Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמנם משוחד אבל תקדישו את אותה השעה שאתם שורפים במכוני השטיפה למיניהם לנקיון פנים+חוץ עם ONR בדלי או במרסס ידני פשוט + פיניש עם אינסטנט דיטיילר.

תשרפו את אותו הזמן + מספר לא מבוטל של קלוריות, התוצאה תהיה מושלמת והעלות : כ-4 ש"ח !!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני לאחר ששמעתי על המקום פה בפורום נגשתי לשם, שלמתי 80₪ ויצאתי מאוכזב.

ליתר דיוק, יצאתי מאוכזב בהתחשב בעובדה שמדובר "במכון דיטיילינג" ושמחיר השטיפה היה כפול ממקומות אחרים.

התוצאה הייתה זהה לתוצאה של שטיפה זולה במקום אחר ואף גרועה מכך.

שאיבת האבק מהשטיחים - מאוד לא רצינית. הדשבורד כולו היה דביק עם סימני סיבים מהסמרטוטים של העובדים.

היו מקומום שהם כלל לא נגעו בהם כמו ולא עברו עם חומר ניקוי וסמרטוט. נותרו לי סימני קפה שחור מהמקום בו אני מניח את הכוס ולא מדובר בסימנים של שנים.. לאחר מכן הורדתי הכל בקלות בעזרת מגבון.

הערת אגב, כבר בכניסה לשם הבנתי לאן אני מגיע וברגע שראיתי 4 מהגרי עבודה נגשים לרכבי מבלי שמץ הבנה בניקיון יסודי מהו, ידעתי לחזות מראש מה תיהייה התוצאה. חוסר סנכרון מוחלט בין העובדים, חזרה על מקומות שהאחר כבר ניקה, מקומות שלא עברו שם כי חשבו שעובד אחר יעשה את זה. אפילו מצאתי מתחת למושב את ה5₪ שנפלו לי בעבר :) ותאמינו לי שעוד לא הייתה שטיפה אחת שעשיתי שלאחריה מצאתי את כספי! תמיד לקחו/שאבו לי הכסף.

הביקורת מופנת רק לשטיפה ולא למכון דיטיילינג שנראה מרשים ומצוייד( לא התנסתי בו!).

אולי הוא מוצלח, איני יודע. השטיפה לא לטעמי.

פורסם
מושלם ב 80 ש"ח? מעניין. ברמת אביב זה סד"ג של טיפ כשמרוצים.

ואני נותן טיפ 100 שקל למסאג'יסטית שלי ואפילו לא מקבל הרפייה.

מה הקשר בין הדברים?

כשעסק דורש עבור מוצר\שירות מחיר יקר בעשרות אחוזים בהשוואה למתחרים, מוטב שיספק ערך מוסף למוצר\שירות שלו מעבר להסברים\תירוצים "השכירות יקרה".

לרכב שלי לא מעניין אם שוטפים אותו בבת ים, ת"א או קיסריה, יש רמה ממוצעת של שטיפה ידנית ובד"כ יש גם איזה מחיר ממוצע סביב 50 שקלים עם סטייה של איזה 5 שקלים למעלה\למטה.

מי שמבקש מחיר גבוה בעשרות אחוזים ראוי שיספק מוצר\שירות טובים יותר משמעותית.

דבר נוסף, אם הייתי מגיע למכון שטיפה יוקרתי שכזה בידיעה שאני הולך לשלם כפול על השירות והייתי מבין שמי שהולך לעבוד לי על הרכב זה אותם מהגרי עבודה- זו בדיוק השניה שבה הייתי עושה פניית פרסה ומתחפף משם.

את הטיפ שלי אני מעדיף לתת לבחור ישראלי או לערבי מיפו ולא לאותם מהגרי עבודה שרק מוסיפים נטל על ישראל.

ברצינות, כל כך קשה למצוא נערים\בחורים ישראלים שיעבדו בשטיפת רכבים שמפעילי מתקן השטיפה ה"יוקרתי" צריכים מהגרי עבודה?

דעתי האישית- בושה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
30 שקלים פנים חוץ אצל הבדואים בבאר שבע, שטיפה ידנית, הם עוברים לך עם מברשת בפתחי המזגן, מנקים את החיבורים שבין הפלסטיקים ומבריקים את הגאנטים ואת הצמיגים עם חומרים מיוחדים, הכל זה עניין של היצע וביקוש, מכוני שטיפה בת״א אין יותר מדי לכן הרמה סבירה-טובה והמחיר בשמיים, בבאר שבע יש עשרות מכוני שטיפה, המחיר ברצפה והעבודה מצוינת (בחלק מהמקומות) ביחס למחיר.

40 דק זה מה שלוקח להם לשטוף פנים-חוץ את הרכב שלי, איך הם מרוויחים אני לא יודע (לציין שרוב העובדים הם ילדים בני 15-16 שכנראה אין להם תעסוקה).

ניקיתי כמה פעמים את הרכב במכונים באזור המרכז, תמיד לקחו לי סביב ה60-70 ש״ח והתוצאה הייתה סבירה מינוס.

כן, רק שבבאר שבע שוטפים לך את הרכב עם כל מיני חומרים באיכות ירודה, וסוויס ווקס לא.

ואל תשווה עלות השכרת מקום בקניון רמת אביב להשכרת מקום באיזה חור בבאר שבע.

תאמין לי ששטפתי אצל הבדואים מספיק, לא שוטפים משהו בכלל, ועושים נזק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק שם?

מישהו מכיר באמת באיזור המרכז מכוני שטיפה עצמאיים? שאפשר להשכיר פשוט איזה גרניק או צינור ומקום לשטיפה? סיוט לנקות חול כמו שהיה מהגשם האחרון מהרכב בשיטת 2 דליים

Opel Adam S 2017

פורסם

בכפ"ס מקום נחמד מאוד, עם עמדות שאיבה וגרניקים. מה שכן בשישיבת עמוס מאוד שם,

ולפעמים מחכים הרבה בתור, ולחלופין אנשים מתחילים לבכות לך למה אתה מסבן את הרכב:roll:,

כי זה לוקח הרבה זמן, ויש תור...

נתחיל עם זה ששטיפה עצמאית לוקחת זמן, ודרוש מקום וחומרים, ולא לכל אחד יש כוח ובעיקר

זמן. אני שוטף לא מעט במכון שטיפה בעיקר בגלל חוסר בזמן, ואני יודע מראש שזה לא מתקרב

לשטיפה שאני עושה לבד, בעיקר בנקיון של פנים הרכב.

לגבי האכזבה של הבחור מהשטיפה, בהנחה שמה שהוא כתב תואם את המציאות, אני חושב

שהוא צודק ב 100%, ומקום שגובה פי 2 משטיפה רגילה, מייצג מותג בינלאומי בתחום הדיטיילינג

והטיפוח לרכב, לא יכול להוציא רכב ברמת נקיון פחות ממושלמת.

אף אחד לא מצפה לקבל טיפול דיטייל כלשהו בסכום הזה, אלא רכב נקי בפנים ובחוץ, ללא פאשלות

וחיפופים. כמו שנכתב, שהג'נטים יהיו נקיים מפיח ולכלוך, שהפח יהיה מנוגב ונקי כמו שצריך,

פנים הרכב אמור לעבור שאיבה קפדנית, כולל מאפרות, וניקוי אבק כמו שצריך. זה לפחות מה שאני

הייתי מצפה ממקום כזה, עבור תשלום של סכום כזה.

פורסם

משהו כזה, אני לא ממש יודע מה משך הזמן שהגרניק עובד.

לג'יפ אני שם 5 שקלים לשטיפה הראשונית, ואח"כ 10 שקלים לשטיפה אחרי הסיבון,

וזה מספיק. אני לא יודע אם זה פתוח בלילה, אבל 7 ימים זה בטוח עובד.

פורסם

חייב להגיד משהו לגבי "מהגרי העבודה" והרתיעה שלכם לגביהם.

יצא לי לראות ולבחון חלק מהם עוד בגלגול הקודם של החברה, בתקופה של steam me, לפני כמה שנים.

כבר אז עשה רושם שלחלק מהחבר'ה האלה יש יכולות לא רעות בכלל כשזה נוגע לפרוייקטים של פוליש.

לא הייתי ממליץ לזלזל, בטח שלא להרתע.

חלק מהחבר'ה שם יכולים ללמד את רובנו המוחלט.

לגבי טיב שטיפה, ניסיתי פעם אחת עם הרכב של המשפחה.

היה בסדר, לא היו לי תובנות מיוחדות לאחר השטיפה, הבאתי ג'יפ מאוד מלוכלך, ביקשתי שירססו המון onr לפני השימוש.

אין מנוס מסווירלים בשיטת השטיפה שלהם, עשה רושם שפועלים שם ל"מזעור נזקים".

(סניף קניון שרונים).

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...