Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אני יכול להיתקדם בחיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנן מספר דרישות בסיסיות ממי שרוצה להתקדם בחיים.

בתור שכיר:

א. תחסוך לפחות 80 אחוז מהמשכורת שלך.

ב. אם האנגלית שלך לא משהו תשפר אותה כי בעולם שאנו חיים בו לא ניתן להתקדם בחיים ללא אנגלית.

ג. תראה לבוס שלך שאתה אחראי שזה אומר להגיע בזמן ולעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר שאתה מסוגל. אם יש לך רעיונות לשיפור תעלה אותם.

אני חושב שאם תקיים את שלושת הסעיפים שציינתי ותתבגר לאט לאט עם השנים אתה תראה שאתה מצליח להתקדם מעבודה לעבודה. שלא יהיה לך ספק מצפים לך חיים קשים, נדירים האנשים שמקבלים הכול על כפית מזהב לתוך הפה.

בתור עצמאי: יש עסקים שדורשים תשומות (השקעה) גבוהה גם אם אין עבודה. לדוגמא, חנות למכירת אוכל מכל סוג שהוא צריכה לשלם מהרווחים שכירות, משכורות לפועלים, ארנונה חשמל ועוד ועוד. זה אומר שבסוף כל חודש יש לך המון הוצאות שאתה חייב לשלם וזה לא מעניין אף אחד אם הרווחת או לא הרווחת כסף החודש.

מצד שני יש עסקים שדורשים השקעה ראשונית כמו אינסטלטורים, גננים, טכנאי מכונות כביסה וכו'. במקצועות הללו נדרשת קנייה של רכב וכלי עבודה וזהו בערך. במידה ואינך עובד העסק לא עולה הרבה כסף כך שהסיכוי שלך ליפול כלכלית נמוך יותר.

במידה ואתה בוחר להיות עצמאי הייתי מכוון לעסק מהסוג השני. שלושת הכללים שציינתי לשכיר תופסים גם לעצמאי.

בגרות, תואר וכו' זה נחמד אבל לא כולם מסוגלים לזה וזה בסדר. היות ובמדינה שלנו נכון להיום יש יותר מדי בעלי תארים אני די בטוח שזה לא משהו שכולם צריכים לשאוף אליו.

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/662/408.html?hp=16&cat=164&loc=5

אתה צעיר ועבר פלילי בתעבורה (כל עוד לא הרגת אף אחד על הכביש) לא נראה לי משהו שלא ניתן להתגבר עליו, זה גם לא משהו שצריך להעלות בריאיון עבודה אם לא שואלים לגביו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אכנס לנושא השירות הצבאי כדי לא להתעצבן.

המקום היחידי בו הצלחה קודמת לעבודה הוא במילון העיברי עיברי.

יש לי חבר ילדות שבקושי סיים בית ספר עממי.

כמו לא מעט ילדים היה שליח בחנות פרחים בשעות הפנאי.

מזה שנים הוא כבר בעליו של אותה חנות פרחים, הקים משפחה שלח בזמנו את ילדיו לבתי ספר מעולים, ורואה טוב בחייו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נכון ישה. תמיד אפשר לסחור בסמים ולעשות כסף גדול בזמן קצר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כמו לא מעט ילדים היה שליח בחנות פרחים בשעות הפנאי.

מזה שנים הוא כבר בעליו של אותה חנות פרחים, הקים משפחה שלח בזמנו את ילדיו לבתי ספר מעולים, ורואה טוב בחייו.

הציעו לי פעם לקנות חנות פרחים פעילה בסכום יחסית מצחיק.

סירבתי להצעה, כי מה לי ולפרחים או למכירות בכללי (אני לא מבין בדברים שהם לא אוטו/מחשב/סמארטפון/מכשיר קשר צבאי/פוליטיקה).

לאחר כחודשיים בעל החנות פשט רגל, והחנות נסגרה.

הסוף. 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשעבדתי בהוצאה לפועל, אחד התיקים היה על מישהו שחייב איזה 6 מליון ש"ח ובעיסוק שלו היה רשום "בעל חנות פרחים".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא נכון ישה. תמיד אפשר לסחור בסמים ולעשות כסף גדול בזמן קצר.

ממש לא:evil:

גם שם יש היררכיה צבאית + משמעת ברזל, הם מעדיפים בוגרי יחידות קרביות שיודעים לטפל בנשק.... ואתה מתחיל בתחתית שרשרת המזון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם שם יש היררכיה צבאית + משמעת ברזל, הם מעדיפים בוגרי יחידות קרביות שיודעים לטפל בנשק.... ואתה מתחיל בתחתית שרשרת המזון.

ישרואל, אתה כזה איש אשכולות!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

גם יש תחרות מאוד גדולה, והכסף לא משהו. רוב סוחרי סמים זוטרים משתכרים בשכר מינימום או פחות, אצל הרבה מהם זה בגדר הכנסה מהצד. כמו בכל MLM, את הכסף הגדול תתחיל לראות רק במקום מאוד גבוה בשרשרת (אם כי, הסיכוי להרוויח מסחר בסמים עדיין הרבה יותר גבוה מלהרוויח ממכירת "מוצרי טיפוח"/"סירי פלא"/"תוספי תזונה", לפחות פה יש לך מוצר טוב ויש לקוחות).

בנוסף יש לך את הסיכון מצד המשטרה או ה"קולגות" למקצוע.

היררכיה צבאית ובוגרי יחידות קרביות? לא ממש, רוב הסוחרים הם צרכנים בעצמם, והם סוחרים כדי לממן את ה"תחביב" הלא זול שלהם.

בקיצור, לא שווה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השרשור גדל וגדל אבל פות"ש נעלם מזמן.

מכריז חזל"ש

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני מציע להפוך את השירשור לשירשור שבו חברי עוף טופיק חולקים בינהם עצות על איך להתקדם בחיים.

פורסם

לעזוב את העוף ולהתחיל לעשות דברים אמיתיים. למשל - ללמוד, לקרוא או לעזור לאשה בעבודות הבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לעזור לאשה בעבודות הבית.

אני מבין מהמשפט הזה שההנחה היא שעבודות הבית הן של האישה מלכתחילה.

קיבלת אישור ממנה לדבר ככה? :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

זה היה חלק מההסכם. אני מנקה, היא מפקחת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...