Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+ 1 ל GOLF, בנוסף כשאתה בעצמך שוטף אתה יודע על איזה מקומות לשים יותר דגש,כמו ריקון מאפרה/פח,טישו ופתקים בתא כוסות, וכו.

וגם איך להגיד לך בעדינות, ב90 ש"ח אל תצפה שימרקו לך את הרכב רק כי זה מכון שטיפה יוקרתי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

וגם איך להגיד לך בעדינות, ב90 ש"ח אל תצפה שימרקו לך את הרכב רק כי זה מכון שטיפה יוקרתי.

אז למה כן אפשר לצפות ממכון שטיפה שגובה פי 2 בהשוואה למכוני שטיפה אחרים?

אגב, זה לא מכון שטיפה יוקרתי, זה מכון שטיפה שנושא את שם אחד ממותגי הדיטיילינג הנחשבים וזה מחייב.

מעולם לא הייתי במכון השטיפה המדובר אבל בתפיסה שלי אם אני מגיע למכון שטיפה הזה אני מצפה לא רק שהשטיפה תיהיה טובה יותר משטיפה של 40 שקלים, אני מצפה שלא יחפפו באותם מקומות שמכוני שטיפה רגילים נוהגים לחפף (למשל שאת השמשות הקדמית והאחורית ינקו היטב, גם בקצוות שקשה להגיע אליהם צמוד לפנלים\דשבורד).

כשאתה דורש מחיר כמעט כפול מזה המקובל בשוק אתה בהחלט צריך לספק ערך מוסף.

אני לא מתייחס לשטיפה עצמית כי זה מובן מאליו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני הייתי מאוד מרוצה ובאתי בחוה"מ סוכות. ובאתי עם רכב ממש מטונף אחרי גשמים ראשונים וסופות חול.

חוץ מזה, צריך לבוא עם ציפיות הגיוניות, אל תצפה שב80₪ יהפכו לך את כל הרכב בפנים, בשביל זה יש להם ניקוי דיטיילינג פנימי שעולה איזה 350-400₪.

אני לא מאמין למה שאני קורא, לא רק אליך זה מכוון אלא לכולם.

נשמע לכם הגיוני 80 שקל בפנים ובחוץ וזה לא יצא מ-ו-ש-ל-ם??? ועוד במקום כזה עם שופוני?

אני קבוע שוטף את הרכב בבית ומידי פעם ממש שאין זמן אני שוטף במכון בשטיפה ידנית עם גרניק, כפפה ולא מטאטא, Snow Foam הטוב שראיתי, הבפנים? מושלם כמו שאתם מצפים.

שאיבה, אבק, חלונות הברשת צמיגים וג'ל מבריק, על הג'אנטים לא נישאר פס פיח, שואלים אותך בסוף אם אתה רוצה ריחן ולא גובים עליו אם אתה מחליט שכן.

בכמה הכל? 50 שקל, תמיד נותן טיפ של 10 שקל ובזה מסתכם הכל.

החלק המשלים והמפתיע שאני בטוח שלא עושים את זה בסוויס- הם לוקחים מברשת עם שיערות ארוכות ומנקים את הפתחים של המזגן ואת הכפתורים של החלונות, אין זכר לטיפת אבק אחרי שיוצאים מהמקום.

אל תהיו פראיירים בגלל איזה שם בין לאומי.

פורסם

מחיר הם יכולים לקבוע כמה שהם רוצים השאלה מי ישלם, אני לא.

המקום מתייג את עצמו כבן לאומי ברמה הכי גבוהה ואם אני מגיע אז לא איכפת לי אם עמוס או ריק, אני רוצה מושלם במיוחד ב80 שקל.

פורסם

שני דפים בפורום דיטיילינג ואף אחד לא המליץ לו להפסיק לעשן בתוך הרכב?

הדרעק הזה נדבק למושבים והאפר מתעופף לו בכל הרכב כשמעשנים תוך כדי נסיעה.

פורסם

אני שטפתי שם פעם אחת (תקופה לחוצה בחיים, ולא היה לי זמן לעשות זאת בעצמי, מה שגם הרכב נראה כאילו להקת יונים שאכלו משהו מקולקל החליטה לשבת דווקא על העץ הסמוך לרכב שלי)

ביקשתי לבצע רק שטיפה חיצונית, את פנים הרכב אני עושה פעם בהמון זמן, והוא נשמר מאוד נקי.

על פניו? השטיפה הייתה טובה. שוב - היות ומדובר רק בשטיפה ולא באיזה טיפול דיטיילינג לא צריך לצפות ליותר. אני רק רציתי רכב נקי - וללא שריטות על מנת לשמור על הצבע.

בגדול? זה מה שקיבלתי. הייתה נקודה אחת שפספסו בה מעט, ותקנו זאת במיידי לאחר ההערה שלי.

החוויה - דווקא הייתה נחמדה. הדיטיילר המקומי בחור חביב למדי, החלפנו כמה מילים עד שהרכב שלי היה מוכן, ויצא לי לדבר עם בחור נוסף שם (ממוצא זר, שבא להדריך במקום או משהו כזה כמדומני) שהמליץ לי לבצע דברים מסויימים ולאו דווקא מתוך אינטרס לעשות זאת שם.

לטעמי 2 הדעות הסותרות שהוצגו כאן נכונות, והתשובה הנכונה היא כנראה משהו באמצע.

למה?

מחד - בשטיפה שעולה כ100 ש"ח באמת מצפים לקבל את הטופ, ולא להתרשל בשום דבר.

מאידך- נעשה אנלוגיה לכוס קפה. לא משנה אם תשתו אותה בבית הקפה השכונתי או בשאנז אליזה - זה עדיין כוס קפה. רק המיקום משתנה.

מן הסתם, במקום כזה, עלות השטיפה נגזרת כתוצאה ישירה מהעלויות הנלוות לפתיחת עסק במקום שכזה, למרות שיש מי שמשלם, והראיה שהמקום עדיין עובד.

כמובן שהייתי מצפה לקצת ערך מוסף במקום שכזה, ובטח שלא לפול בדברים בסיסיים (שכאן, יכולים להיות שיקול דעת שונה מאדם לאדם), כדי להשאיר "טעם טוב" כדי לחזור לשם. אבל, מכאן ועד לאכזבה כי הרכב לא עבר דיטיילינג פנימי? הדרך רחוקה.

זוהי אחת הסיבות שאני שוטף לבד. אני מכיר את השגעונות שלי, יודע על מה אני לא מתפשר בשטיפה (חישוקים למשל) ויכול להטריף אותי.

זה אכן יוצא יותר זול, צריך רק זמן ונגישות לכלים הנכונים.

M-TECH E46

פורסם

כשיש מחיר שעת עבודה העובד חייב להספיק כמה שיותר עבור הזמן המוקצב. ופה כנראה מיהרו. מכיר שטיפות ביפו שעבור 50 שח מנקים את הרכב ביסודיות פנים וחוץ.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בזיון,

בשטיפה הקבועה שלי (50 שקל+10 טיפ) מייבשים לי אפילו את הגריל מבפנים שלא ינזלו טיפות בנסיעה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

30 שקלים פנים חוץ אצל הבדואים בבאר שבע, שטיפה ידנית, הם עוברים לך עם מברשת בפתחי המזגן, מנקים את החיבורים שבין הפלסטיקים ומבריקים את הגאנטים ואת הצמיגים עם חומרים מיוחדים, הכל זה עניין של היצע וביקוש, מכוני שטיפה בת״א אין יותר מדי לכן הרמה סבירה-טובה והמחיר בשמיים, בבאר שבע יש עשרות מכוני שטיפה, המחיר ברצפה והעבודה מצוינת (בחלק מהמקומות) ביחס למחיר.

40 דק זה מה שלוקח להם לשטוף פנים-חוץ את הרכב שלי, איך הם מרוויחים אני לא יודע (לציין שרוב העובדים הם ילדים בני 15-16 שכנראה אין להם תעסוקה).

ניקיתי כמה פעמים את הרכב במכונים באזור המרכז, תמיד לקחו לי סביב ה60-70 ש״ח והתוצאה הייתה סבירה מינוס.

עריכה אחרונה על ידי omer_1636

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

אם אתה אומר שהרכב שלך עוד היה די נקי , אז באמת לפי דעתי היית צריך כבר לנקות את שאר הרכב בבית , ובכך גם היית חוסך 90 שקל וגם כאבי ראש כדי להתחיל לבדוק כל דבר קטן ברכב.

פורסם

פשוט מרגיש כאילו עבדו עליי, כאילו שטפתי את הרכב בפזומט.

אולי אני פשוט נפלתי על יום לחוץ....

תגיד עם כל הלחץ הם הספיקו לגבות 90 ש"ח מכל הלקוחות או שהסתפקו רק ב 50ש"ח כדי לעמוד בעומס ?

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...