Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, חבר רוצה לפתוח מקום העוסק בדיטיילינג, PDR, צביעת ושיפוץ ריפודי עור, תיקון סדקים וצביעת חלקי פלסטיק ברכבים, ציפוי חלונות ופנסים ועוד... השאלה זה המיקום, הוא מצא מקום באחד המושבים ליד מודיעין, קרוב לכביש 1 כביש 6 כביש 443.

קרוב מאוד למודיעין, לוד, רמלה בקיצור מקום טוב באמצע אבל עדיין לא במרכז ולא במרכז של מוסכים וכו'.

השאלה שלי האם בשביל בעל מקצוע טוב ומחירים סבירים הייתם נוסעים קצת יותר?

המקום דיי מלחיץ אותו שלא יגיעו לשם, אשמח לדעת מה אתם חושבים.

תודה :)

פורסם

עם כל הרצון הטוב אתה יודע שככה לא מחליטים אם לפתוח עסק או לא.

צריך לעשות סקר שוק מקיף ורציני כולל תוכנית עסקית שבעצם תיתן את המענה לכל השאלות.

ועם כל הכבוד לחברי הפורום, אין פה מדגם מייצג של לקוחות.

פורסם
עם כל הרצון הטוב אתה יודע שככה לא מחליטים אם לפתוח עסק או לא.

צריך לעשות סקר שוק מקיף ורציני כולל תוכנית עסקית שבעצם תיתן את המענה לכל השאלות.

ועם כל הכבוד לחברי הפורום, אין פה מדגם מייצג של לקוחות.

אולי אתה צודק, אבל אלפי עסקים כאלה ואחרים שתוכנית העסקית שלהם הייתה מושלמת רק על הנייר ולבסוף נכשלו!

כמובן שיש תוכנית עסקית ובכל זאת על הנייר הכל נראה נפלא, לדעתי הפורום הזה יכול לתת כיוון האם מי שחשוב לו הרכב, אוהב את הרכב מוכן לנסוע קצת יותר בשביל לקבל יותר.

פורסם

בוודאי שיש עסקים שהיו להם תכנית עסקית והם נפלו אבל מה זה אומר בעצם? שיש לזלזל בתכנית עסקית? ממש לא.

בלי שום קשר, אני לא חושב שהפורום נותן לך אינדקציה כלשהי, נניח ויש פה עשרה שיגידו לך שיהיו מוכנים לנסוע קצת יותר. אז?

על העשרה האלה תבנה עסק? הנקודה שלי היא שאם הגעת למצב שאתה לא בטוח אם לפתוח עסק או לא והסקר פה בפורום הוא זה שיטה את הכף - אל תפתח עסק או לחילופין תעבור שוב על התכנית העסקית שלך.

לדעתי הרבה פחות סיכון יהיה להעניק שירותי דיטיילינג בבית הלקוח או במקומות ייעודיים שמשכירים לכמה שעות בכל פרוייקט. משם אפשר להתקדם.

פורסם
בוודאי שיש עסקים שהיו להם תכנית עסקית והם נפלו אבל מה זה אומר בעצם? שיש לזלזל בתכנית עסקית? ממש לא.

בלי שום קשר, אני לא חושב שהפורום נותן לך אינדקציה כלשהי, נניח ויש פה עשרה שיגידו לך שיהיו מוכנים לנסוע קצת יותר. אז?

על העשרה האלה תבנה עסק? הנקודה שלי היא שאם הגעת למצב שאתה לא בטוח אם לפתוח עסק או לא והסקר פה בפורום הוא זה שיטה את הכף - אל תפתח עסק או לחילופין תעבור שוב על התכנית העסקית שלך.

לדעתי הרבה פחות סיכון יהיה להעניק שירותי דיטיילינג בבית הלקוח או במקומות ייעודיים שמשכירים לכמה שעות בכל פרוייקט. משם אפשר להתקדם.

שוב תודה, יש תוכנית עסקית הסקר לא זה שיטה את הכף לכאן או לכאן ויש עוד כמה פרמטרים כאלה ואחרים, אבל בכל זאת כדאי לשמוע מה עוד אנשים חושבים.

פורסם

אהלן,

דעה שלי - אם אתה מקצוען, במוקדם או במאוחר ישמעו עליך וירצו להגיע אליך גם ממקומות רחוקים. השאלה היא כמה מהר, וכמה זמן יכול החבר שלך לחכות למקרה שההתחלה קצת איטית. זו כמובן גם שאלה של שיווק ועוד גורמים אחרים שחלקם לא תלויים באף אחד. אבל אם יש לו ניסיון, והוא יודע לתת עבודה איכותית - הסיכויים לטובתו בטווח הארוך.

פורסם

אם כבר להקים עסק כזה, כדאי להקים אותו במקום שאין לך הרבה מתחרים, במרכז יש מספיק,

בדרום לעומת זאת, אין אף אחד נורמלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם כבר להקים עסק כזה, כדאי להקים אותו במקום שאין לך הרבה מתחרים, במרכז יש מספיק,

בדרום לעומת זאת, אין אף אחד נורמלי.

אני בטוח שאתה צודק אבל הבן אדם גר רחוק מבאר שבע, בכל אופן תודה :)

פורסם

בשביל החשמלאי שלי אני נוסע יותר רחוק. והוא שווה את המרחק.

לעסק שאני לא מכיר - לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...