכן בהמשך כשעלה לי הספק שפותח השרשור נפגע התנצלתי על כך והסברתי את כוונתי המקורית בכתיבת הדברים.

אני לא אכנס שוב לגוף הדברים שרשמת כי כבר הבעתי דעתי בהודעה השניה בשרשור הארוך מדי לטעמי הזה.

אני יודע שחלק מאוד משועשעים מהשרשור ועד נקודה מסויימת אכן היה עניין, לטעמי היה מקום לנעול כרגע את השרשור לא כי מישהו עלול להעלב אלא כי אתה סטיו לא יורד מהסולם ואתה לאט לאט הופך את זה למכוער ולא ענייני, אז מפאת שמירה על כבודך עדיף לטעמי לנעול וכמו שאומרים:

NEXT CASE.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
גם בכותרת, גם בשרשור עצמו וגם בהודעה הראשית מצוין פעם אחר פעם שמדובר על שרשור הומוריסטי בלבד [...] גם בהמשך כתוב שמדובר על פרודיה [...]

שוב, זה ש"אמרת" שזה פוסט מצחיק לא באמת הופך אותו לכזה אם כל מי שנכנס אליו לא חושב שהוא מצחיק.

מובן הרציונל מאחורי פתיחת השרשור. ועדיין, לא מצחיק.

סך הכל מה קרה? אמרו לך (אולי בצורה קשה מדי ואולי לא, זה אתה תחליט) שמה שעשית היה לא בסדר.

אתה, במקום להגיד "סורי, לא התכוונתי" במקרה הגרוע או במקרה היותר טוב לבקש אחר כך מאחד המנהלים שימחק את הפוסט כי מסתבר שהוא הרבה יותר פוגעני מסאטירי, החלטת להתנגח בכל העולם ואחותו הצולעת על כמה כולם לא צודקים.

אחרי זה אתה מתפלא שאנשים יוצאים עלייך?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

stio - כפי שאמרתי לאחר, ככל שנעמיק כך תצטייר באור גרוע יותר. תמשיך, אני מכין מלאי פופקורן.

לקחת פוסט של חבר פורום, עשית קופי פייסט ואז עמלת X זמן כדי להפוך כל משפט ופסקה למגוחך. למה אנשים חושבים שזה עלוב/שפל/מגעיל/דוחה/תוצאה של שאיפת גז מזגנים ועוד כנגד אותו בחור, בחיי אני לא יודע - כנראה שכולם פה חולי נפש.

אגב, לא יודע מה אתם רוצים מכותב הפוסט המקורי. כן, הוא התלהב, אז מה? אמנם הוא נסחף עם ההשוואות לפרארי ואקזוטיקה איטלקית אבל אפשר לסלוח לו, במיוחד שזה מופיע בפסקה בסוף דבריו ולא מהווה את עיקר התוכן.

דבר נוסף, תנוח נפשך אבל אני מבטיח לך שאף אחד מ"שגרירות איטליה" לא באמת נפגע באופן אישי. מה שמפריע לחברי ה"חונטה האיטלקית" או לחברי פורום בכלל הוא חוסר הכבוד והגועל הכללי שעולה מהשרשור הזה כלפי חבר פורום אחר.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

טוב, מיצינו, כל ההתנגחות הזו מיותרת.

ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...