Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי, זה טוב. זה טוב אלוהים! אוי, אוי!!! זה טוב כל כך, עד שהאנטנה שלי מזדקפת כשאני רואה אותה, במקביל לעליה חדה בלחץ הדם - שלא נדבר על הטעם שלה בפה שעושה חשק של עוד...

קצת רקע: לפני כמה שבועות הזדמן לי לנהוג בפאביה אחרי זמן לא מבוטל שעבר מאז שסיימתי את הנהיגה האחרונה שלי בה, משהו כמו 3 שעות – גם נשרפה לי עוד נורה, יימח שמה. זוכרים שלימדו אותנו ש"הכל יחסי"? הם לא טעו. תיבת ההילוכים האוטומטית מרגישה כמו מתג שתקוע על OFF, המושבים נולדו לתוך אנשים אנורקטיים, תנוחת הנהיגה מעצבנת לא מילה, וההגה החשמלי חישמל אותי. אבל מה? היא מלכת הפורום הבלתי מעורערת, כי אין עליה! היא סקסית, היא חצופה, היא אופה והיא טובה במיטה. לפחות כך חשבתי...

בינתיים, קרה הדבר וידידנו נעקץ ע"י העקרב. מפה לשם, התחיל מכבש לחצים מצדו שאני אלך לנהוג בה ולתת לה בראש, אולי לשבת איתה על איזה צ'ייסר במועדון. כשאני אסרב לדייט לוהט עם איטלקייה סקסית?! מה פתאום. מניעים ונוסעים לתל אביב, בדרך נתקלים בתנועה מרגיזה. יותר מידי נהגים מהזן חסר התודעה לעקיפה בטוחה. "אין דבר", אמרתי מהתת מודע – האם לא שווה לחכות עוד שניה?

יורדים לחניה, אם כי הירידה עצמה קצת מרגיזה... לא לפני שמתדרכים אותי אודות שלושת הכפתורים החשובים שנמצאים ברכב: כפתור איתות החירום, כפתור האגו וכפתור כיסא המפלט. מתנעים את המנוע הקטן, ו... איזה צליל! אני מרייר, אוי כמה שאני מרייר! זה טוב... רכב של 3 וחצי מטר אורך ביום טוב (כי ביום רע הגודל משתנה) מייצר קולות שלקוחים מהסרטים הכחולים שמשודרים כל לילה בערוץ פלייבוי! וזה טוב... על מנת לעמול בפענוח הסאונד המרטיט והמשובח שבקע מהסקסופון האיטלקי, ה- 10% הנותרים נזכרו בעובדה שהאקזוטיקה האיטלקית המטורפת פועלת עלינו בשלושה פרמטרים: ריור, הזדקפות והתעלפות (לאחר טיגון בלמים מצטרף גם חוש הגרר, אבל זו סוגיה אחרת). על כל פנים, השילוש הקדוש הזה, של ריור, הזדקפות והתעלפות זכה כולו לטיפול מסור של האיטלקים המצוינים.

המכונית נראית נהדר והאנטנה שלי מזדקפת - בא לי לקחת אותה אלי הביתה לראות סרט ב- VOD. השילוב בין האנטנה לגומיות נתפס כחוויה עוצמתית ומיוחדת. בגזרת הריור, על אף איכות הריר הנמוכה לה אני מורגל, העוצמה הנמוכה לה אני מורגל מהפאביה (נו, רומנטיקה או לא רומנטיקה) גורמת לפיצוי עבור החסך שעברתי בילדותי. ההגה נעים למגע ומלטף אותי, ידית ההילוכים משתפשפת בי, והמושב מדגדג אותי בטוסיק.

אבל עזבו, לא באנו לפה ללטף טוסיקים. שום דבר ביציאה מהחניון, לבד מההגה שמנשק אותי והמושב שצובט אותי לא מסגיר את החוצפה שהעקרב הזה מייצר. רחובות תל אביב הפקוקים טוהרו שוב ושוב ע"י רעש העקרב.. אוי, זה טוב! "אני יכול לעשות את זה כל הלילה", חשבתי לעצמי. עם זאת, שוב התנפל עלי הרמזור התורן המבאס של הכיתה: "היא כבר לא בתולה", התרברב בחשיכה. בין לבין, הרהרתי בעובדה שהדוושות, ההגה וידית ההילוכים מזכירים לי את המלכה של השכבה, אותי זרקה מהמדרגה האחרונה ישר לראשונה...

מה המסקנה שלי? קנו את ההוט האץ' עם ההספק הכי נמוך. כן, כן! הספק נמוך – הן הכי טובות במיטה. אם קונים מכונית עם הספק גדול צריך להשקיע בה, לפנק אותה – אבל במכונית עם הספק קטן היא מפנקת אותי! כאילו אומרת "תודה" בכלל שאני נוגע בה... אולם, בישראל היכן שהכבישים קטנים משמעותית משאר ארצות המערב, התשתיות לוקות בחסר ואין מספיק חדרי התייחדות להשכיר ללילה, חשוב לרכוש מכונית בעלת הספק נמוך, שניתן לספק אותה גם ב- 60 קמ"ש – מה שמכוניות אחרות מרגישות ב- 120 קמ"ש.

עוד דבר שלמדתי הוא שאני לא מקנא בבעלי פרארי ומזראטי בכלל. למה, מי הם בכלל? עגלות. מכוניות מגעילות, מכוערות ומשעממות. זאת אומרת, עדיין מקנא, אבל לא כמו פעם. היכן הם נותנים למכוניות שלהם להתייחד לעזאזל? הן לא מסתכלות עלי אפילו. לא יודע, בעצם לא רוצה לדעת, אני לא רוצה לבגוד באבארט שלי כשהן יופיעו. לראשונה קרה, כשחלפתי ביעף על פני המוסך היום, עם אותה תוצרת איטלקית ולא עצרתי כדי לומר שלום! לא פזלתי לחפש חלקי חילוף, גם לא כדי לנקות שאריות שמן מהמנוע. לא פזלתי גם לחפש את הלוגו של פרארי ומזראטי – לא הייתי נוגע בהן גם עם מקל. הייתי עסוק בללטף את האבארט שלי, ומהר – לפני שיתמסחר.

* מדובר בפוסט הומוריסטי בלבד, ואין כוונה לפגוע בציפור נפשו של מישהו - ומבוסס על הפוסט הזה.

תודה לכם,

אני הייתי אני, אתם הייתם אתם.

חג שמח :)

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקיצור כל הפוסט הזה כדי שנבין שאבארת’ גמרה לך בפה?

;)

ובלי קשר, פתחת את השרשור, נתת גם רפרנס לשרשור שאליו אתה מתייחס, אתה כותב שאין שום כוונה לפגוע בציפור נפשו של מישהו....

בחייאת סטיו, אתה באמת חושב שאנשים פה עד כדי כך אהבלים?

קח את החיים בקלות חביבי, זה בסדר שאחד אוהב דבר אחד והשני דבר אחר.

מי ישמע כשעשית את המעבר מפיאט אונו לפאביה לא הפלגת למחוזות רחוקים בתיאורים משתפכים (או שזו פשוט הפאביה שאז השפריצה לך בפה?..).

Take it easy dude...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין לי כוונה לפגוע בציפור נפשו של פות"ש אבל הוא דביל ;) ... אבל הצליח לשעשע אותי על הבוקר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)

תגיד, הקטע הזה שהחלפת תמונה של מכונית בתמונה של מצלמה אמור ללמד אותנו משהו?

יותר חשוב לך איך דברים נראים ובמיוחד מה אחרים עושים ופחות מה שבאמת קורה אצלך?

במצלמה יש מד חום מוח? (השאלה לא משתנה גם אם זה גלאי רדאר)

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בקיצור כל הפוסט הזה כדי שנבין שאבארת’ גמרה לך בפה?

;) (...) מי ישמע כשעשית את המעבר מפיאט אונו לפאביה לא הפלגת למחוזות רחוקים בתיאורים משתפכים (או שזו פשוט הפאביה שאז השפריצה לך בפה?..).

Take it easy dude...

הפלגתי למקומות רחוקים, אבל לא כ"כ... ובטח לא ביצעתי השוואה לפרארי ומזראטי. האמת שרק המשפט הזה נתן לי את ההשראה. האמת שהכתיבה המקורית של פותח השרשור היתה יפה ונהניתי לקרוא.

הפיאט 500 אבארט כשלעצמו הוא רכב כיפי ונחמד מאוד, גם מחלקת השיווק של היבואן עושה עבודה מעולה, הריי יכלו לקנות שלט פרסום באיילון, אבל במקום זה הם מרימים כל שנה טיול ענק לשביעות רצון שני הצדדים (הלקוחות שנהנים והיבואן שזוכה לפרסום ענק) - אז אני מוריד את הכובע. גאונים.

אין לי כוונה לפגוע בציפור נפשו של פות"ש אבל הוא דביל ;) ... אבל הצליח לשעשע אותי על הבוקר.

זו היתה הכוונה :)

תגיד, הקטע הזה שהחלפת תמונה של מכונית בתמונה של מצלמה אמור ללמד אותנו משהו?

יותר חשוב לך איך דברים נראים ובמיוחד מה אחרים עושים ופחות מה שבאמת קורה אצלך?

במצלמה יש מד חום מוח? (השאלה לא משתנה גם אם זה גלאי רדאר)

כן, יפה ששמת לב. זה בא להראות שאני עוקב אחר ההודעות שלך (ועל אלו של עוד שני חברי פורום) כבר תקופה, ומניתוח הממצאים עולה תמונה מאוד מעניינת.

ובאשר למצלמה עצמה, יש לה מד עוינות, והוא עולה מסיבה מאוד ברורה. גם הכנסתי את זה ל- SPSS וגיליתי ממצא מובהק, ה- sig עומד על 0.00 בול!

פורסם
זה בא להראות שאני עוקב אחר ההודעות שלך (ועל אלו של עוד שני חברי פורום) כבר תקופה, ומניתוח הממצאים עולה תמונה מאוד מעניינת.

ובאשר למצלמה עצמה, יש לה מד עוינות, והוא עולה מסיבה מאוד ברורה. גם הכנסתי את זה ל- SPSS וגיליתי ממצא מובהק, ה- sig עומד על 0.00 בול!

אפשר תרגום?

פורסם

האמת שהתכוונתי לכך שהעוינות באה ממנו אלי... מה, לא רואים? מאוד משעשע לראות את זה ולהתעלם באלגנטיות כל פעם.

בכל אופן, אם למישהו יש קישורים לשרשורים בהם היתה מחלוקת כלשהי אתם מזמנים לצרף כאן ואני אעשה מזה "מטעמים". פשוט נמאס לי כל היום רק לקרוא מאמרים משמימים, הגיע הזמן לכתוב קצת.

איך הבוחנת במכון אבחון ללקויי למידה כתבה לי (בין היתר) בדו"ח האבחון לאחר שהתחננתי לתוספת זמן במבחני התואר? "הנבדק מתבטא בכתב ברמה גבוהה מהממוצע, לא נמצאו בעיות". אז בשביל מה שילמתי 1500 ש"ח, גברת?

פורסם

stio אין לי שום דבר נגדך, להיפך.

אבל השרשור הזה מגעיל בעיני, ואם היית עושה אחד כזה כנגד ביקורת שמפורסמת ע"י ה'מערכת' אני בספק שהוא לא היה נחסם.

(האם אתה הולך לפתוח שרשור 'אור צריך לחטוף איידס בעין (פוסט הומוריסטי)'? ;))

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ובכדי ששולחן החג יהיה נקי - מה הממצאים שציינת כאן?:

זה בא להראות שאני עוקב אחר ההודעות שלך (ועל אלו של עוד שני חברי פורום) כבר תקופה, ומניתוח הממצאים עולה תמונה מאוד מעניינת.

פורסם

פות"ש - נמוך, אפילו מאד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ובכדי ששולחן החג יהיה נקי - מה הממצאים שציינת כאן?:

הוא טוען שהוא הכניס את הנתונים שהתקבלו מהמצלמה שלו לתוכנה שמבצעת עיבוד סטטיסטי וקיבל רמת מובהקות מירבית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...