Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום .

ברשותי יונדאי 2005 אקסנט ת מנוע 1500. רציתי להתיעץ לגבי התחחמות מנוע בנסיעות ארוכות .

ברגע שהאוט מתחמם אני מכבה את המזגן והוא מתקרר (זה קורה לאחר נסיעה של שעה ) שאני מדליק את המזגן המנוע שוב מתחם ת האוט מטופל בזמן ת טיימני ורצעות מנוע משאבת מים לפני שנתיים , בעבר הוחלף גם ראדיאטור וטרמוסטט .

האם זהי תופעה מוכרות ?

האם זה משהו שניתן לתיקון ? או שפשוט אסור לסמוך על האוטו הזה בנסיעות בין עירוניות ?

תודה לעונים

פורסם

בדוק שיש מספיק נוזל קירור, וניחוש שלי מאווררים לא נכנסים לעבודה. כשאתה מפעיל מזגן בדוק ששני המאווררים שיושבים על הרדיאטור עובדים.

פורסם (נערך)

הייתי מציע לחבר תחילה רכיב obd ולנטר טמפרטורה. ואז לבדוק אם בזמן עליית המחוג גם הטמפרטורה בהתאם.

אצלי ביונדאי המחוג היה משתגע רק בעת הפעלת מזגן. וכשהייתי מכבה המחוג היה "נרגע". מה שפתר את הבעיה זה ניקוי מינוסים והארקה של מערכת החשמל ברכב.

ברור שבכל מקרה עד שלא תשיג רכיב כזה אל תסכן את המנוע בחימום יתר.כי אי אפשר לדעת כרגע.

אם אתה צריך עזרה צור עימי קשר בפרטי.אני מאזור המרכז.

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
בדוק שיש מספיק נוזל קירור, וניחוש שלי מאווררים לא נכנסים לעבודה. כשאתה מפעיל מזגן בדוק ששני המאווררים שיושבים על הרדיאטור עובדים.

נוזל קירור היה מספיק ת את ענין המאוורים אני צריך לבדוק פעם הבאה שזה יקרה לי. תודה !!

פורסם
הייתי מציע לחבר תחילה רכיב obd ולנטר טמפרטורה. ואז לבדוק אם בזמן עליית המחוג גם הטמפרטורה בהתאם.

אצלי ביונדאי המחוג היה משתגע רק בעת הפעלת מזגן. וכשהייתי מכבה המחוג היה "נרגע". מה שפתר את הבעיה זה ניקוי מינוסים והארקה של מערכת החשמל ברכב.

ברור שבכל מקרה עד שלא תשיג רכיב כזה אל תסכן את המנוע בחימום יתר.כי אי אפשר לדעת כרגע.

אם אתה צריך עזרה צור עימי קשר בפרטי.אני מאזור המרכז.

תודה על העצה ת האם אתה מתכוון לרכיב obd2 שניתן לרכוש ב ebay ב כ20 ש"ח ולשדר את חום המנוע דרך bluethooth למכשיר הטלפון ? או שצריך משהו יותר מתוחכם ?

פורסם

אכן. אני הזמנתי מחברת engie אנג'י הישראלית. תוריד את האפליקציה שלהם מהגוגל סטור. הם שולחים לך בחינם בדואר. למען שיווק וקידום לרעיון שלהם. אע"פ שכמה חברים שאני מכיר הזמינו ועדיין לא קיבלו

אם תרצה אוכל לתת לך להשתמש בשלי רק כדי לאבחן אם זאת הבעיה.

אני רוצה להדגיש שבכל מקרה אל תסתכן ואל תגיע למנוע שמתחמם.

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...