Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום סיכוי בעולם שרכב שנקנה בארה"ב 150K ש"ח יגיע לישראל כולל כל העלויות ב 300K, אולי 300K נוספים (על מחיר הקניה).

רק בכדי לסבר את האוזן, 150K בארה"ב זה ערך קניה של כ 38K?

אז לפי החוק שלך של פי 10 (שמביא לתוצאה דומה מאוד לפי שלוש עם המרת שער) עלות בארץ תהיה כ 380K ש"ח לפני בלת"מים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החוק של פי 10 תקף לקניות בין 5K$ ל 10K$ , ככל שמחיר הקניה עולה , ההשפעה של ההוצאות הקבועות (להובלה לא אכפת אם מדובר בפרארי או בפיאסטה ) קטנות

כך שההערכה היא שמדובר יותר לכיוון של 340-350K ,

בנוסף כל רכב כזה ידרוש ישור קו עצבני שינגוס בארנק ללא רחם.

אבל היות שמדובר על רכישה כעת ואחסנה , יש להוסיף את עלות האחסנה , ובמקרה כזה יכול להיות שעלות המיסים תקח בחשבון גם את עליית מחיר הרכב בתקופת האחסנה או לחלופין תדרוש להכיר בעלויות האחסנה גם כחלק ממחיר הקניה .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא. הוא טוען שההפרש בין מחיר הקניה בחו"ל לבין מה שיעלה לך להביא את המכונית לארץ הוא "טיפ טיפה יותר קטן" ושפשוט "תעבוד קצת יותר קשה".

מה שאמרו לך הוא די נכון (עגום, אבל נכון). לייבא רכב שעולה 150K ש"ח לישראל יעלה לך המון כסף. תחשוב שלפני שבכלל התחלת לחשב דברים, תוסיף עליו עוד 100% (זה קצת יותר בתכל'ס, ככה פשוט יותר נוח) של מס שמביאים אותך ל300 אלף שקל. לפני אחסנה, לפני הובלה, לפני עמילות מכס, לפני מס אשכנזים, לפני תיקונים בעשרות אלפי שקלים שתצטרך לעשות כדי להביא אותה למצב טוב ולפני עוד 80-100 אלף שקל שתצטרך להוציא על האוטו שאשכרה תיסע בו ביומיום, כי בפרארי הזו זה כנראה לא יהיה אפשרי.

לפני 7 שנים הצטרפתי לפורום כי רציתי לייבא פורד פוקוס RS לישראל. אז בגירה הוריד אותי מהעץ, היום אני מצטרף אליו ואומר לך יחד איתו שאתה צריך ללכת לעשות שיעורי בית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לפני אחסנה, לפני הובלה, לפני עמילות מכס, לפני מס אשכנזים, לפני תיקונים בעשרות אלפי שקלים שתצטרך לעשות כדי להביא אותה למצב טוב ולפני עוד 80-100 אלף שקל שתצטרך להוציא על האוטו שאשכרה תיסע בו ביומיום, כי בפרארי הזו זה כנראה לא יהיה אפשרי.

מה זה מס אשכנזים?

פורסם

פרארי 308 הגיעו לארץ כמה בודדות בעלות כוללת של 250-300 אלף שח וזה עוד נחשב זול לפרארי. זה לא עניין של מה בכך להשקיע ברכב שאמור לנסוע רק פעם בשבוע . נניח ואתה מוכן להשקיע סכום כזה מי יטפל ברכב הזה בארץ? ,מאיפה תביא חלפים? ,האיטלקיות של השנים האלו הן אסון מבחינת עלויות אחזקה ואני ממש בספק שיש כאן מכונאי שמוכן לעשות טיימינג ברכב כזה ולתת אחריות על העבודה שלו. ב2009 רציתי לקנות בארהב 911 ולהביא אותה לארץ המחירים אז היו שליש מהיום ובאמת שהיו מציאות. עלויות החלפים הפחידו אותי והלכתי על אמריקאית עם מחירי חלפים שפויים יותר. תעשה שיעורי בית טוב כדי להבין לאן אתה נכנס ואם אתה עדין מעוניין אחרי שהבנת את כל ההשלכות שיהיה הרבה בהצלחה

אגב הקונטאש שמסתובבת בארץ מדהימה ונראית שמורה מאוד אבל בפעמיים שראיתי את הנהג שלה מדביק את הדוושה הימנית לרצפה הרכב בעיקר פלט ענני עשן אבל לא התקדם...אז כנראה שגם שנניח ויש לך תקציב לטפל לתאם 4 או 6 קרבורטורים זה לא ממש פשוט בארץ או כל מנוע 8 או 12 צילינדר איטלקי בן 30

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אני יבאתי רכב אספנות לפני כשנה, סך הכל השקעה של 100 אחוז יותר ממה שעלה. כלומר מס הובלה תקינה וזהו.

לא יעלה פי 3 אלא פי 2 ואולי טיפ טיפה יותר.

פורסם

ועדיין, זה המון. אם כבר להוציא כזה סכום, אז עם ה-355 שהיא באמת משאת נפשי מילדות. כמו כן, מכיוון שתהיה זמינה רק עוד 10 שנים, אולי עד אז אוכל לעמוד בהוצאה כזו. נכון לעכשיו, מדובר בחלום - ושברו. :-(

:idea:
פורסם

ישבת פעם או נהגת במכונית כזו?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני יבאתי רכב אספנות לפני כשנה, סך הכל השקעה של 100 אחוז יותר ממה שעלה. כלומר מס הובלה תקינה וזהו.

לא יעלה פי 3 אלא פי 2 ואולי טיפ טיפה יותר.

איך רק 100% יותר ממה שעלה, רק המיסים הם 103% , והם על עלות הרכב , ההובלה והביטוח.

בלי לדבר על עמילות , מס נמל , אחסנה , הובלה יבשתית בחול, הובלה יבשתית בארץ

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ישבת פעם או נהגת במכונית כזו?

ראית איך 355 נראית?

היצרן -אגדה

המכונית - בדרך להיות אגדה

כל השאר זוטות.

יותר נוח לנסוע בVW טרנספורטר חדש אז מה? זה יגרום למישהו לא לרצות פרארי? לבחור במשהו אחר?

נהגתי ב-328 ב-355 אבל לא ב-348. נוסעות כמו שהן נראות.

גם טיימינג עשית ל-328 וגם ל-355 (בין שאר העבודות שכל אחת מהן דרשה) . ב328 זה היה יותר קשה, לי לפחות. בשתיהן מנוע החוצה, ב-355 כל ה-SUBFRAME.

בשתיהן מדובר בעבודה שיש בה אחריות כבדה, אך לא מדובר במדע טילים, זה בסופו של דבר מנוע.

תמשיך לרצות ולפעול למימוש - עוד עשר שנים אולי גם יתחלף השר והפקידות במשרדו, באנשים שיבינו שהם מוותרים על ענף כלכלי מדהים לכל המשק במדיניות שלהם כלפיי ייבוא של קלאסיות.

IMGP4997.jpg

IMGP5164.jpg

355 1.jpg

2.jpg

5.jpg

unnamed.jpg

פורסם
אם כבר להוציא כזה סכום, אז עם ה-355

ה-355 הרבה יותר נחשקת.

המחירים לא ירדו נמוך כמו ה-348 ובסופו של דבר הן יהיו שוות הרבה יותר.

"נתקעת" עם הלא נחשקות: מונדיאל, 400i, דינו 308GT4

• תוכן חדש...