Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לנעל ספורט לצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכלל חברי הפורום.

כמו שניתן להבין מהכותרת, אני מחפש נעל ספורטיבית איכותית לצבא(מדס"ים, א"ג ושות').

אני זכאי כחייל להנחה מכובדת ברשת ורטהיימר ספורט, ככה שהתקציב יחסית גבוה.

אשמח לקבל המלצות.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

אפשר לזרוק לך המון חברות ודגמים.

השאלה, כמה ק"מ בערך אתה רץ בשבוע? על כביש / שטח? גם וגם?

יש לך הילפוס? פלאטפוס? קריסה פנימה?

אל תסתכל על התקופה הקרובה (אני מניח שאתה בבא"ח או בשלב הכשרה כזה או אחר) אלא גם על פע"מ (ריצות במקומות לא נוחים במיוחד)

עם איזה נעל רצת עד עכשיו?

תן תשובות לשאלות האלו, בעיקר לעצמך, אחרי זה יהיה אפשר להתקדם.

בכל אופן אני כבר שנים עם סאקוני, כרגע עם דגם שנקרא cortana 4.

פורסם

ממליץ בחום על נעלי asics kayano , עשיתי איתם טירונות חיר והם ליוו אותי בכל תקופת השירות, והם עדיין בשימוש (השתחררתי בנוב 10) הן עבדו קשה, נעל מעולה, נוחה מאוד (עיניין אינדיבידואלי) רצתי איתה המון בבסיס וגם בשטח. מה שכן היא קצת חרגה מהתקציב הצבאי, זכור לי שהוספתי משהו כמו 200 שח (עלתה 1000)

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

ממליץ בחום על נעלי asics kayano , עשיתי איתם טירונות חיר והם ליוו אותי בכל תקופת השירות, והם עדיין בשימוש (השתחררתי בנוב 10) הן עבדו קשה, נעל מעולה, נוחה מאוד (עיניין אינדיבידואלי) רצתי איתה המון בבסיס וגם בשטח. מה שכן היא קצת חרגה מהתקציב הצבאי, זכור לי שהוספתי משהו כמו 200 שח (עלו 1000)

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אני כמו ניני, רק שאת המסלול והשירות עשיתי עם סאקוני הוריקן [13 נדמה לי]. זה דגם שלא קיים יותר. יש חדשים.

אני ממליץ לך לגשת לורטהיימר ולבדוק מה הכי נוח לך. לנעלי ריצה טובות יש נטייה להיות נוחות, ולכן גם אם מדדת את הראשונה והיא מדהימה כדאי לנסות דגמים נוספים. אחרי שהתנסיתי בכל מיני דגמים, אני יכול לומר שהאיכות והנוחות מורגשת בין דגמים יקרים לזולים יותר אצל אותו המותג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש דגמים ספציפיים שאתה יכול לקנות, הם חכמים, לא נותנים לנו לבחור את הנעל הרצויה.

כנס לחנויות וורטהימר ותבחר מה שנוח לך.

פורסם

תעשה מה שאני עשיתי-

נכנסתי לחנות וורטיימר ואמרתי לו- תן לי את הנעל הכי יקרה שלך.

הביא לי סקוני כתומה לא זוכר אפילו את הדגם. עלתה קרוב ל900 שקל יצא לי אחרי הוואוצ'ר קצת פחות מ200 שקל.

עד היום היא כמו חדשה ועברו 5 שנים מאז!!

*שים לב שהיא נוחה לך במכה הראשונה ואל תקשיב למוכר שיגיד לך שהיא תקבל את הצורה של הרגל. כנראה שהצורת רגל לא מתאימה לנעל אם זה לא מתאים על ההתחלה.

עוד דבר- שים לב שהיא נעל עם תפרים ומעטפת אגרסיבים שלא יקראו לך אחרי 3 ריצות שטח. חוץ מזה 90% מהנעליים אותו הדבר עם שם שונה וכל אחד קורא לאותה הטכנולוגיה בשם אחר!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם. קצת באיחור אבל בכל זאת ארצה להגיד לכולכם תודה רבה על העזרה.

מסתבר שהמצבע עבר מרשת וורטהיימר לרשת המשביר לצרכן.

לא היה מבחר יותר מידי גדול שם, בעיקר נעלי ניו באלאנס עם מספר דגמים מצומצם של סקוני ואסיקס.

ניסיתי את האסיקס GT 2000, אבל לחצה עליי, ולבסוף יצאתי מהחנות עם האסיקס gel nimbus 16. הרגישה מצויין על הרגל!

אז שוב תודה רבה לכל העוזרים, ושבת שלום!

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...