Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אני יכול להיתקדם בחיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה השאלה שלי היא כזאות אני בן20 ללא בגרות ואני מחפש איך להיתקדם בחיים מבחינה כלכלית עצמאית

כיום אני עובד 6-7 שעות ביום ומרוויח 30 שקל לשעה.

העבודה שאני עובד בה היא עבודה בלי עתיד זאות אומרת שאין לאן להיתקדם פשוט לטחון שעות כל חודש ולהרוויח 30 שקל לשעה.

הדבר שהכי מעניין אותי זה רכבים נהיגה וכל מה שקשור לרכבים כרגע נגמרה לי השלילה ואני בתהליך של הוצאת רישיון מחדש,אני מעוניין לעבוד בתחום הרכב אבל לא יודע איך להתחיל ומאיפה ומה אני צריך?

למה אני מעוניין לעבוד בתחום הרכב כי זה הדבר שאני הכי אוהב רכבים וזה מה שמעסיק אותי רוב הזמן בין אם זה לקרוא כתבות לראות סרטונים ללכת למפגשים לצלם רכבים בקיצור זה התחביב שלי.

מקווה שתוכלו לעזור לי ולתת כמה טיפים להמשך הדרך.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה בכיוון של להיות מוסכניק או איש מכירות באולם תצוגה?

בכל אופן, אני ממליץ להתחיל מהשלמת בגרויות ולהמשיך משם בחיפוש עבודה בתחום שאתה אוהב.

תתחיל מלמטה, תעבוד קשה, תתחבר לאנשים הנכונים ותתקדם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה בכיוון של להיות מוסכניק או איש מכירות באולם תצוגה?

בכל אופן, אני ממליץ להתחיל מהשלמת בגרויות ולהמשיך משם בחיפוש עבודה בתחום שאתה אוהב.

תתחיל מלמטה, תעבוד קשה, תתחבר לאנשים הנכונים ותתקדם.

מוסכניק לא נראלי שאני ארצה להיות ובשביל זה גם לא צריך בגרות..

להיות איש מכירות באולם תצוגה זה לא מה שיביא את הכסף כי בתכלס אין בזה כסף.

פורסם

אבל יש לאן להתקדם.

בלי בגרות ותואר יהיה מאוד קשה למצוא עבודה שתכניס הרבה מההתחלה.

אתה צריך לחפש עבודה שממנה אפשר לצמוח ולהתפתח, איש מכירות בסוכנות רכב מציע את האופציה הזו.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אבל יש לאן להתקדם.

בלי בגרות ותואר יהיה מאוד קשה למצוא עבודה שתכניס הרבה מההתחלה.

אתה צריך לחפש עבודה שממנה אפשר לצמוח ולהתפתח, איש מכירות בסוכנות רכב מציע את האופציה הזו.

אני בן 20 לא בצבא איך אני יכול להיכנס לעבוד כאיש מכירות באולם כל שהוא.?

אין לי בגרות אני צעיר בן20 יש לי עבר פלילי בתעבורה.

פורסם
להיות איש מכירות באולם תצוגה זה לא מה שיביא את הכסף כי בתכלס אין בזה כסף.

אתה בן 20 בלי בגרות ורוצה ישר לקפוץ למשהו ש"יביא את הכסף"?

חכה, תתחיל מלמטה ותתקדם, אתה בן 20, יש לך זמן.

יתכן והשכר ההתחלתי שלך יהיה אפילו נמוך מזה שאתה מרוויח עכשיו, פה אתה צריך לעשות את החושבים שלך ולהחליט האם אתה מוכן לירידה לצורך עליה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה בן 20 בלי בגרות ורוצה ישר לקפוץ למשהו ש"יביא את הכסף"?

חכה, תתחיל מלמטה ותתקדם, אתה בן 20, יש לך זמן.

יתכן והשכר ההתחלתי שלך יהיה אפילו נמוך מזה שאתה מרוויח עכשיו, פה אתה צריך לעשות את החושבים שלך ולהחליט האם אתה מוכן לירידה לצורך עליה.

אז ככה יצאתי מהצבא כדי להיתקדם בחיים ולהרוויח כסף כרגע אני עובד בעבודה שהשכר בה הוא 30 לשעה אבל זה קצת שעות עבודה ככה שיוצאת לי משכורת של 5אלף בחודש +-

אני עובד מהערב מ6 ככה שיש לי את רוב היום פנוי עד 6 ואני רוצה לנצל את הזמן הזה ולעשות משהו עם עצמי כי נמאס לי כל יום לקום בשעות מאוחרות ולא לעשות כלום עם עצמי עד העבודה.

ראיתי בפייסבוק פרסום של לימוד ציפויים וטבילת חלקים לרכב אבל אני לא יודע אם זה שווה השקעה ועד כמה יש לזה ביקוש בארץ?

פורסם

שים לב רגע מה כתבת, אתה ילד עבריין תנועה בלי בגרות שלא עושה צבא.

אתה היית לוקח את עצמך לעבודה?

עכשיו כששמנו את זה על השולחן - אתה במצב מעולה, כי אתה מבין את הבעיה ורוצה להתקדם.

תבין, שבשביל להתקדם צריך קודם כל לקום מהמקום הנוח שאתה נמצא בו ולהתחיל לעבוד.

תתחיל מלהשלים בגרויות, תעודת בגרות היא הבסיס לכל דבר בימינו, חוץ ממוסכניק אולי, וגם שם - בשביל להתקדם תצטרך אחת.

תבין שמלהיות שכיר לא מתעשרים, וההתקדמות איטית, אבל בשביל להיות עצמאי אתה צריך ידע, תעודות, הסמכות ואישורים - בשביל כל אלה צריך בגרות.

תתחיל מזה, עצם זה שתלמד קצת ותפעיל את הראש כבר יאיר את התאים במח ויהיה לך יותר כיוונים לחשוב עליהם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שים לב רגע מה כתבת, אתה ילד עבריין תנועה בלי בגרות שלא עושה צבא.

אתה היית לוקח את עצמך לעבודה?

עכשיו כששמנו את זה על השולחן - אתה במצב מעולה, כי אתה מבין את הבעיה ורוצה להתקדם.

תבין, שבשביל להתקדם צריך קודם כל לקום מהמקום הנוח שאתה נמצא בו ולהתחיל לעבוד.

תתחיל מלהשלים בגרויות, תעודת בגרות היא הבסיס לכל דבר בימינו, חוץ ממוסכניק אולי, וגם שם - בשביל להתקדם תצטרך אחת.

תבין שמלהיות שכיר לא מתעשרים, וההתקדמות איטית, אבל בשביל להיות עצמאי אתה צריך ידע, תעודות, הסמכות ואישורים - בשביל כל אלה צריך בגרות.

תתחיל מזה, עצם זה שתלמד קצת ותפעיל את הראש כבר יאיר את התאים במח ויהיה לך יותר כיוונים לחשוב עליהם.

מי אמר שבשביל להצליח בחיים צריך צבא?

נכון תעודת בגרות זה הבסיס ואת זה אני כן מתכוון להשלים.

אני מכיר בן אדם שקרע את התחת בלימוד בגרויות פסיכומטרי תארים ואין סוף דברים כיום הוא עובד במשרד עורכי דין הכסף שהוא הוציא על כל הלימודים האלה הוא עדיין לא מתקרב להחזיר אותו האם כל זה שווה?

מה שאני בעצם אומר לכם שאני לא רוצה להיתקע אני רוצה להיתקדם עם עצמי בחיים ולא לבזבז זמן.

פשוט כרגע אין לע כל כך כיוון אז מה שאני עושה זה מנסה לחסוך כסף ללימודים וכל זה.

ויצאתי מהצבא מסיבות כאלה ואחרות שאני לא אפרט :)

פורסם

בתחום הרכב יש לך את הנושא של דיטיילינג. אני מאמין שאפשר לפתוח עסק כלשהוא, אפילו אם זה רק לחברי הפורום (דיטיילינג, שטיפה, ניקוי פנימי, וכו')

פורסם

לא יודע אם אתה בשל לזה אבל אפשר ללמוד באוניברסיטה הפתוחה בלי בגרות ופסיכומטרי, אבל אתה צריך כוח רצון אדיר ותחת מברזל!

פורסם

חביבי, סלח לי שאהיה בוטה

אתה בתחילת חייך, נקודת הפתיחה שלך כרגע היא גרועה, נשמע שאתה מחפש איזה תרופת קסם לבעיותיך, ואין.

והאמת? הצהרות התחמקות מהצבא לא עוזרות לך (לי בכל אופן זה צורם).

אני כן חושב שדווקא הצבא היה יכול לתת לך כיוון כלשהוא, היה מבגר אותך ומפתח אותך.

אף אחד כאן לא יוכל להגיד לך מה לעשות, אבל מה שכן אפשר להגיד לך (ואמרו) שמבחינת תעסוקה אין יותר מדי לאן להתקדם חוץ ממכירות ואולי לפתוח עסק עצמאי, וזה לא פיקניק בכלל (אני עצמאי, תאמין לי), המשותף לכל אלו זה איזשהיא אסמכתא והתקדמות לימודית כלשהיא.

אישית אני לא מאמין בבגרויות ותארים, אבל נשמע שאין לך בכלל שום כיוון בכלל בחיים חוץ מרכבים, ובתור תחביב זה מגניב, בתור עבודה זה לא להיט, לכן, אין לך שום ברירה חוץ מלהתחיל לעבוד על ההשכלה שלך, לפחות עד שיהיה לך כיוון מה בא לך לעשות.

מעטים מאוד האנשים שמצליחים להפוך את התחביב שלהם לעיסוק היומיומי שלהם ועדיין לאהוב את זה לאורך זמן.

פורסם (נערך)

לכותב מעלי,

תחושת בטן שהאוניברסיטה הפתוחה אינה כוס התה של פותח השרשור.

פותח השרשור,

הרושם שנוצר אצלי הוא שאתה מאוד בררן ביחס לאחד שיש לו נתוני פתיחה לא משהו בכלל.

ברגע שאמרת שאתה בן 20 שכרגע בשלילה ועם עבר תעבורתי פלילי אתה כנראה יכול בשלב זה לשכוח מעבודה בתחום הרכב שקשורה בנהיגה.

גם זה שלא עשית צבא לא בדיוק תורם לעניין (למעט מקרים שבהם יש סיבה אמיתית ומוצדקת).

אז מה כן?

תתחיל מלבנות תשתית - בראש ובראשונה לך תשלים בגרויות, זה הבסיס של הבסיס ובלי זה מקום עבודה מכובד לא יקבל אותך (מדבר על מקומות עבודה מהסוג שמאפשרים לפתח בהם קריירה).

אל תעלב מדברי, אתה נמצא במצב שאתה צריך שישימו לך מראה מול הפנים כדי להבין את מצבך ואני הייתי מאוד עדין בניסוחי.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בתור אחד בגילך פחות או יותר, אין אחד שלא חולם להביא את המכה, לא משנה אם זה בלוטו או בעבודה שתכניס לו 80 שקל לשעה, הסוד זה שאין קיצורי דרך חביבי, למה שמישהו ייקבל לעבודה ילד בן 20 שלא עשה צבא, ובלי בגרות מלאה, כ להעבודות שייקבלו אותך זה עבודות בררה!!! בנוסף לכל זה אתה רוצה לעבוד באולם הרכב ואתה עם רישיון פחות משלוש שנים, וכבר מבלה בשלילה, חביבי תתעורר ומהר! אתה מסוג האנשים שמקומות עבודה מתרחק מהם.

נכון זה לא נים להגיד את זה בפנים ואתה בטח שונא אותי על מה שרשמתי, אבל לכל אחד מגיע להצליח! לכן קח את עצמך בידיים, בינתיים תרוויח 30 שקל לשעה, לך תשפר בגרויות שיהיה לך תעודה ביד, גם אם אתה תחשוב שזה לא נותן לך כלום, בגרות מלאה זה הבסיס!

אני לפני שנתיים בשחרור רציתי לעשות כמה שיותר כסף, אז עבדתי כל בוקר בתחנת דלק עבודה מועדפתף ובערב הייתי מלצר בחתונות, זה היה לעבוד 22-21 שעות ביממה, אבל זה השאיר אותי כל חודש עם 11-12 אלף שקל בצד

בהצלחה אחי!

אם אתה מהצפון אוכל לעזור לך להתקמבן על האולם אירועים שעבדתי בו, אני שם עד היום, מדובר בשכר מעולה 250 שקל לאירוע + טיפים היומית גבוהה מאוד

בהצלחה חביבי

פורסם

יש קיצורי דרך למעטים בלבד.

עד שיגיעו (אם בכלל) - צריך שלא להסתמך עליהם:

להשלים בגרויות, ללמוד משהו (שאתה אוהב לעשות עדיף), וקצת להזהר בכביש...

alfa 156 2.5.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...