Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לספר סיפור קצר מה קורה לאנשים שמנסים לעזור לאחרים.

לפני שבוע בזמן נהיגה בפקק נהגת התנגשה לי באוטו (בטמבון אחורי וקצת בכנף) כמובן שמיד עצרתי ויצאתי מהרכב בתגובה הנהגת התחילה לצעוק ולנסות לעקוף אותי ולהסתלק מהמקום, אחרי שהיא הבינה שזה חסר סיכוי נפגשנו בתחנת אוטובוס כדי להחליף פרטים.

התברר שלא היה לה רישיון נהיגה, שום תעודה מזהה והביטוח חובה לא בתוקף, ההסבר לזה היה שהאוטו של אבא ואני לא מבינה בזה.

צילמתי את האוטו שלה, ואת הביטוח חובה וסיכמנו שאחרי שאני אקבל הצעת מחיר היא תשלם את הסכום במזומן.

יום למחרת נסעתי למוסך שלי ונקבע שצריך לצבוע טמבון ותיקון מקומי בכנף.

אחרי שהסברתי לה את המצב היא ביקשה לעשות את התיקון במוסך של חבר שלה (מוסך יבואן פיאט), הלכתי לקראתה והסכמתי (כבר פעם שניה!).

החבר נפגש איתי וסיכמנו על התיקון. שעה אחרי זה החבר מתקשר ודורש ממני לצבוע רק חלק מהטמבון כי זה יקר מידי אני כמובן מסרב והוא בשיא החוצפה מתחיל לאיים שאם אני לא אסכים הוא יסגור איתי את החשבון בעתיד.

איפה אנחנו חיים בגן חיות???

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקרה דומה מאוד קרה לבת דודה שלי שבסוף התהליך שילמה על התיקון מהכיס שלה כי זה יותר קל מלרדוף אחרי רוחות.

יש תאונה? מפעיל את המקיף והם כבר יעשו חמוצים ממי שגרם להם לשלם לך.

אין מקיף? תוציא דו"ח שמאי, תתקן במוסך הכי יקר שתוכל למצוא ותתבע בקטנות, כולל אבדן ימי עבודה, עלות רכב חלופי, דלק, סנדוויץ' שאכלת בזמן המתנה בבית המשפט.. וכו'.

אקסטרה ניקוד אם תציין בכתב התביעה שלפוגעת לא היה ביטוח ולא רישיון בתוקף, ולכן לא ניתן לפנות לחברת הביטוח שלה.

לגבי חבר שלה? יכול לשקת וללקוק לך.

מקסימום תגיד לו שאתה מכיר את bmw.ricer. :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא? למה שיסרב. אתה משלם ומכוסה, היא כבר תצטרך לחשוב מאיפה להוציא את הכסף.

לך לבית חולים תתלונן על כאבי צוואר וראש ותאכיל אותה חרא, רק על ההתנהגות. בנוגע לאיומים תקליט ותגיש תלונה במשטרה.

פורסם

זה שאין לה ביטוח חובה משחק לטובתך, זה אומר שהביטוח שלה לא יכסה אותה בכלל. אתה בעמדה הרבה יותר חזקה ממנה, תפסיק להיות נחמד עם אנשים כאלה ותפעל לסגור את הבעיה באופן שהכי טוב ונוח לך.

עריכה: ואם אין לה בכלל רשיון נהיגה בתוקף (זה מה שהבנתי מהמשפט הראשון שלך), הייתי הולך עם הסיפור גם למשטרה כדי להחזיר לה על ההתנהגות המצויינת שלה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עם חיות כאלה צריך ללכת עם ראש בקיר. היא לא מוכנה לתקן את כל הנזק (או הליצן מטעמה), תקדיש שעתיים לכתיבה כתב תביעה ותגיש בבית המשפט לתביעות קטנות. כשיש ברקע ביטוח לא בתוקף, ונסיעה ללא רישיון, היא תיראה רע מאד מול שופט.

חוץ מזה שזה לא יגיע למשפט, רוב הסיכויים שכשהיא תקבל את התביעה היא תתחיל לרדוף אחריך כדי להתפשר.

פורסם
אבל אם הוא מפעיל את המקיף הוא חייב לשלם השתתפות עצמית, לא?

תלוי מה מוגדר בפוליסה שלו,זה משתנה (יש שכן משלמים,יש שמשלמים סכום מוגדר מראש,יש שלא משלמים בכלל,וכו')

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חבל אתה לא מקליט שיחות, באנדרויד זה ממש קל.

אני הקלטתי לא מזמן בחור שהבן שלו פתח עליי דלת כאשר הרכב שלי היה בתנועה, הודה במעשה בפלאפון+ שאין לו ביטוח. בקיצור הקלטות שוות זהב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
חבל אתה לא מקליט שיחות, באנדרויד זה ממש קל.

אני הקלטתי לא מזמן בחור שהבן שלו פתח עליי דלת כאשר הרכב שלי היה בתנועה, הודה במעשה בפלאפון+ שאין לו ביטוח. בקיצור הקלטות שוות זהב.

הקלטות שכאלה קבילות במשפט/טביעה?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

"החבר נפגש איתי וסיכמנו על התיקון. שעה אחרי זה החבר מתקשר ודורש ממני לצבוע רק חלק מהטמבון כי זה יקר מידי אני כמובן מסרב והוא בשיא החוצפה מתחיל לאיים שאם אני לא אסכים הוא יסגור איתי את החשבון בעתיד."

מה זה השטויות האלה? לא מספיק היא עשתה נזק לרכב שלך ונסעה בלי ביטוח החבר שלה גם מתערב ומאיים?

יש פה קייס לתביעה רצינית ולכמה תלונות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הקלטות שכאלה קבילות במשפט/טביעה?

אישית אין לי מושג, אבל מקריאה בפורום משפטי הם טענו שכן.

אתה גם לא הכי צריך אותם לבית משפט, מספיק לנפנף בהם והבן אדם יתקפל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לא? למה שיסרב. אתה משלם ומכוסה, היא כבר תצטרך לחשוב מאיפה להוציא את הכסף.

לך לבית חולים תתלונן על כאבי צוואר וראש ותאכיל אותה חרא, רק על ההתנהגות. בנוגע לאיומים תקליט ותגיש תלונה במשטרה.

למה לתת עצות בלי בסיס?

זה שהוא ילך לבית חולים ויתלונן על כאבי צוואר וראש, לא מזיז לה את הקצה של הבוהן, מסיבה מאוד פשוטה, אם יש פגיעת גוף הוא תובע את ביטוח החובה שלו ! ולא את שלה, לא משנה מי אחראי לתאונה, התביעת גוף תמיד תהיה כלפי ביטוח החובה של אותו הרכב בו שהה הנפגע או אם מדובר בהולך רגל מאותו רכב. לא מעבר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אין מקיף? תוציא דו"ח שמאי, תתקן במוסך הכי יקר שתוכל למצוא ותתבע בקטנות, כולל אבדן ימי עבודה, עלות רכב חלופי, דלק, סנדוויץ' שאכלת בזמן המתנה בבית המשפט.. וכו'.

אמנם אני לא עורך דין, אבל אני חושב שזאת עצה גרועה. במשפט יש את עיקרון מיזעור הנזק שבאופן כללי אומר שעל הצד הנפגע לנסות ככל האפשר למזער את הנזק הכלכלי לצד הפוגע.

במילים אחרות, אם למשל נאלצת לשכור רכב בזמן ששלך במוסך, והרכב הוא, למשל, פורד פוקוס, אז תשכור רכב באותה רמה. אם תשכור, למשל, סדרה 5, כי חשבת שבמשפט תקבל את כל ההוצאות, השופט יבין את זה ולא יאהב את זה בכלל. זה בטוח לא יעבוד לטובתו, וכנראה שהשופט גם לא יחזיר לתובע את מלוא התשלום על כך בפסק הדין.

אותו רעיון עם תיקון במוסך.

אפשר להסכים עם זה ואפשר שלא, אבל זה החוק.

אישית אין לי מושג, אבל מקריאה בפורום משפטי הם טענו שכן.

אתה גם לא הכי צריך אותם לבית משפט, מספיק לנפנף בהם והבן אדם יתקפל.

הקלטות כאלה קבילות בבית משפט. הקלטה בה שומעים 2 צדדים, כאשר אחד הצדדים הוא גם זה שהקליט, זה קביל.

אבל, אם צד ג' מקליט 2 צדדים אחרים, אז זה לא קביל, אלא אם מדובר בהקלטה שבוצעה על סמך צו בית משפט, כמו למשל האזנות סתר של המשטרה בזמן חקירה כלשהיא.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...