Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השוטרים במוקד מתקשרים לטלפון שמעודכן כטלפון של בעל הרכב ומבקשים ממנו להזיז את רכבו שעל פי התלונה חונה באיסור.

אין כל מנוע בזה ואכן מותר להם והם אף נדרשים לעשות זאת על מנת לחסוך בהגעת ניידת למקום.

אתה אמרת להם שאתה לא חונה באיסור ולכן נשלחה ניידת.

להבנתי, הזזת את רכבך לפני שהשוטרים הגיעו אך כשהם הגיעו הם אמרו שמדובר בסכסוך שכנים והפנו אותך למש"ק.

אתה טוען שאתה מחנה בשטח משותף אך לא הבנתי האם השטח הזה מוגדר כחניה או שמא מדובר בשטח בו עוברים רכבים בכניסה וביציאה מהחניה ואי לכך החניה הזאת כנראה מפריעה להם.

בכל אופן, כנראה שאתה אכן מפריע לשכנה או אף לשכנים נוספים שלא התלוננו בפניך והפתרון מבחינתם צריך להיות כינוס אסיפת דיירים וברוב קולות להחליט שאסור להחנות שם ולגרום להפרעה לתנועה.

אם יש לך השגות על דרך הטיפול המשטרתי, אתה יכול לפנות לקת"צ (קצין תלונות ציבור) של התחנה שבה התקבל האירוע ולהלין על כך.

לא ברור לי איך השוטרים הגיעו לטלפון שלך מבלי לדבר קודם עם אח שלך אבל לך תדע איזה מספר טלפון מעודכן במאגר המשטרתי כטלפון של בעל הרכב (אולי הטלפון של בית ההורים ודיברו איתם קודם?).

בכל אופן אני לא רואה דופי בהתנהלות של המשטרה במקרה הזה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוטרי סיור שהגיעו אמרו שהם לא רואים איזושהי סיבה לאיסור החנייה בשטח הזה.

מדובר באי נוחות כמו בחניונים של מרכזים מסחריים וחופי ים, באם קיים רכב שחונה בצד הנגדי של הכביש. האם זה הגיונו שנהג שחנה בחניון ריק של חוף הים, יחזור לאחר כמה שעות לרכבו כשהחניון התמלאה ויתקשר למשטרה להגיד שהוא חנה בנחת, וכעת לא נוח לצאת, אז נא לפנות את הרכב בנמצא בצד הנגדי?

פורסם

אי נוחות משמע הפרעה.

הפרעה לתנועה = עבירה על החוק = דו"ח.

מ.ש.ל

בכל מקרה, לא הייתי במקום ולא ראיתי תמונות של המקום ולכן קשה לחוות דעה.

פורסם
אי נוחות משמע הפרעה.

הפרעה לתנועה = עבירה על החוק = דו"ח.

מ.ש.ל

בכל מקרה, לא הייתי במקום ולא ראיתי תמונות של המקום ולכן קשה לחוות דעה.

המשוואה שלך קצת בעייתית,

שהרי לא כל הפרעה לתנועה היא עבירה על החוק כי זה שאני מפריע לך משמ לא אומר שאני עובר על החוק. מי אמר שמה שמפריע לך מסונכרן עם החוק?

נכון שילד קטן ומנוזל שיושב לידי באוטובוס מפריע לי, אבל זה לא אומר שהוא עובר על החוק ומגיע לו דו"ח.

למקרה שלנו- יכול להיות שהשכנה סתם מעצבנת עם הפרעה כלשהי שמפריעים לה דברים מסויימים, מי אמר שזה עבירה על החוק?

לכן, אי אפשר להמשיך לחלק השלישי "=דו"ח"..

שלומי

פורסם

מתוך תקנות התעבורה: נהג יחשב כגורם הפרעה לתנועה כאשר הוא עוצר, מעמיד, מחנה או משאיר את הרכב באופן שיש בו כדי לעכב את התנועה או להפריע לה.

לפי הבנתי מדבריו של פותח השרשור, כאשר שוב אני מסייג את דבריי מכיוון שלא ראיתי תמונות ממקום החניה, הוא החנה את רכבו בקטע שאינו חניה מסומנת בתחום השטח המשותף אלא בקטע בו משתמשים כלי הרכב לכניסה ויציאה מהחניה.

רכב שחונה במקום שכזה הוא בסבירות גבוהה מאוד מפריע לתנועת הרכבים במקום אך הכל צריך להישפט בהתאם לנסיבות.

כמו כן, פותח השרשור כותב בפירוש שחניה במקום בו חנה גורמת כנראה לאי נוחות לשכנים כלומר הוא מפריע לתנועה.

פורסם

אם השכנה היתה מחליטה שהרכב מפריע לתנועה אז היא היתה נותנת לו דו"ח, לא?

בדיוק בשביל זה היא הזמינה משטרה אז על מה הויכוח?

פורסם
אם השכנה היתה מחליטה שהרכב מפריע לתנועה אז היא היתה נותנת לו דו"ח, לא?

בדיוק, זה מה שטענתי. שהיא לא מחליטה אם זה מוצדק.

פשוט היה נראה שלקחת את התלונה שלה על ההפרעה כאילו זאת עובדה.

שלומי

פורסם

ויטלי קח בחשבון שאולי יום אחד תחזור לכאן בגלל שהיא שפשפה לאח שלך חצי אוטו ועכשיו מתנערת מאחריות.

אני עם שכנים שלא יודעים לנהוג או לחנות סיימתי אחרי מקרה שהיה לי- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542827-%D7%A7%D7%99%D7%91%D7%9C%D7%AA%D7%99-%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%97%D7%92-%D7%91%D7%90%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%9F-(-)

לטובתך עדיף שתתרחק ממישהי שמתקשה לתמרן את הרכב שלה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

צירפתי תמונה של שטח החניה. היום ראיתי כשהשטח הזה כבר היה תפוס, שכן אחד שללא רברס ובפנייה אחת ימינה, חנה בין שני רכבים ללא בעיה. אבל, אני באמת אוותר על השטח הזה, כי הרכב של אותה שכנה מלא בנזקי מכות פח, אני מעדיף לשמור מרחק ממנה.

http://s29.postimg.org/lt1s73h9x/IMG_20150419_100643.jpg

פורסם (נערך)
בדיוק, זה מה שטענתי. שהיא לא מחליטה אם זה מוצדק.

פשוט היה נראה שלקחת את התלונה שלה על ההפרעה כאילו זאת עובדה.

ממש לא לקחתי זאת כעובדה וגם רשמתי שמכיוון שלא הייתי במקום ולא ראיתי תמונות קשה לחוות דעה אמיתית.

יחד עם זאת, הוא בעצמו אומר שהעצם החניה שלו גורמת כנראה לאי נוחות משמע שאפילו הוא מודה שנוצרת הפרעה מסויימת מעצם החניה.

עריכה: עכשיו כשפותח השרשור צירף תמונה אני יכול לומר שאני לא הייתי נותן דו"ח לרכב שחונה במקום אף על פי שישנה הפרעה כלשהי בעצם החניה במקום אך לדעתי היא מינורית.

כמו שכבר רשמתי בתחילת השרשור, אם השכנים רוצים שלא יחנו שם רכבים, שיתכבדו ויכנסו אסיפת דיירים שבה יוחלט שאין להחנות שם רכבים ואפילו יוכלו להניח שם מחסום כלשהו (אדניות למשל) כדי שרכבים לא יחנו שם.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

אני יכול להעיד שברחוב בו אני גר יש מבנה חניה דומה, החניה הפרטית שלי נמצאת בין חניות בסגנון של הצד הימני בתמונה של פות"ש, ומאחוריי חונים מידי פעם כל מיני שכנים ואורחים אחד אחרי השני כמו הצד השמאלי בתמונה של פות"ש.

זה מאוד! מפריע לצאת כך מהחניה, זה דורש לעיתים תמרונים של לשלב להילוך אחורי ואז קדמי, אח"כ שוב אחורי ושוב קדמי... וזה מעצבן מאוד. כבר כמה פעמים היו תאונות כי רכב יצא מהחניה ולא שם לב שחונה רכב ליד אבן השפה מאחור. בפעם האחרונה לפני חודשיים, אז באה אליי השכנה ושאלה האם המצלמה שיש לי בתוך הרכב מצלמת גם בלילה, כי דפקו לה את הדלת האחורית ברכב. יחד עם זאת, זה לא מסומן שם כאדום לבן ומעולם לא חשבנו להזמין אחד לשני משטרה - פשוט יוצאים בזהירות למרות שזה מפריע.

פורסם

תמונה שווה אלף מילים ,

לאור הראיות החדשות אני משנה כיוון ועומד בצד השכנה,

דמיינתי מצב בו החנייה מלאה וישנו רכב שצריך להיכנס באמצע כל הבלאגן,

אפשרי? בהחלט!, אבל מאתגר ודורש תימרון טוב, אני עם הפונטו הייתי נכנס ברוורס בלי בעיות אבל להיכנס פנים כיוון מדרכה עם רכב משפחתי יהיה כבר יותר מסובך.

פות"ש,לדעתי בחרת בהחלטה הנכונה בסוף היום כנאמר אל תהיה צודק הייה חכם.

פורסם

הנוהג לחנות במקום לא מוסדר, לא הופך את העניין לתקין.

העובדה שהמקום מעולם לא הוסדר היה בכדי לאפשר לבלי החניות גישה נוחה לחניה שלהם.

זאת זכותם.

אם היא מבקשת שלא תחנה, אז אל תחנה שם וכמובן שאף אחד כולל בעלת החניה לא אמור להחנות שם.

אם היא תחנה שם, גם אתה יכול.

המלצתי לא החנות שם כמה ימים ולראות אם מפסיקים להחנות שם.

במידה ולא...תמשיך להחנות עד שמשהו ישתנה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אחרי שהעלת את התמונה אפשר להגיד בוודאות שזה לא שטח שנועד לחניה, זה שטח שנועד למעבר רכבים ולתמרון בשביל להחנות או לצאת מהחניה.

השכנה שלך צודקת ב100%, אבל במקום סתם לקרוא למשטרה היא צריכה לכנס אספת דיירים עם הוועד בית ולהגיע להסדר עם שאר הדיירים לגבי החנייה שם, ואם זה לא מסתדר אז לבית משפט.

גישה ונוחות של בנאדם לשטח הפרטי שלו חשובה הרבה יותר(במיוחד מבחינת החוק), מהצרכים של השכנים עם הרכב הנוסף שחושבים שזה בסדר להחנות שם.

עריכה אחרונה על ידי Car141

• תוכן חדש...