Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo GTI 1.8 מתי צפויה לנחות בארץ הקודש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש דיפרנציאל רגיל. כמובן, ניתן יהיה להתקין דיפרנציאל באופן עצמאי.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
מה יש להם מהריפוד המשובץ הזקן הזה?!

זה הכי אנטיטזה למשהו ספורטיבי!

אני דווקא מאוד אוהב את המושבים האלו. לא יודע למה, אולי בגלל שאני גיאורגי :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לפולקסווגן מערכת הזמנה אוטומטית שאפשר להרכיב רכב מאפס - פיצר שימושי לכל הלקוחות הישראלים שיעדיפו לא להסתפק במלאי שיבחר ע"י צמפיון מבחינת אבזור וילכו על אופציית ההזמנה המיוחדת.

בכל אופן ניתן לראות שיש 2 סוגי ריפודים, 2 סוגי חישוקים, 2 תצורות מרכב והמון המון פריטי אבזור. החיסרון: זה בגרמנית וצריך להסתכל על התמונות כי לא מבינים הרבה.

http://app.volkswagen.de/ihdcc/de/configurator.html#30205/35050/2974

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גוגל כרום מתרגם את זה יפה.

אני משער שהזמנה מיוחדת בצ'מפיון זה בתוספת תשלום, לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בזמנו כשהזמנתי את הסקודה מאוד התלבטתי אם לפתוח הזמנה מיוחדת על לוח שעונים עם כל המחוונים ומערכת שמע מקורית, הם רצו תוספת תשלום פר תוספת אבל לא באופן משמעותי (כמה אלפי שקלים בודדים). גם במקרה הפולו יש מחיר לכל תוספת, לדוגמה על חיישני חניה או פנסי לד (כבר לא זוכר) לגולף GTI בהזמנה מיוחדת צריך להוסיף 4500 שקלים. זה הכל תלוי מה אתה בוחר. לא שזכור לי/ידוע לי שיש עמלה על עצם פתיחת ההזמנה המיוחדת. הבעיה היתה אז שהיה צריך לחכות 3 חודשים ובאותו ינואר שהיה צריך להגיע המחירים היו אמורים לעלות, כך שהתפשרתי על המלאי עם האבזור שנבחר ע"י היבואן המקומי וקיבלתי הנחה של כמה אלפי שקלים. בקיצור הם תמיד היו בסדר עם הזמנות מיוחדות.

אתה יכול לעזור לי לתרגם את זה דרך כרום? זה לא עובד לי. ניסיתי לחפש בגוגל איך מתרגמים ולא הולך לי. גם דרך גוגל טרנסלייט הוא נותן לי הודעת שגיאה. איך תרגמת?

עריכה: הוספתי צילום מסך, הקטע של התרגום מושחר ואי אפשר ללחוץ. שיתרגם גם לאנגלית זה לא משנה.

לוח עריכה02.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בשורה למעלה בצד שמאל צריכה להיות אופציה של תרגום של כל הדף.

1.jpg

פורסם

לא מבין איך ברכב כזה, במחיר כזה, שמגיע אפילו עם מושבי עור - אין כוונון חשמלי למושבים.

אותי דברים כאלה נורא מעצבנים.

כאילו בחייאת - איך מכוניות אמריקניות וצרפתיות יכולות להעמיס אבזור בכמויות על כל מכונית, ואילו מכונית כמו הפולו Gti, ששולי הרווח עליה עצומים מן הסתם (כי בסה״כ היא פולו רגילה - שאגב מתומחרת אף היא בצורה מופרזת - עם מתלים מוקשחים ומנוע מוגדל), לא יכולה לפנק קצת יותר?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה לא בקטגוריה הנכונה. כמו שאמרת, זאת בסך הכל פולו. יש למשל פיאסטה עם מושבים חשמליים?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

אני מוצא את זה קצת מיותר, אני אבין למה לקוחות של סדרה 7 מרצדס S קלאס וגם ג'יפוני יוקרה יצפו שזה יהיה חלק מהאבזור של הרכב שלהם אבל בפולו? זה סתם מסורבל ומעצבן לחכות עד שהכסא יזוז.

פורסם

אז בעצם, אם אני מבין נכון, הפולו GTI הזו דיי זהה בבסיסה (פלטפורמה, מנוע, גיר) ל S1 רק שכמובן היא הנעה קדמית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בשורה למעלה בצד שמאל צריכה להיות אופציה של תרגום של כל הדף.

תודה, לא היתה לי את השורה. בסוף סידרתי את זה דרך ההגדרות והוספתי שפות לתרגום ועכשיו זה עובד.

לא מבין איך ברכב כזה, במחיר כזה, שמגיע אפילו עם מושבי עור - אין כוונון חשמלי למושבים.

אותי דברים כאלה נורא מעצבנים.

כאילו בחייאת - איך מכוניות אמריקניות וצרפתיות יכולות להעמיס אבזור בכמויות על כל מכונית, ואילו מכונית כמו הפולו Gti, ששולי הרווח עליה עצומים מן הסתם (כי בסה״כ היא פולו רגילה - שאגב מתומחרת אף היא בצורה מופרזת - עם מתלים מוקשחים ומנוע מוגדל), לא יכולה לפנק קצת יותר?

זה רכב ספורט ולא רכב יוקרה. אני בתור לקוח פוטנציאלי אם זאת היתה אופציה הייתי מוותר עליה. ברכב ספורט מה שמעניין את הנהג זה קודם כל איך הרכב הזה נוסע, ואח"כ אולי כל מיני קשקושים כמו פנסי לד, מערכת מולטימדיה ועוד. אין לי בעיה גם עם הריפוד המשובץ.

במכוניות כאלה כמובן שחשוב מאוד לתת דגש גם על הימצאותם של כל המחוונים בלוח השעונים, מכיוון שאם אח"כ ישנה תקלה ולא ניתן לדעת עליה כי חסכו עלינו בשעון, ניאלץ להוציא הרבה כסף על שיפוץ ראש או על מנוע - ובמנוע כזה עדיף כמה שפחות להתעסק מבחינת עלויות. עם כל הכבוד זה לא מנוע של אלטו או פיקנטו.

אני מוצא את זה קצת מיותר, אני אבין למה לקוחות של סדרה 7 מרצדס S קלאס וגם ג'יפוני יוקרה יצפו שזה יהיה חלק מהאבזור של הרכב שלהם אבל בפולו? זה סתם מסורבל ומעצבן לחכות עד שהכסא יזוז.

מסכים, רק הערה קטנה: נהגתי בכל מיני לקסוסים עם כיסאות חשמל עם זיכרון, אומנם נחמד כשמכבים מנוע והכיסא מתרחק כדי שיהיה נוח לצאת (טוב לאנשים עם עודף משקל או אנשים מבוגרים) וכשמתניעים אז הכיסא מתקרב, אבל לא לא מעצבן לחכות שהכיסא יזוז כי לפחות בלקסוסים הוא לא איטי.

אז בעצם, אם אני מבין נכון, הפולו GTI הזו דיי זהה בבסיסה (פלטפורמה, מנוע, גיר) ל S1 רק שכמובן היא הנעה קדמית.

ל- S1 יש מנוע 1984 סמ"ק עם 231 כ"ס וזה כמובן מנוע שונה ממה שיש בפולו. אולי מנוע זהה למה שיש בגולף GTI.

פורסם

אני לא רוצה לזלזל חס וחלילה ואולי זה הדעה שלי בגלל שפולו זה הרכב שאני נוסע איתו יום יום אבל בסופו של דבר זה אותה פולו עם אותה הנעה קדמית, פס אדום בהגה, 3 אותיות ועוד כמה סוסים, נכון יש לה התנהגות מהנה בכביש והיא זריזה וכייפית אבל ב160 אלף נראה לי שיש אופציות יותר מעניינת בקטגוריה הזו...

• תוכן חדש...