Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בעוד פחות מ-5 שנים ימלאו 30 שנה ליציאתה לאוויר העולם של פרארי 348, שסימנה את הקו העיצובי של היצרן עבור שנות ה-90 כולן. הן נסחרות כיום ב-eBay, באזור ה-100-150 אלף ₪ לפני סגירה. למשל, זו עם שבוע ימים לפני הסגירה:

http://www.ebay.com/itm/Ferrari-348-Targa-/381228708036?forcerrptr=true&hash=item58c30070c4&item=381228708036

או זו, עם 3 ימים לפני הסגירה:

http://www.ebay.com/itm/Ferrari-348-Standard-/141639648053?forcerrptr=true&hash=item20fa618335&item=141639648053

בעוד 5 שנים, כמה הן תעלנה להערכתכם? אני מהמר שבסביבות 100 אלף ₪ מחיר סגירה. נשמע סביר?

כמה יעלה לי להעמיד אקזמפלר כזה בארץ, אחרי כל מסכת התלאות שארץ המוגבלויות הבלתי אפשריות תניח לפתחי?

תודה. :)

:idea:
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במכרזים רוב עליית המחיר זה בשעה האחרונה אז רכב שנמצא על מחיר של 100000 ביום האחרון יעבור את ה 150000

יש לך בצד Sold listings וגם Completed listings

בSOLD אתה יכול לראות באיזה מחירים נסגרו מכרזים, בCOMPLETED את רואה מה נסגר באופן כללי וגם לא נמכר.

1990 Ferrari 348 TS נמכר ב ILS 148,788.20

http://www.ebay.com/itm/1990-Ferrari-348-TS-/171729445220?forcerrptr=true&hash=item27fbdf6164&item=171729445220&nma=true&si=OsD9dgtemktkANeXfNKxS6NQzwQ%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

אם אתה רוצה פרארי במחיר מציאה יש את Mondial שנמכרים בסביבות ה 100000 ש"ח

זה רכב עם 4 מושבים שלא אוהבים במיוחד

אייל

פורסם

כך בחשבון שמה שקרה ל 308 יכול לקרות בכל רגע גם למונדיאל (ברגע שיתעוררו) וגם ל-348.

ה-308 עלתה כ-30K ליש"ט לפני 5-7 שנים והיום על אזור ה-70K ליש"ט.

פרארי שייכת לאצולה של עולם הרכב, כל אחד רוצה כובע, חולצה, ספר, ספל - משהו לא חשוב מה שיש עליו את הסוס המרקד(PRANCING) . את המכוניות עצמן על אחת כמה וכמה.

אם אתה מחפש פתורון אחסון בתשלום לכמה שנים באירופה עד שהיא תגיע לגיל המיוחל צור קשר בפרטי

גדי

פורסם

מכיר את המונדיאל ולא חושק בה. אני למעשה חושק ב-355 אבל מוכן להתפשר על 348 משתי סיבות:

1. ה-348 במרחק 5 שנים ממני בעוד ה-355 במרחק 10 שנים ממני.

2. ה-348 פשוטה יותר מכאנית באופן משמעותי ועל כן זולה יותר לאחזקה.

עוד הארות והערות? כמה להערכתכם הגסה עשויה לעלות האחזקה שלה בשנה?

זו לא סתם משאלת לב, אני נחוש להגשים את החלום להחזיק בפרארי! :)

פורסם

כל מה שאני יכול להגיד לך, בלי שמץ התנשאות, זה, "חדל קשקשת ברשת!".

יש לך חצי מליון שקל לזרוק על רכב ספייר, בן 30 שנה, שהוא לא פרקטי בשום אספקט, קשה מאוד לנהיגה יום יומית

(שלא לדבר על העלות של זה), במצב מכני ביינוני שכל חלק להחלפה עולה בו אלפי שקלים?

כמה פרארי אספנות אתה רואה מסתובבות פה בכבישים? להזכירך, שני אייקוני ילדות מטורפים הפכו לאחרונה לאספנות, הקונטאש והטסטה רוסה, לפי מיטב ידיעתי יובאה אחת ואחת. וזהו.

מדובר בחוויה יקרה להחריד ובודדים הם האנשים שיש להם כסף לזרוק על צעצוע שכזה.

בנוסף, בעל פרארי שמוכר פרארי באי ביי במחירים כאלה, בא נגיד את זה בעדינות, אתה תצתרך למכור בית בשביל להעמיד את הפרארי הזו על הרגליים בצורה אמינה ומהנה.

בקיצור, תמשיך לחסוך :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

על מה אתה מסתמך? האקזמפלרים שהבאתי הם מתוקתקים וטובים. נראה לי שאתה קצת לוקה בתסמונת ההגזמה.. כמה כבר יעלה להחזיק איטלקייה אקזוטית בת 30 שנה?

בחצי מליון שקל כבר כיום ניתן להעמיד מזראטי חדשה בחנייה. אני הקטן מבקש פרארי בת 30, בלי טלטלי טיטניום ו-5 שסתומים לצלינדר, ב-100-150 אלף ש"ח. לא נראה לי שאני משלה את עצמי.

אה, רק להזכירך - ה-348 היא פרארי "זולה", מרמת הכניסה. יש שם V8 שבמקור היה לו קרבורטור, גיר ידני ומזגן. אפילו כריות אוויר אין.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם
ב-100-150 אלף ש"ח. לא נראה לי שאני משלה את עצמי...

150 אלף ש"ח בחו"ל!!!

או שאתה מתכוון להחזיק את הרכב בחו"ל או שתכפיל את הסכום הזה בשלוש (במינימום של המינימום).

בנוגע לאקזמפלרים, בדוק את המחירים של הרכב הזה בפורומים של חובבי פרארי ובעסקים המתמחים במותג ותראה שהמחירים האלה זולים.

הם לא זולים כי המוכר פראייר...

פורסם

בחצי מליון שקל כבר כיום ניתן להעמיד מזראטי חדשה בחנייה. אני הקטן מבקש פרארי בת 30, בלי טלטלי טיטניום ו-5 שסתומים לצלינדר, ב-100-150 אלף ש"ח. לא נראה לי שאני משלה את עצמי.

אה, רק להזכירך - ה-348 היא פרארי "זולה", מרמת הכניסה. יש שם V8 שבמקור היה לו קרבורטור, גיר ידני ומזגן. אפילו כריות אוויר אין.

בגלגוליו הקודמים היו למנוע קרבורטור(ים), ב348 הוא הזרקה.

ואמנם אין לו 5 שסתומים לצילינדר, אבל יש 32 שדורשים מדי פעם כיוון עם שימסים.

וכמובן ארבעת (4) גלי הזיזים - מעניין כמה קל להחליף רצועת טיימינג :)

אתה יכול להתחיל פה:

http://www.ferrarichat.com/forum/

תוכל למצוא שם שרשורים על עלויות של חלקים וטיפולים בסיסיים באלפי דולרים.

אז

פורסם

הגישה הזו של קניית פרארי בזול ומחשבה של "כמה כבר יעלה להחזיק איטלקיה אקזוטית בת 30" מביא אך ורק לתוצאה אחת:

image83747.jpg

לקנות פרארי חדשה זה עסק לעשירים.

לקנות ולתחזק פרארי אספנות זה עסק למליונרים.

פורסם

בקיצור, לא הכנת אפילו את ההתחלה של שעורי בית בסיסיים!

קח את המחיר בארה"ב, תכפיל אותו פי שלוש ותקבל את עלות הרכב בארץ כולל הובלה, מיסים ומכסים.

פורסם

ואל תכפיל לפי שווי נוכחי.

המחירים שלהן היום כנראה בשפל שהן לא יירדו ממנו.

בעוד 5 שנים המחיר יעלה, לא ירד.

בגירה, את הקונטאש האדומה ראיתי. יש גם טסטהרוסה בארץ?!

פורסם

פות"ש - יש לי הרגשה שאתה לא קורא את התמונה לאשורה.

1. ראשית בקישורים שהעלית זה לא נסגר - משמע נקודת היחוס שלך למחיר המכירה שגוייה.

2. בנוסף במכרז הראשון יש reserve ככה שגם אם הסכום שהתקבל עד עתהיהיה סופי -זה לא יהיה המחיר בפעל.

3. גם בחול אנשים אוספים רכבים, וגם שם ככל שעובר הזמן המחיר עולה. מה שהיום עולה X בעוד 5 שנים יעלה X כפול Y . בדוק מנסיון.

4. פרארי זה רכב שהמחיר שלו לא יורד. הוא עולה. רק עולה.

נניח והרכב מותר ביבוא היום ונניח שמחיר הסגירה הוא 150K ש"ח (בחו"ל) צפה למינימום 300K אצלך בחנייה.

כלל האצבע הוא +/- מחיר בחול בדולרים * 10= מחיר בשקלים בארץ.

עוד חמש שנים? אלוהים גדול.

ייבאתי לפני חודשיים אופנוע BMW G.S. גם אני התחלתי לתכנן לפני חמש שנים על מחיר נמוך. המחירים האמירו ב100%,200% וגם 300%, כי גם בגרמיה, ארץ המוצא יש מונח של Old timer.

אופנוע שעלה 3100 יורו נסגר ב40K בארץ.

מאחל לך בהצלחה.

• תוכן חדש...