Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

ברשותי רנו סניק 1.6v דגם מנוע k4m שנת 2007 הכוללת מערכת גז (כרגע מבוטלת כדי לשלול שהתקלה ממנה )

לפני כ 4 חודשים הוחלף מנוע ונסעתי כ 5000 ק"מ .

לפני כחודש החלו מדי פעם בעיות של משיכה בהנעה שנפתרות בלחיצה על דוושת הגז .

לפני כ 10 ימים הופיע תקלה של check emission ,בימים הראשונים לא היו סימני בעיות ולאחר מספר ימים נוספים כעבור מספר ק"מ של נסיעה האוטו מתחיל לגמגם ,נחנק ,נכבה ואז מניע ונוסע שוב וכעבור מרחק מסוים חוזר שוב לתקלה

בבדיקת מחשב ראשונה נאמר לי שיש בעיה בחיישן קאמשפט אבל הוא לא מתקלקל בדר"כ ולכן הבעיה היא בחלק שיושב באזור הטיימינג ונקרא dephaser pulley(אין לי מושג מה זה) ועלות תיקון 3700+מע"מ כולל טיימינג וכ"ו ויש קשר בינו לבין חיישן הקאמשפט .בבדיקת מחשב שנייה במוסך אחר התגלו 3 תקלות :חיישן הקאמשפט 500 ש"ח חלקים +עבודה לפני מע"מ ושני חיישני החמצן שאין לי הערכת מחיר לגבי ההחלפה שלהם .נכון לעכשיו לא בוצע כל תיקון וגם סוג התקלה השתנה בצורה כזאת שכרגע הגימגום והמחנק מופיעים ברגע הנעת הרכב ולאחר מספר שניות ישנה נפילת טורים ולפעמים כיבוי הרכב ואז הוא נוסע סבבה .בכל בדיקת מחשב הצליחו לבטל את ההזהרה הנ"ל אבל היא חוזרת שוב לאחר מספר דק' של נסיעה .

אשמח לכל כיוון עזרה אפשרי איפה כדי להתחיל בשלילת בעיות כדי למזער נזקים בכיס .

תודה לכל העוזרים,גלעד .

עריכה אחרונה על ידי [email protected]
פורסם

בנוגע לחיישינים וכו', אין לי מושג, אבל לא אתפלא אם זה קשור להחלפת מנוע.

בנוגע לכל שהרכב נחנק בהתנעה, אני באופן אישי, חייתי עם זה 8 שנים, זה לא גרם לתקלה נוספת, זה לא גרם נזק ולא עשה משהו בילתי הפיך.

סך הכל הנעתי את הרכב בלחיצה על הכפתור, ואז הרכב היה מגמגם על 400 סלד ורועד, נותן גז ועוזב, הופ הרכב עומד על סלד תקין של 800-900.

אני חפרתי באינטרנט ואף העלתי שאילתא בפורומים של רנו, באנגליה למשל, לא קיבלתי תשובה.

את התקלה עצמה, המחשתי הן במוסך הראשי בראשון לציון והן בהילוך שישי בבאר יעקב, אף אחד לא ידע להגיד מה ולמה זה.

אחת הסברות שהועלו, שיכול להיות קשר של הקודנית, מה שמקלידים את הקוד להנעה.

לא ניסיתי לנתק או לבדוק את זה, כי לא היה לי חשק, אבל אני לא שולל ולא אתפלא אם זה מה שגורם לתקלה.

יש לך שם, קודנית של רב בריח, רנו מתקינים את זה בכל הרכביל שלהם, כאן בארץ.

לאחרונה התקלה חזרה אצל אחי, עם סניק 3, החלפתי מצבר וביצעתי ניקוי מצערת וזה פתר את התקלה.

אני ממליץ לך לנסות ולדבר עם החבר'ה בשאפט, אולי יוכלו לעזור לך בזה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

אריאל תודה,אבל הבעיה שאני לא יכול לנסוע ככה אם האוטו ולחשוב מתי יתקע ומתי לא .

מה גם שמאתמול זה קצת החריף ולא תמיד הוא מגיב גם אחרי הקרטוע הראשוני .

אכן יש לי קודנית של רב בריח ואיך ניקית את בית המצערת? אני שמתי תוסף לדלק בנתיים

עוד עצות,מישהו?

עריכה אחרונה על ידי [email protected]
פורסם

א. אני יודע שיש לך קודנית של רב בריח, תבדוק אפשרות.לניתוק.

ב. ניקוי מצערת, הניתן לבצע במוסך וכמו שהמלצתי לך, כדאי לך ללכת ל וסך שאפט.

הם בקיאים ויודעים לטפל בצרפתיות.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...