Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני חדש בפורום אם זה לא המקום נא לעזור לי, אז ככה הבעיה

יש לי מאזדה 3 2009 הצורה החדשה, אני לפני כמה חודשים הייתי במוסך

החלפתי מוטות ייצוב, והמוסכניק שם ככה על הדרך אמר לי שמע אני רואה שיש לך בעיה

בתושבת גיר, לא היה לי זמן להתעמק או להתעסק בנושא כי מיהרתי אבל אלו הבעייות

שאני רואה בעיניים בתור בן אדם שלא כל כך מבין ותתנו לי את דעתכם בבקשה..

החלק הקדמי של הדשבורד יש לו קטעים שהוא רוטט כזה, בדרך כלל שאני שם את הרכב על ניוטרל או פארקינג, יש רעשי מאמץ יחסית חזקים מכיוון מיכסה המנוע וגם הגיר עצמו יש בעיה, נגיד בתחילת נסיעה ההילוך הראשון בסקאלה נמשך כזה ואז שהוא כזה עובר לשני הוא עובר בבום והאוטו מקבל כזה תקיעה כזאת כאילו הוא לא מעביר חלק הוא נתקע כזה

חשוב לציין שאחרי נסיעה ממושכת זה נראה כאילו הכל בסדר אבל עדיין זאת הבעיה רציתי לדעת אם מה שרשמתי אכן סימפטומים של בעיה בתושבת גיר, ואם בעיה בתושבת אכן משפיעה ישירות על הגיר עצמו..

במוסך שלי הוא אמר החלפת תושבת 300 ש"ח + 180 ש"ח עבודה לפני מע"מ.

את עזרתכם בבקשה תודה רבה

פורסם

אם מורגשת מכה בהעברה של ההילוך ייתכן ותושבת הגיר אכן בלוייה וקרועה. לגבי משיכת ההילוך יותר מידי אין קשר לתושבת גיר. בכל מיקרה אם המוסך טוען שתושבת גיר תסדר את הבעיה אז מצוין מבחינתך.

פורסם

אלי במידה ואתה מחליף תושבת מנוע/גיר תעשה טובה לעצמך ותחליף רק למקורית .

אז נכון תשקיע טיפה יותר, אבל זה ישתלם לך .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

הרעידות והרטט שאני מרגיש בדשבורד ויש רעש יותר מידי מכיוון המכסה מנוע זה גם יכול לנבוע מבעיה בתשובת גיר,

וזה קורה בדרך כלל שאני מתחיל לסוע בהילוך ראשון וזה שזה בא להעביר לשני זה לא נעשה בצורה חלקה, כאילו זה מהעביר לשני בבום כזה והאוטו מקבל כמו מכה כזאתת

פורסם

טוב הייתי היום בבוקר במוסך בסופו של דבר הבעיה הייתה בתושבת המנוע, היא הייתה בלויה בן דוד שלי עובד ב"הארץ" כבוחן רכב לפני קנייה והפנה אותי למוסך מעולה של חבר כי אצלהם היה מלא עבודה, זה פשוט מדהים אחרי שהחליף לי את התושבת זה פתר אצלי כל כך הרבה בעיות את הרעש והרעידות אפילו הגיר עצמו הושפע מזה כי עכשיו יסתדר האוטו נוסע חלק, הוא מוכר את התושבת עצמה ב-450 שקל ליי הוא עשה בגלל שמכיר את בן דוד שלי ב-300 שקל + 100 שקל עבודה, אחרי מע"מ הכל יצא 470 ש"ח והבטיח לי שלא ימצא בשום מקום אחר כזאת איכות בכזה מחיר..

פורסם

וואלה אני לא יודע אם היא מקורית, מה שכן הוא אמר לי "תקשיב אני לא שם לך חלקים סתם פה זה CB משו כזה אמר לי לא זוכר, וכל בעיה קטנה שיש לך אתה מגיע ישר אליי"

כי הגעתי אליו מבן דוד שמבין במקצוע אז ככה שלי הוא לא "ידחוף" סתם משהו עכשיו או שאלה שאני חיייב את עזרתה תראו משהו

שחייב פה עזרה, זה המסך שלי שלך כל הצג עכשיו בחוץ אם תשימו לב ואפשרי ממש זה נראה כאילו יש עליו כוויות כאילו נמס עכשוי זה ממש מציק לי בעין בן דוד שלי אמר כנראה שכמה פעמים שעשו לי שטיפה השתמשו באיזה חומר שעשה כווית על על הצג וגם יש לי ככה קצת בעיגולים של הסקלאות, רציתי לדעת איך אפשר להשיג כאילו מכסים חדשים חשוב לציין שזה נזק רק לפלסטיק החיצוני בלבד הכל תקין...

11009865_1122716824408927_1321852465247555410_n.jpg

• תוכן חדש...