Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 3 ספיריט 2.0 דור ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני נהג חדש ברכב, (5 שנים רכיבה על אופנועים)

ואני מעוניין לרכוש רכב בנוסף לאופנוע שיהיה יחסית זריז, אמין , צריכת דלק סבירה.

אבל התקציב הוא די דליל (בכל זאת מחזיק אופנוע )

אז חשבתי על המזדה 3 ספיריט, על פניו נראה רכב טוב

150כ"ס, רכב מוכר, חלקים בשפע.

שמעתי שהצריכת דלק שלו בידיוק כמו ה1.6 אקטיב רק שהוא נותן לי תאקסטרה סוסים הללו.

הרכב נסחר במחירים של 25-35 אלף.

רכבים בעלי 170-200K ק"מ.

השאלה כמה אמין הרכב מה היתרונות ומה החסרונות שאני לא יודע.?

תודה לעוזרים :)

פורסם

בסה"כ הרכב אמין. צריכת הדלק לא בדיוק כמו ב 1.6. בעיר הספיריט תצרוך מעט יותר, בעוד שבכבישים מהירים היא תצרוך מעט פחות.

כמובן הדבר גם תלוי בך ובאופי הנהיגה שלך. בכל מקרה ההבדל לא יהיה מאוד משמעותי.

מכל הזכור לי, לפני הקנייה, בדוק תושבות מנוע- לא כל כך זול להחליף. בדוק האם הבולמים נוזלים.

הרכב עצמו מאוד מהנה לנהיגה (הכל יחסי כן?), מרגיש נמרץ, שילדה טובה, אחיזת כביש לא רעה בכלל. הרכב מאיץ די יפה.

לגבי הדבר הבא אני לא בטוח במאה אחוז, אז קח בערבון.

דווקא ב 1.6 ההגה עדיף. עד כמה שזכור לי, ב 2.0 ההגה הוא חשמלי והוא מרגיש יחסית רך לעומת האקטיב/קומפורט.

הנסיעה במאזדה 3 די נוקשה בסה"כ. על אחת כמה וכמה בספיריט, שם הצמיג גדול יותר, ובעל חתך נמוך יותר.

הכי טוב, פשוט קבע עם מישהו שמוכר ועשה סיבוב כדי להרגיש את הרכב.

דבר אחרון, נסה גם להבין מי מוכר לך :)

בהצלחה.

פורסם

עבורך הייתי ממליץ לבדוק דווקא פונטו מהשנים 2008 ומעלה (גרנדה פונטו או משהו כזה), טיפולים זולים, אמין וצריכת דלק עדיפה, המאזדה תתן לך 1-8 בעיר ו12 בבינעירוני.

אם בכל זאת אתה מתעקש אז ממה שאני זוכר רוב הרכבים האלה שחוטים והבעלים חיים בסרט שיקבלו מעל המחירון, נסה למצוא אחת שמורה עם היסטוריית טיפולים לפחות מ- 3 שנים האחרונות.

כמו שתומר אמר, תבדוק תושבות מנוע, בלמים ותבדוק אם בזמן נסיעה המתלים קשיחים מדי בשבילך. ודבר אחרון, לי מפריע רעשי כביש ורוח שלטעמי חזקים מדי, גם לאחר החלפת הגומיות בדלתות ובבגאז׳ שיש להן נטיה להתייבש ולהתפרק.

• תוכן חדש...