Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים דבר ראשון רציתי להגיד תודה על העזרה שאתם נותנים כאן לאנשים! הייתי שמח גם לעזור אבל אין לי ממש ידע.

אז ככה ברשותי פונטו דינאמיק 2001 הרכב במצב מצויין עשה 80 אלף, לפעמים כשאני לוחץ על הברקס לרוב בכביש משובש הברקס נהיה קשה כשהדוושה גבוהה ולאט לאט מתחיל להיות רך, אנסה להסביר את זה ככה- כאילו ה ABS פועל ולאט לאט יורד עכשיו קראתי משהו דומה שזה אטם בוסטר או משהו אשמח לתשובה מכם,

עוד שתיי שאלות קטנות

1. יכול להיות שהרכב מפסיק את פעולת המזגן כשהוא מתאמץ לקרר את עצמו ואז יוצא רק אוויר רגיל?

2. כשאני מפעיל מזגן על קירור יוצא אוויר קר רק מהפתח שליד ההגה מצד ימין מכל השאר יוצא אוויר רגיל הגיוני?

תודה רבה לכם !

פורסם

בעניין הדוושה ייתכן ואה מדבר על השסתום החד כיווני שיושב בחיבור הצינור שבין הבוסטר לסעפת היניקה. כדאי באמת לבדוק אותו שהוא מתפקד ולא ניתפס. לגבי המזגן...מידי פעם המדחס מפסיק וזה תקין.

פורסם

יש מישהו שיכול לכוון אותי למוסך באיזור ירושלים שיכול לטפל בי בנאמנות ולא לשחוט את הכיס.. חייל משוחרר אן לי אלפים לשפוך על זה

• תוכן חדש...