Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מקווה שאני כותב בפורום הנכון.

לא מזמן רכשתי פורד פיאסטה שנת 2011, האוטו נקנה ממוסך בחולון ששם אמרו לי שהאוטו היה ליסינג ואחרי זה האוטו נקנה ע"י מי שנהג ברכב ז"א יד שנייה (01).

ברישיון הרכב שנתנו לי אכן היה כתוב יד 01 עם פרטים של מישהו פרטי וגם כתוב השכרה / החכר:

2.jpg

מה שמוזר לי זה בפרטים של העברת הבעלות:

1.jpg

שם לא מופיע הפרטים של הבן אדם שכתובים ברישיון הרכב ובנוסף יש את שירביט בקונה ובמוכר.

הלכתי להוציא רישיון רכב חדש ושם אין אזכור לשם שירביט והבעלים כתובים 02 כמו שצריך להיות:

3.jpg

האם אני צריך לדאוג?

מישהו יכול להסביר לי למה בהעברת הבעלות כתוב בעלים שהם לא לפי רישיון הרכב וגם התוספת של שירביט לקונה ולמוכר?

תודה מראש

פורסם

הרכב היה על רשיון סוחר,זה לא נרשם בתור יד במערכת,כרגע האוטו הוא יד 3 (אתה היד השלישית במידה והשם ברשיון בתמונה האחרונה הוא שלך)

פורסם

מציע לך לנסות ליצור קשר עם מר אליעזר ולשאול אותו למה הרכב שלו עבר בעלות לחברת הביטוח שלו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

cobraf - כן, ברישיון החדש השם הוא שלי.

אז מבחינת הידיים הכל בסדר, אמרו לי שהוא יד שנייה ושאני יהיה יד שלישית.

הבנתי לגבי הסוחר, עכשיו באמת השאלה היא למה כתוב שירביט.....

פורסם

אתם קרועים. באמת.

איפה כתוב שירביט?

כתוב מיופה כח מטעם הקונה ומטעם המוכר אדם שקוראים לו שרביט קל, ות.ז. שלו היא 5619207/3. (יכול להיות שהשם שלו הוא קלמן, ויכול להיות שהשם שלו הוא בכלל יוסף, אבל ההורים שלו קראו לו קלמן על שם הסבא, ורשמו את זה בת.ז. שלו)

שירביט חברה לביטוח היא משהו אחר לגמרי, ומספר הח.פ. שלה הוא 51-2904608

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתם קרועים. באמת.

איפה כתוב שירביט?

כתוב מיופה כח מטעם הקונה ומטעם המוכר אדם שקוראים לו שרביט קל, ות.ז. שלו היא 5619207/3. (יכול להיות שהשם שלו הוא קלמן, ויכול להיות שהשם שלו הוא בכלל יוסף, אבל ההורים שלו קראו לו קלמן על שם הסבא, ורשמו את זה בת.ז. שלו)

שירביט חברה לביטוח היא משהו אחר לגמרי, ומספר הח.פ. שלה הוא 51-2904608

רק עכשיו אני רואה את זה....

חחח בכלל כתוב שרביט ולא שירביט

תודה רבה לכולם!

נגולה אבן מליבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...