Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

רציתי לשתף, אחרי המלצות מחברי הפורום לגבי מקום איכותי לשטיפת רכב.

נסעתי יום שישי לרמת אביב לשטוף את הרכב ב Swissvax.

כאשר שאלתי לגבי המחיר נאמר לי 80 ש"ח. בפועל חויבתי ב90 ש"ח אבל לא ניהיה קטנונים. (כנראה שווה את הכסף).

הרכב הגיע בהתחלה הכל נראה סבבה היית מבסוט ואז הסתכלתי על הקונסולה המרכזית המתקן כוסות מלוכלך

מעפרה אפילו לא רוקנו, דיפוני דלתות מלאות אבק. פניתי לבעל המקום מייד לקח את האוטו ניקה את הקונסולה המרכזית וריקן מעפרה החזיר את הרכב.

נסעתי קצת מאוכזב איך לפחות אמרתי טוב ששמתי לב, הגעתי לבית ואז ממש התבאסתי,

מגנזיום נשאר מלוכלך פיח נשאר.

מראות במגני שמש מלוכלכות.

בקיצור כנראה שבפנים לא ניקו בכלל.

פשוט מרגיש כאילו עבדו עליי, כאילו שטפתי את הרכב בפזומט.

אולי אני פשוט נפלתי על יום לחוץ....

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, האמת שאני מנוי שם. אחרי ששמעתי על המקום ביקרתי שם די הרבה פעמים ובכל הפעמים הרכב יצא מבריק, אבל בפעמיים האחרונות הם פישלו קצת (האמת שבגלל לחץ לא ממש יצא לי לבדוק את הרכב אחרי השטיפה; וגם אם הייתי מנסה זה בחניון חשוך יחסית) כשחזרתי לחניון בבית שלי ראיתי שיש מלא שאריות אבק דבוקות לגומיות של החלונות האחוריים וגם כתם של איזשהו נוזל מרוח על השמשה האחורית.

אני דווקא אוהב את המקום, ואני לא מכיר מקום טוב ממנו בתל אביב, אבל ללא ספק יש שם פלוקטואציות בתוצאות.

יכול להיות שצריך לכוון לשעות פחות עמוסות על מנת להנות מתוצאות טובות.

פורסם

אני הייתי מאוד מרוצה ובאתי בחוה"מ סוכות. ובאתי עם רכב ממש מטונף אחרי גשמים ראשונים וסופות חול.

חוץ מזה, צריך לבוא עם ציפיות הגיוניות, אל תצפה שב80₪ יהפכו לך את כל הרכב בפנים, בשביל זה יש להם ניקוי דיטיילינג פנימי שעולה איזה 350-400₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הם סך הכל מכון שטיפה שלוקחים 80 ש"ח (מעובדים שככל הנראה הגיעו מאפריקה ובלי ניסיון כדיטיילרים) עבור פנים וחוץ אל תצפה להשוואה אל מול דיטיילרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם היו עושים עבודה טובה זה יקר מדי. שטיפה ידנית פנימית וחיצונית עולה בסביבות 60 ש"ח, לפחות באזור הצפון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הנסיעה מהמקום לבית היא נסיעה ארוכה? יכול להיות שהג'אנטים התלכלכו במהלך הנסיעה.

הנסיעה היא מ תל אביב לראשון.

בקיצור כנראה הציפייה שלי הייתה גדולה מידיי, פשוט לרוקן מעפרה ולעשות שואב בצורה טובה זה משהו סביר לקבל,

כאשר המחיר הוא כמעט פי 2 ממה שמשלמים לשטיפה ידנית.

אולי בגלל שהגעתי עם רכב דיי נקי... אז חשבתי לפחות שישקיעו בשואב וניגוב פנים הרכב.

בכל אופן כנראה היו בלחץ כי על אחד הצמיגים גם לא שמו את הספריי...

פורסם

אשמח לשמוע מלקוח שלהם מה תהליך העבודה שלהם ובאיזה כלים וחומרים הם משתמשים.

90 ש"ח זה יקר מאוד.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

זהו אני שמעתי שהפח של הרכב חלק אחרי השטיפה לא הרגשתי משהו מיוחד.

מעניין באמת מה ההצדקה למחיר ?

או פשוט כי זה רמת אביב ורוב הלקוחות שם עם רכב מעל 300K

פורסם

אני חושב שחלק מהמגיבים פה קצת "סלחניים" מדי כלפי המכון שטיפת רכב.

כשאתה שוטף רכב ב-40 שקלים בתחנת דלק עוד אפשר לגלות הבנה לרכב שלא יוצא "מושלם", מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

כשמשלמים 90 שקלים לשטיפת רכב במכון שמתיימר להיות מקצועי וגם מייצג חברה מובילה בתחום מוצרי הדיטיילינג הרכב צריך לצאת פיקס, זה כרטיס הביקור שלהם ורכב לא אמור לצאת מלוכלך בגלל שהיה שם עומס, עליהם להיות יותר קפדניים ב"בקרת האיכות".

נכון, לא לצפות שב-90 שקלים הרכב יצא מתוקתק כאילו עבר דיטיילינג יסודי, מצד שני מאפרה וג'אנטים מלוכלכים זה דברים אלמנטריים בשטיפה רגילה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני חושב שחלק מהמגיבים פה קצת "סלחניים" מדי כלפי המכון שטיפת רכב.

כשאתה שוטף רכב ב-40 שקלים בתחנת דלק עוד אפשר לגלות הבנה לרכב שלא יוצא "מושלם", מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

כשמשלמים 90 שקלים לשטיפת רכב במכון שמתיימר להיות מקצועי וגם מייצג חברה מובילה בתחום מוצרי הדיטיילינג הרכב צריך לצאת פיקס, זה כרטיס הביקור שלהם ורכב לא אמור לצאת מלוכלך בגלל שהיה שם עומס, עליהם להיות יותר קפדניים ב"בקרת האיכות".

נכון, לא לצפות שב-90 שקלים הרכב יצא מתוקתק כאילו עבר דיטיילינג יסודי, מצד שני מאפרה וג'אנטים מלוכלכים זה דברים אלמנטריים בשטיפה רגילה.

באמת עידן סיכמת את זה בצורה מעולה,פשוט הרגשתי כאילו שטפתי את הרכב בשטיפומט, והייתי צריך לעבור עם סמרטוט בתוך האוטו ולנקות ג'אנטים אחרי ששילמתי 90 ש"ח + טיפ

פורסם

מספיק להיות סלחנים.

בפחות כסף אתה מקבל שטיפה ידנית,שואב יסודי כולל מברשת להורדת אבק

גלגלים כולל תרסיס צמיגים (נכון לא מומלץ) מעבר על חלונות,שטיפת שטיחים (למי שיש גומי)

מאפרות אחרי שואב - וכל זה בכמעט חצי מחיר ליד הבית שלי.

אז למה לשלם להם על חצי עבודה? (לא צריך לענות,אני יודע את התשובה)

• תוכן חדש...