Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יצא לי לסוע בכביש המשובש הזה באור יום וזה היה איך לומר, בסדר... מעייף לאללה עם כל הצפיפות והפיתולים והנתיבים הצרים להחריד.

אבל אתמול עשיתי הלוך חזור בחושך ובחיי שזה היה קשה! ראבק כל שני מטר יש קונוס שמצמצם את הנתיב עוד יותר, בנתיב הימני חומה בלי שוליים, בנתיב השמאלי אם הייתי נוסעת במהירות שנסעתי היו שמים אותי מול כיתת יורים...

אז השאלה היא כזאת האם גם גברים רואים בכביש הזה כביש קשה? לא אומרת קשה בטירוף, אבל לא חוויה מרנינה? (ותהיו כנים כמה שמתאפשר לכם :lol:)

מסתבר שיש גם אגו נשי והוא רוצה לדעת את הדברים האלה8)

נ.ב זאת סה"כ פעם שנייה שנסעתי לירושלים בחיי, אז יש לקחת את המשתנה הזה בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי נופר שיטרית
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כביש 1 רחוק מלהיות חוויה מרנינה, אפילו במקטעים החדשים ביותר וה"נוחים ביותר" שלו (נניח ממחלף דניאל עד אחרי מחלף ענבה).

כמובן שהקטע משער הגיא הוא עוד גרוע יותר משאר הקטעים, גם בגלל השיפוצים וגם בגלל המבנה.

כביש 1 החדש שייפתח בעוד כמה שנים אמור לשים לכל זה סוף, בתקווה שהמימוש שלו יהיה כמו התכנון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כביש נוראי.

נוהג בו 3-4 פעמים בשבוע.

אמנם אני כבר מכיר כל בור ופנייה חדה אבל מעייף לנהוג בו.

עדיף להגיע לירושלים דרך 443, לי לא כל כך כי זה מצריך ממני לעבור דרך מודיעין.

פורסם

בעיני אישית, נהיגה בתנאים מכבידים היא דווקא מהנה יותר כיוון שהיא יותר מאתגרת...

ברם, לנהגים נבונים (לא מיומנים, לא מנוסים - נבונים!) אף כביש (ואל תביאו לי כדוגמה את דרך המוות בבוליביה) הוא לא קשה לנהיגה, בהיעדרם של תנאים מכבידים במיוחד כמו גשם שוטף, שלג וכדומה.

אין שול - מתרחקים מהקצה לצד הנתיב ואף לנתיב הסמוך. אפשר להימין רגעית כדי לתת לממהרים לעבור...

חשוך - נוסעים במהירות המתאימה לטווח שאליו מאירים האורות, ונוסעים ככל הניתן עם אורות דרך.

פיתולים -מבצעים את כל פעולות ההכנה כמו האטה - וכן העברת הילוך אם צריך - לפני העיקול ולא לתוכו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הכביש יכול להיות מתיש. הרבה בורות והפתעות אחרות, נהגי אוטובוסים של אגד, שמדלגים בנונ שלנטיות בין הנתיבים, ועוד.

אפשר פשוט לנסוע בימני ולשמור על קצב סביר, ולא אמורה להיות בעיה מיוחדת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בעיני אישית, נהיגה בתנאים מכבידים היא דווקא מהנה יותר כיוון שהיא יותר מאתגרת...

+1.

ללא ספק, כביש קשה יותר לנהיגה מהנה יותר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הכביש יכול להיות מתיש. הרבה בורות והפתעות אחרות, נהגי אוטובוסים של אגד, שמדלגים בנונ שלנטיות בין הנתיבים, ועוד.

אפשר פשוט לנסוע בימני ולשמור על קצב סביר, ולא אמורה להיות בעיה מיוחדת.

הגדר קצב סביר:oops:

נסעתי 70

פורסם

אני יכול להגיד לך דבר אחד בוודאות - אין לזה שום קשר למין שלך.

סעי במהירות שמאפשרת לך להיות בשליטה מלאה על הרכב. אם תעשי זאת בימני זה יהיה בכלל מצוין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא שייך לחלוטין להיותך אישה, הכביש אכן נוראי, אך אפשר להתנחם בעובדה שמדובר בירידה לצורך עליה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למי שמחפש את הדרך המהירה והקלה ביותר להגיע מנקודה א ל-ב, אין ספק שמדובר בכביש מזעזע.

מי שרואה בנהיגה תחביב דווקא יכול להנות מהאתגר. בדיוק כמו שג'יפאים רציניים מחפשים את המקום שהכי קשה לעבור בו, לא את שביל הכורכר הכבוש שבו אין אתגר של ממש.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אם אני זוכר נכון, המגבלה בקטעים רבים שם היא אכן באזור ה70. לא חושב שהמשאיות נוסעות יותר מהר, ואין בעיה לנסוע במהירות הזו. זה, כמובן, כל עוד שומרים על הימין :)

אגב, אני אומנם שונא את הכביש הזה בגלל הנופים שלו, אבל 443 זו אלטרנטיבה יותר נוחה ולעיתים גם פחות פקוקה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יצא לי לנהוג על הכביש הזה לאחרונה פעם או פעמיים במהלך השיפוצים שמבצעים בו. הכביש לא סימפטי

בעליל, אבל משום מה... נהנתי מהנהיגה בו, הזכיר לי קצת את Need for Speed Underground :oops:

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

מת על כביש 1,כל עוד אין תנועה.

אני עולה לירושלים מתל אביב פעמיים שלוש בשבוע,המקטע בין שורש לשער הגיא בהחלט מאתגר וכייפי לנהיגה למי שחובב נהיגה מסוג זה.

Porsche 944 turbo

פורסם

הכביש לא מעצבן, הנהגים מעצבנים. כשאני הייתי נוסע על הכביש הזה מדי יום הייתי נהנה מאוד האמת. הבאסה זה הפקקים שהייתי מגיע למצב שרגל שמאל הייתה רועדת כבר (תקוע חצי שעה בפקק בעלייה).

• תוכן חדש...