Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני קונה בדר"כ דרך אתרי הקופונים פנימי ידני חיצוני מכונה ב25-30 שקל.. הם עושים הכל טוב חוץ מלפתוח את הבאגז' ולייבש היכן שמתנקז בדר"כ מים אבל אני לא מפונק אני עושה בעצמי

מחיר מוגזם לכל הדעות הבחור שילם 90 שקל

נ.ב. הכנסתי אשתקד את הרכב לשטיפה במכונה בתחנת הדלק דלק 'היובל' ויצא יותר מלוכלך ממה שנכנס

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסופו של דבר, מי שקובע אם אנחנו מרוצים זה הבחור שמנקה.

לדוגמא, בערך שלוש שנים הייתי שוטף את הרכב קבוע אצל סופרווש בירושלים למי שמכיר.

המקום היה יקר משמעותית ממקומות אחרים (80 שקלים) אבל הבעלים היה פדאנט, צרפתי עצבני שעשה את המוות לעובדים שם.

הוא היה מפטרל בקו ומקלל אותם בצרפתית על כל פדיחה ובסוף היה קורא לבעל הרכב ועושה איתו סיבוב.

יום אחד הוא נעלם והגיע מישהו אחר. הרמה ירדה אבל גם המחיר. פתאום לא היו פינישים. תמיד נשאר לכלוך, החלונות נשארו עם סימני ניגוב והחישוקים היו עם פיח בחלק העליון.

תמיד היה צריך לעבור איתם על הרכב שוב.

לא מזמן גם הבעלים האלו נעלמו.

מאז האיכות נעלמה לגמרי, אבל המחיר עלה.

מה שלא השתנה כמובן זה השם... וגם לא השלטים המפוצצים.

מאז אני מחפש מקום אחר ובינתיים שוטף לבד.

פורסם (נערך)

שלום לכולם ולפותח השרשור.

ראשית ברצוננו להתנצל על החוויה הרעה שעברה עלייך, ולהציע לך שטיפה חוזרת על חשבוננו כדי לשפר את הרגשתך.

אינני יודע על איזה רכב מדובר אך אני חייב לציין שמחיר 80 ש'ח הינו בעבור רכבי מיני וסדאן קטנים, יכול להיות ששאלת בטלפון וכשהגעת ראו שהרכב שלך לא תואם להגדרה? בכל אופן אם טעו בחיוב למה לא ביקשת החזר מידי?

עלות השטיפה היא נגזרת של המון משתנים ואני מקווה שברור פה לכולם שהמחיר בקניון הכי יקר בארץ אינו יכול להיות זהה למחיר של באסטה עם שמשונית בבאר שבע,במיוחד לא למקום שמנצל ילדים קטנים מהמגזר הבדואי.

אומנם העובדים אצלנו הם מהגרי עבודה אך אני יכול לומר בלב שלם שחלקם מבין בשטיפת רכב ובדיטיילינג יותר טוב מרוב האנשים שאתם מכירים.

ובכלל נהוג לחשוב שעבודה עברית היא הכי טובה שיש וזלזול בכל עובד זר הוא דבר די שכיח בארץ אך העובדה הפשוטה היא שללא אותם מהגרי עבודה זרים לא היינו אימפריית חקלאות ולא היו בונים פה בניינים חדשים, לא היה מי שיטפל באוכלוסיה הזקנה ובין היתר גם לא מי שירחץ את הרכבים.

זו אינה תגובת התגוננות וברור לנו שיש לפעמים פאקים כמו בכל מקום עבודה ואנחנו תמיד משתדלים לתקן אותם עד לסיפוקו המלא של הלקוח,יחד עם זאת לא ניתן לספק כל לקוח ישראלי ולא ניתן לנקות כל רכב לאותה רמת ניקיון בהתחשב בעובדה שכולם משלמים את אותו המחיר ולכולם מוקצב אותו הזמן,רכב מטונף לא ייצא נקי באותה רמת ניקיון כמו רכב של בנאדם ששומר על היגיינה סבירה.

אנשים רבים שוכחים שלא מדובר בחבילת סלולר עם מחיר קבוע אלה עבודה שמשתנה מרכב לרכב.

ישנם לא מעט חברי פורום שמגיעים לרחוץ אצלנו את רכבם באופן קבוע כך שאני די בטוח שבמקרה שלך הייתה תקלה נקודתית וכמו שאמרתי בתחילת דבריי,אנחנו נשמח לתקן את החוויה שלך.

המשך יום טוב ושבת שלום לכל חברי הפורום.

עריכה: לא יודע מי מכם שטף את הרכב במכון שטיפה בשבוע של לפני פסח, רוב מכוני השטיפה העלו את המחירים בעשרות אחוזים באותו השבוע תוך ניצול המצב והישראלים פשוט שילמו, אנחנו היחידים ששמרנו על אותו מחיר תוך ידיעה ברורה שיגיעו רכבים מטונפים של אנשים שרוחצים את רכבם מפסח לפסח והיינו מוכנים לספוג את ההפסד על מנת לא לפגוע בצרכן.

עריכה אחרונה על ידי Swissvax Israel
פורסם
למה אין יותר מכוני שטיפה עצמית בארץ :evil:

צריך כזה בבאר שבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

Swissvax Israel שלום,

קודם כל תודה רבה על התגובה, מכבד את ההצעה לשטיפה חוזרת אך אין בכוונתי לקבל דברים בחינם.

הגעתי למכון שטיפה ושאלתי בחור עם שיער לבן (מצטער לא יודע את שמו) לגבי המחיר הוא אמר 80 ש"ח, הבחורה שחייבה אותי בפועל גם ראתה את הרכב. (IS250) לא הרגשתי נעים לבקש החזר על 10 ש"ח. כמובן שגם השארתי טיפ לפני שבדקתי את הרכב.

הרכב הגיע די נקי מבחוץ ומבפנים בגלל זה גם ציפיתי לקבל רכב נקי ברמה טובה מאפרה,גאנטים ומראות זה לא בקשה מיוחדת, מכיוון שלערכתי לא היה הרבה עבודה. פשוט הרגשתי כאילו ראו שהרכב נקי יחסית וחיפפו אותי.

אין ספק שמבחוץ חוץ מהג'אנטים הרכב היה נקי.

אני בטוח שבפנים לא כלכך עברו על הרכב.

דבר נוסף הוא שכל דבר מתחיל מהבסיס איך אתם רוצים שאנשים ישלמו לכם מאות/אלפי שקלים על דיטיילינג חיצוני/פנימי כאשר הדבר הבסיסי לא עובד כמו שצריך.

בוא נצא מנקודת הנחה שזה היה אירוע בודד. והכל טוב וכולם יצאו מרוצים בפעם הבאה.

פורסם

ליאור זה לא עניין של חינם וברור שלא כל אדם שיתלונן יקבל שטיפה בחינם, לפי התיאור ההתחלתי שלך הבנתי שהיו מספר פאשלות בהתנהלות מולך כלקוח לכן אני עדיין מציע לך את ההצעה הזאת.

לגבי מחיר השטיפה אתה צודק בהחלט והמחיר על IS250 הוא 80 וכנראה שהיא התבלבלה והיית צריך להעיר על כך.

פורסם
צריך כזה בבאר שבע.

צריך כזה בכל עיר גדולה בארץ, לא יצא לי לשטוף את האוטו עם מיים זורמים כמעט שנה :twisted:.

ועם כל הכבוד לONR (ויש הרבה כבוד!), זה לא כמו שטיפה עם מיים וסבון לרכב.

פורסם

בחיים אני לא ישלם 80 שקל על שטיפה פנימית וחיצונית, 60 כולל טיפ זה מספיק ואם כבר אני צריך לשלם אז בטוח אני יגיע למקום של עובדים ישראלים מאשר למקום של עובדים זרים.

פורסם

בקיצור המסקנה היא שאין כמו לנקות לבד. במיוחד שאנחנו נמצאים בפורום דיטיילינג.

גם הרכב יוצא הכי מבריק/נקי,לא צריך לעמוד בתור מעייף,אין "זרים" ברכב שיכולים להעביר ריחות (הכוונה לאנשים לא לאום) וגם חוסך הרבה כסף. והכי חשוב - סיפוק ענק.

• תוכן חדש...