Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרבה ההפתעה הסיפור נגמר טוב.

אחרי שהסברתי לו בעדינות שבשלב ראשון אני הולך להגיש תלונה במשטרה על הבת בגלל חוסר ביטוחים ורישיון נהיגה וגם על החבר שלה בגלל איומים כולל מכתב לסמל"ת (עבודה של חבר) ולסוכנות ביטוח שהוא עובד בה, ושבשלב שני אני הולך לתבוע אותם בבית משפט, בתגובה הוא טרק את הטלפון.

אבל אחרי שעה כתב הודעה שהוא סידר הכול והמוסך שלי יטפל בהכול ואפילו קרא לי "אחי"...

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במדינת ישראל 2015 המתאים שורד והחזק שורד - אחד הם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
זו לא עילה לתביעה בבית המשפט הישראלי.

ליעד נ. , לא נכון! אפשר לתבוע פיצוי בגין נזק שאינו ממוני.

זה אמנם לא רלוונטי למקרה של פות"ש, אבל לא צריך להגיב באופן נחרץ מבלי לבדוק את העובדות.

דניאל1983, אם לדברי האב יש רישיון נהיגה וביטוח לנהגת של הרכב הפוגע, היית פשוט צריך לקבל את הפרטים מן האב ולהגיש תביעה דרך הביטוח שלך. כך אתה מתקן את הרכב לפי רצונך (ולאחר בדיקת שמאי של חברת הביטוח) ומבלי להתווכח עם אף אחד.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם
למרבה ההפתעה הסיפור נגמר טוב.

אחרי שהסברתי לו בעדינות שבשלב ראשון אני הולך להגיש תלונה במשטרה על הבת בגלל חוסר ביטוחים ורישיון נהיגה וגם על החבר שלה בגלל איומים כולל מכתב לסמל"ת (עבודה של חבר) ולסוכנות ביטוח שהוא עובד בה, ושבשלב שני אני הולך לתבוע אותם בבית משפט, בתגובה הוא טרק את הטלפון.

אבל אחרי שעה כתב הודעה שהוא סידר הכול והמוסך שלי יטפל בהכול ואפילו קרא לי "אחי"...

אם נשים את ההתנהגות שלהם בצד, לדעתי גם ההתנהגות שלך לוקה בחסר. איום לשלוח מכתבים למקום העבודה של האב ושל החבר של הבת לדעתי לא במקום, ויש מצב שלו אתה עושה את זה אתה אפילו חשוף לתביעת דיבה.

פורסם

זה כן במקום כי זה הדבר שעובד בפועל,אם מדובר היה על אנשים נורמלים,הם היו מביאים פרטים בלי בעיה הוא לא היה מגיע לזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם נשים את ההתנהגות שלהם בצד, לדעתי גם ההתנהגות שלך לוקה בחסר. איום לשלוח מכתבים למקום העבודה של האב ושל החבר של הבת לדעתי לא במקום, ויש מצב שלו אתה עושה את זה אתה אפילו חשוף לתביעת דיבה.

אני מניח שאילו החבר לא היה מתערב (ומאיים על פות"ש בנוסף) - אותו פות"ש לא היה מתעניין בעבודתו של החבר.

אבל מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא שקם עם פשפשים, החבר דחף את אפו, בא בטענות לנפגע בתאונה ועוד איים עליו, וכל זה תחת כובע המוסך שבו הוא עובד - ייקח בחשבון שמסכן את אותו כובע.

ומה דיבה בזה? "אמת דיברתי"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עם חרא צריך להתמודד עם חרא.

פורסם

גם מי שמפליא את מכותיו במי שפורץ לביתו עם אלת בייסבול למעשה "צודק", אך עדיין ימצא את עצמו בסבירות גבוהה מאחורי סורג ובריח.

כך גם פותח השרשור יכול היה למצוא את עצמו מתגונן בפני תביעת דיבה.

"אמת דיברתי" היא לא הגנה אבסולוטית. צריך גם להוכיח שיש בפרסום גם אינטרס ציבורי. נראה לי קשה להתגונן בפני תביעה כזו כאשר ברור מעל לכל ספק שמטרת הפרסום/הדיבה הוא להזיק לנפגע במקום עבודתו.

פורסם
ליעד נ. , לא נכון! אפשר לתבוע פיצוי בגין נזק שאינו ממוני.

זה אמנם לא רלוונטי למקרה של פות"ש, אבל לא צריך להגיב באופן נחרץ מבלי לבדוק את העובדות.

דניאל1983, אם לדברי האב יש רישיון נהיגה וביטוח לנהגת של הרכב הפוגע, היית פשוט צריך לקבל את הפרטים מן האב ולהגיש תביעה דרך הביטוח שלך. כך אתה מתקן את הרכב לפי רצונך (ולאחר בדיקת שמאי של חברת הביטוח) ומבלי להתווכח עם אף אחד.

אתה חושב שלא ביקשתי???

הם סירבו להעביר לי את זה בטענה שלא שווה להם להפעיל את הביטוח, גם אי אפשר לדעת אם יש להם אותם או לא.

אחרי התאונה הבחורה אמרה לי במפורש שיש לה רק ביטוח חובה פג תוקף כי היא שכחה לשלם את החדש.

פורסם

יש או אין ביטוח צד ג' בתוקף, זה עניינו של הצד הפוגע. זו אינה עבירה לנהוג ללא ביטוח צד ג' ולכן אינך יכול להגיש תלונה כזו.

העבירה יכולה להיות נהיגה ללא ביטוח חובה - וזו לא בעיה שלך.

לך יש טענת נזק ואתה תובע אותו מן הפוגע. לא רוצה לשלם? יש לך את פרטי הנהגת - תבע אותה בבית משפט ותקבל את כספך.

הפוגע רשאי לא להפעיל ביטוח צד ג' ולבחור לפצות אותך על נזקיך , אבל אין ספק שההתנהגות שלהם לא הייתה נאותה.

גם האיום שלך לכתוב מכתב למעסיק של החבר הוא טיפשי ולא יעיל. איים עליך - תתלונן במשטרה.

פורסם
גם מי שמפליא את מכותיו במי שפורץ לביתו עם אלת בייסבול למעשה "צודק", אך עדיין ימצא את עצמו בסבירות גבוהה מאחורי סורג ובריח.

כך גם פותח השרשור יכול היה למצוא את עצמו מתגונן בפני תביעת דיבה.

"אמת דיברתי" היא לא הגנה אבסולוטית. צריך גם להוכיח שיש בפרסום גם אינטרס ציבורי. נראה לי קשה להתגונן בפני תביעה כזו כאשר ברור מעל לכל ספק שמטרת הפרסום/הדיבה הוא להזיק לנפגע במקום עבודתו.

א. במדינה מתוקנת בד"כ יש חוק "ביתו הוא מבצרו" או משהו בסגנון שמאפשר לך חופש פעולה דיי נרחב למסיגי גבול.

ב. אפשר גם לתבוע אותו על זה שרצח את ארלוזורוב, זה לא אומר שזה יצליח.

ג. גם יש אינטרס ציבורי (אותו עובד מייצג עסק), וגם אינטרס לבעל העסק לדעת איך עובדיו מייצגים את העסק.

גם האיום שלך לכתוב מכתב למעסיק של החבר הוא טיפשי ולא יעיל. איים עליך - תתלונן במשטרה.

האיום דווקא כן יעיל, עובדה שהאבא התקפל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...