Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעה לפונטו 98'

מזגן, ה"כ, טסט 8 חודשים, שמורה עם 88000 ק"מ.

מישהו בכלל מכיר את הרכב הזה או שיכול לת לי חוות דעת בנוגע לפונטו.

אני שומע המון דעות לכאן ולכאן.

תודה מראש

פורסם
יש לי הצעה לפונטו 98'

מישהו בכלל מכיר את הרכב הזה או שיכול לת לי חוות דעת בנוגע לפונטו.

אני שומע המון דעות לכאן ולכאן.

אני חושב שכבתי את דעתי על הרכב הזה כבר עשר פעמים בפורום, אבל תמיד אפשר לנסות ולחדש...

בשתי מילים - רכב טוב.

אמינות - סבירה בהחלט. אל תצפה לאמינות כמו בסיפורים על רכב יאפני, אבל בהחלט מדובר ברכב שעובר יפה את השנים.

דלק - צריכה סבירה בהחלט. אין לי נתונים מדוייקים, אבל הרכב לא בולע דלק. מצד שני, הוא גם לא נוסע על 15 קילומטר לליטר.

הרכב סובל מכמה מחלות ידועות - נורות הדרך הקדמיות והאחוריות נשרפות באופן קבוע. אולי זה הנורות הזולות, אולי זו מערכת החשמל. העובדה היא שבעלי פונטו רבים פשוט התחילו להחליף נורות פעם בשנה, לפני הטסט, מרוב יאוש. אם תלמד להחליף את הנורות לבד, לא מדובר בעסק יקר מדי, רק מעט מעצבן.

רדיאטור החימום הפנימי נוטה לשבוק חיים. תבדוק שמערכת החימום ברכב פועלת היטב, ושאין נזילות של מים אל תוך תא הנוסעים ומתחת לרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תרשה לי להוסיף...

לי הייתה פונטו בדיוק כזו שנקנתה בזמנו מחברת השכרה, סה"כ אצלי ניא עברה כ-95000 ק"מ.

צריכת דלק מאוד טובה, הרכב חסכוני וכן עושה 1 ל-15 ואפילו יותר בכביש בינעירוני. ביטוח זול יחסית ואחזקה זולה.

אמינות, ברכב שלי הוחלף אגזוז וקלאץ', כל השאר עמד יפה בתלאות הרבות שעברו על הרכב (אני רק קיבלתי רשיון וחשבתי שזה רכב ספורט אז הוצאתי לו את המיץ כל נסיעה ).

בסה"כ רכב מצויין לדעתי.

פורסם

אני קניתי פונטו 97 לפני כשלושה חודשים (75 כ"ס).

אני לא יודע עד כמה הוא אמין (סה"כ שלושה חודשים).

בינתיים לא היו לי בעיות איתו.

צריכת דלק אצלי 1:10 (בינעירוני עם הרבה עמידה בפקקים - אפשר לקרוא לזה עירוני) , שזה קצת גבוה. פונטו אחר שדיברתי איתו מהפורום אמר שהוא עושה 1:13.

מבחינת נוחות הדבר היחידי שמציק לי שהוא קצת קופצני.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע אם זה יעזור לך אבל יש לי פונטו 2005 והיא אוכלת לי:

בין עירוני:18-19 לליטר

עירוני: 12-15 לליטר(תלוי איך אתה נוסע)

משולב:17.5

סתם לידע ככלי.

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

• תוכן חדש...