Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיר זה DP0 מקביל ל AL4 אני הוצאתי את השמן מבוקסה 8 מרובעת בחתחתית הגיר ומילאתי למעלה גם בור בוקסה 8 מרובעת

לפי כמה שיצא מילאתי אבל נראה לי שעדיין חסר למרות שאין נזילות

כמה אמור לצאת בפתיחת בורג ריקון?

פורסם

זה בדיוק הבעיה הלכתי לפי המדריך הזה ואצלי יצא ליטר וחצי זה חצי מהכמות שאמורה לצאת

וברנו אין בורג 27 שבתוכו ש עוד בורג 19 יש רק בוקסה ריבועית 8 מילימטר למעלה ולמטה

פורסם

למטה, כאשר אתה פותח את הפקק עם ריבוע 8, יש בפנים תותב פלסטיק שמונע מהשמן לצאת, זה בעצם מה שהיו פותחים עם בוקסה 27 רק שבדגמים מסויימים הוא פנימי. מבריגים אותו החוצה עם אלן, אני לא זוכר את המידה, 6 או 8

יום טוב גם לך

פורסם

לא קשור לחום, תקרא מה שכתבתי, בשביל לנקז את הכמות הדרושה להחלפה חלקית את צריך להבריג החוצה את התותב הפנימי עם מפתח אלן

יום טוב גם לך

פורסם

בדיקת מפלס חייבת להעשות בטמפרטורה של שמן גיר 60 מעלות בלבד אחרת המפלס לא היהי תקין ולכן יש להשתמש בסקנר שעושים מפלס או מחליפים את השמן לכזה גיר.

פורסם (נערך)

אם כל המטרה שלך היא לבדוק מפלס, לא לבצע החלפה חלקית,

פעל על פי ההוראות של צביקה בשירשור שהפנו אותך אליו.

מזוג לגיר כחצי ליטר שמן, ואז

צביקה נ.:

לפי הוראות היצרן, על התיבה להיות בין 58 ל 68 מעלות צלזסיוס (היצרן מגדיר: 60 מעלות, פלוס 8 \ מינוס 2)לצורך הבדיקה של המפלס שמן בתיבה.

לכן, מאחר ואין לכל אחד מאיתנו סקאנר, יש לבצע נסיעת מבחן של כמה דקות בודדות ולחנות את הרכב במישור, כאשר המנוע פועל וידית ההילוכים ב PARKING.

יש למקם את הכלי קיבול שמן מתחת לבורג הניקוז, ולפתוח את הבורג הקטן שבתוך המוביל (בורג 19 מ"מ, שהידקנו קלות)

ולהמתין שהשמן העודף יתנקז החוצה.

במקרה שלך הבורג 19 שצביקה מדבר עליו זה הבורג עם ראש ריבוע 8 ממ.

אמורה להתנקז כמות הקרובה לאותם חצי ליטר ששמת.

אם התנקז הרבה הרבה פחות יש לחזור על התהליך.

אם התנקז יותר כניראה עשית משהו לא נכון (לדוגמה כיבית מנוע).

כמו שכבר כתבתי, אם אתה רוצה לנקז כמחצית מהשמן של התיבה לטובת החלפה חלקית, יש להבריג החוצה את צינורית הפלסטיק מלמטה עם מפתח אלן.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

אני רואה שאתה לא מנוסה ולכן הסבר לוקה בחסר.

ראשית הטמפ' חשובה מאוד לתפקוד הגיר ולכן חשוב לבדוק עם סורק טמפ'.

שנית חבל "לבזבז" חצי ליטר, קודם פתח את הבורג מפלס ואם לא יוצא שמן או יוצא טפטוף קטן אז מיד תתחיל למלא שמן מפתח המילוי למעלה עד שיתחיל לצאת מלמטה וכאשר יהיה טפטוף או זרזיף קטן סגור את הבורג מפלס וגמרנו.

לעשות זאת מהר במסגרת הטמפ 60-65 וכדאי להתחיל ב 55 ואז מסיימים לא יותר מ 65.

בהצלחה.

• תוכן חדש...