Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני שבוע וחצי הכל קרה :)

רציתי לשתף בפורום, אשתדל לא להחסיר פרטים.

אחרי מעל שנתיים עם יונדאי אקסנט , מנוע 1495 ידנית משנת 1996, הייתי היד השלישית, הגיע הזמן להשתדרג קצת.

רצוי להגיד שכל עוד הרכב היה אצלי הוא עבר טיפולים בזמן, הוחלף שמן תמיד וגם מים ירוקים, כשמשהו התקלקל מיד תיקנתי אותו, בקיצור השקעתי ברכב מעל ומעבר.

חודשיים לפני המכירה אפילו תיקנתי בו את המזגן, שלא הספקתי עוד להשתמש בו, החלפתי פילטר אוויר, תרמוסטט ומשאבת מים, בקיצור - לא החסרתיממנו דבר! :)

אז הרכב נמכר עם טסט מינואר בשבוע שעבר במחיר שמאוד התגמשתי עליו , בעיקר כי לא הפריע לי להפסיד כמה מאות שקלים ובגלל שמחיר השוק נמוך, והק"מ כבר היהמאוד גבוה (314 אלף), המחיר שקיבלתי עליו היה 2500 שקלים.

ההתלבטות לגבי הרכב הבא הייתה יונדאי גטס או פונטו ספייס, לגבי הספייס היה לי מקרה מאוד מרושע שלא עובר בכללי האתיקה הלא כתובים :

קבעתי יום לפני עם גברת שפרסמה פונטו שנת 2004 יד ראשונה, לאחר שחמישה אנשים באו ולא קנו, סיכמתי שאגיע בבוקר למקום העבודה שלה שנמצא בשוהם (ואני גר ברעננה - מרחק 40-50 ק"מ).

אחרי שישנתי 5 שעות בלילה, קמתי מאוד מוקדם בבוקר וצלצלתי אליה ברגע שיצאתי - היא אישרה ואמרה שאתקשר כשאגיע למקום.

הטרחתי את גיסתי להסיע אותי לשם והיא בחודש שמיני עם תאומים, הגענו למקום, התקשרתי לאישה ואחרי כמה סינונים של 'ממתינה' היא אומרת לי 'מצטערת אלי, הרכב נמכר בדיוק לפני דקה.'

הרגשתי 'נבגד ' איך לומר.. :) אבל בדקתי עוד כמה מודעות שסימנתי מראש ובהמשך היום הלכתי לראות יונדאי גטס שהייתה די קל"ב .

הגטס שנת 2005 מנוע ידני 1350 , יד ראשונה הייתה השכרה לכן קצת נרתעתי, אבל מסתבר שהבעלים הנוכחים מאוד שמר עליו (מבחינה מכנית ובכן..), הטיפולים מתועדים, השמן זהוב, הברקסים, צמיגים ועוד שלל דברים היו במצב משמור עד חדש לגמרי!

הק"מ הוא 172000, המחיר המבוקש 11 אלף שקל , הטסט גם כן היה לאורך של שנה.

בגלל הנסיון המכני הלא קצר שיש לי עם האקסנט, כבר ידעתי לזהות תקלות מסויימות, ובעזרת ASAFASAF מהפורום שתמיד היה שם לעזור לי בכל תקלה בחודשים האחרונים, לקחתי את הרכב לסיבוב.

תקלות שמצאתי היו : מיסב גמור בגלגל ימין, רצועת הגה שלא הייתה מתוחה והרעישה, רעש נוראי בשבירת הגה (כנראה הגומית ציריה קרועה), לכן הורדתי את הבחור ל9500 שקל, כי בכל זאת הרכב עצמו היה נראה לי מתאים.

קניתי את הרכב, בוקר לאחר מכן כמובן לטפל בבעיות שציינתי, אז הגומיה באמת הייתה קרועה, והוחלפה יחד עם המיסב, על הדרך הצצתי בבלמים בצלחות ברפידות בגומיות האחרות ובבולמים, המצב נראה מעולה! בנתיים אני מאוד שמח על הרכישה, עשיתי עם הגטס אפילו נסיעה די קשה לבית אל דרך כביש 60 והשמן לא ירד מ"מ במדיד.

עוד כמה ימים אחר כך נפגשתי עם אסף על מנת שיעיף מבט מאחר וגם לו אותו דגם, ולטפל בכמה דברים קטנים:

-החלפת מנורות שרופות בכפתורים של המזגן

-תיקון החיישן של דלת הנהג שנוטרל על ידי הבעלים הקודם

בנוסף אנחנו גם נתקין נעילה עם שלט שהזמנתי וגם נתקן את הבוכנות שמחזיקות את הבגאז' פתוח

זהו זה הכל מקווה שלמישהו באמת יש כח לקרוא ולהגיב :)

פורסם

תתחדש :)

הגטס תראה לך אמינות מוחלטת במידה והיא טופלה ותטופל כמו שצריך לאורך השנים.

איזו רמת גימור קנית? GLI\GLX\GLF?

פורסם

תתחדש! אני מעריך שמדובר ב glf לפי זה שהיא הייתה בהשכרה.

בחירה טובה ונראה שעשית עיסקה טובה.

הייתה לי כזו שנת 2004 , אין לך מה לחשוש מי זה שהיא הייתה בהשכרה רובן היו כאלה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

תתחדש!

תתחדש אחלה רכב

רק חבל שלא רכשת לפחות את הדגם עם הABS ו2 כריות אוויר.

הדגם המפואר יותר בטח שלא היה עולה לו ₪9,500 (יותר מכפול מזה)

לדעתי בהתחשב במחיר - מדובר על עסקה לא רעה בכלל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
תתחדש אחלה רכב

רק חבל שלא רכשת לפחות את הדגם עם הABS ו2 כריות אוויר.

אחרי אקסנט מזל שיש לי בכלל כרית אוויר ברכב וחגורות מאחורה:lol:

פורסם
אחרי אקסנט מזל שיש לי בכלל כרית אוויר ברכב וחגורות מאחורה:lol:

למה באקסנט לא היה לך כרית אוויר אחת? בשנתון הזה 96 יש כרית אויר אחת וגם חגורות מאחור.

אומר את זה מניסיון של רכב כזה במשפחה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
למה באקסנט לא היה לך כרית אוויר אחת? בשנתון הזה 96 יש כרית אויר אחת וגם חגורות מאחור.

אומר את זה מניסיון של רכב כזה במשפחה.

לא יודע כמה לסמוך על זה 20 שנה אחרי שהאוטו נוצר, דבר נוסף לגבי החגורות הכוונה הייתה לתקינותן, החגורות כבר די איבדו מהמתיחה שלהן ולא היו טובות מאחור

• תוכן חדש...