Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פורד פוקוס 2006 טרנד X, ויש שם מערכת של סוני שנישלטת מההגה וגם החלפת התאריך והשעון באוטו הוא ע"י המערכת, רציתי להחליף אותה במערכת מולטימדיה, הייתי בחנות מסויימת ואמרו לי שאין מערכת שנשלטת מההגה ואין מערכת שמכוונת את השעון והתאריך באוטו, הציעו לי מערכת קנווד DDX4015 שהיא נשלטת מההגה אבל אי אפשר להחליף את השעה והתאריך באוטו ע"י המערכת הנ"ל, מישהו יודע על מערכת מולטימדיה שכן יכולה לשנות את השעון והתאריך באוטו ? ואם לא אז האם המערכת שהציעו לי מצויינת או עדיף משהו אחר ? והאם מישהו מכיר מקום טוב מאיזור פ"ת לקניית מערכת לרכב ? לגבי תקציב אפשר עד 4000 ש"ח, תודה רבה.

פורסם
איפה נמצא השעון והתאריך? בלוח שעונים באמצע? אם כן, זה לא נשלט דרך ידית ליד ההגה?
השעון והתאריך לא נשלטים מהידית ליד ההגה הם נשלטים מהמערכת ולכן אני שואל על מערכת שיכולה לשלוט על השעה והתאריך, תודה.
פורסם (נערך)

השעון והתאריך נמצאים בלוח השעונים (בין הספידומטר למד סל"ד)?

הרדיו אצלך מרובע או מעוגל כזה בפינות וקצת טרפזי?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
השעון והתאריך נמצאים בלוח השעונים (בין הספידומטר למד סל"ד)?

הרדיו אצלך מרובע או מעוגל כזה בפינות וקצת טרפזי?

כן. השעון נמצא בלוח השעונים, ויש תמונה של הריו המקורי של סוני שאותו אני רוצה להחליף למולטימדיהללא שם.jpg
פורסם

לא הצלחתי למצוא (לא אומר שלא קיים) עדות לקיומה של מערכת תחליפית שתוכל לשלוט בשעון ותאריך בלוח השעונים.

נסה לפנות ליוסי אלפין (alpine) מסדנת ECA שיושב באור יהודה או לתומקאר שיושבים ביהוד לשמוע אולי להם הפתרון.

לגבי ענין השליטה מההגה, בחלק מהמערכות החדשות מבית פיוניר וקנווד (שהן המומלצות לרוב כאן) יש מתאם מובנה, אך איני יודע להגיד אם הם יעבדו בוודאות אצלך או שתזדקק למתאם שליטה חיצוני.

לדעתי אתה זקוק גם למסגרת מתאמת מאחר ורוחב הרדיו המקורי קצת גדול יותר מדאבל דין. בארץ לדעתי עולה בין 250-350 ש"ח, בחו"ל כמובן זול יותר.

יהיה רעיון טוב לרכוש גם מתאם לצמת חוטים אם ברצונך להימנע מחיתוך של המקורית.

אתר שאני בדר"כ מתחיל איתו בבדיקת האביזרים הנדרשים: http://www.connects2.com

לגבי מערכות מומלצות:

- מבית קנווד - DDX5025BT (סביב 2000 ש"ח), DDX7025BT (סביב 3000 פלוס ש"ח).

- מבית פיוניר - AVH-X2750BT (סביב 1500-1800 ש"ח), AVH-X5750BT (סביב 2700 ש"ח), AVH-X8650BT (סביב 3000 פלוס ש"ח).

לתשומת ליבך, המחירים לפחות של פיוניר הם ליבוא מקביל (אחריות שנה במקום 3). הדגם האחרון הוא של שנה שעברה (לא קריטי) והחדש עוד לא ראיתי שנמכר בזאפ.

פורסם
לא הצלחתי למצוא (לא אומר שלא קיים) עדות לקיומה של מערכת תחליפית שתוכל לשלוט בשעון ותאריך בלוח השעונים.

נסה לפנות ליוסי אלפין (alpine) מסדנת ECA שיושב באור יהודה או לתומקאר שיושבים ביהוד לשמוע אולי להם הפתרון.

לגבי ענין השליטה מההגה, בחלק מהמערכות החדשות מבית פיוניר וקנווד (שהן המומלצות לרוב כאן) יש מתאם מובנה, אך איני יודע להגיד אם הם יעבדו בוודאות אצלך או שתזדקק למתאם שליטה חיצוני.

לדעתי אתה זקוק גם למסגרת מתאמת מאחר ורוחב הרדיו המקורי קצת גדול יותר מדאבל דין. בארץ לדעתי עולה בין 250-350 ש"ח, בחו"ל כמובן זול יותר.

יהיה רעיון טוב לרכוש גם מתאם לצמת חוטים אם ברצונך להימנע מחיתוך של המקורית.

אתר שאני בדר"כ מתחיל איתו בבדיקת האביזרים הנדרשים: www.connects2.com

לגבי מערכות מומלצות:

- מבית קנווד - DDX5025BT (סביב 2000 ש"ח), DDX7025BT (סביב 3000 פלוס ש"ח).

- מבית פיוניר - AVH-X2750BT (סביב 1500-1800 ש"ח), AVH-X5750BT (סביב 2700 ש"ח), AVH-X8650BT (סביב 3000 פלוס ש"ח).

לתשומת ליבך, המחירים לפחות של פיוניר הם ליבוא מקביל (אחריות שנה במקום 3). הדגם האחרון הוא של שנה שעברה (לא קריטי) והחדש עוד לא ראיתי שנמכר בזאפ.

תודה רבה, העדכן בהמשך מה עשיתי, עזרת לי מאד, ושוב תודה.
פורסם

בכיף.

ממליץ לחכות אולי יהיו גם תגובות נוספות שיתנו כיוונים אחרים ולא לרוץ לרכישה בסכום כזה בלי שכל המידע בידך.

להבא אגב, אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

• תוכן חדש...