Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo GTI 1.8 מתי צפויה לנחות בארץ הקודש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מבין באיזה אור מציגה אותך חוות דעתך על משהוא שמעולם לא ראית ומעולם לא נסעת בו?

נו באיזה אור בדיוק , ספר לי .

תפסיק באגירה , אנחנו מדברים פה על רכב סופר-מיני קצת ספורטיבי , שהיו כבר כאלו לפניו בסדרה , ולא על איזו חללית שרק עכשיו המציאו , או על איזה הייפר-קאר .

כמו שאמרתי , אני סך הכל רשמתי את הדעות שלי על סמך הידע והניסיון שיש לי , או אין לי , לא משנה .

וגם הרי לא פסלתי לגמרי את הפולו GTI החדשה , הרי בסוף אחת התגובות שלי רשמתי שלא יקרה לי כלום אם אני אמתין איזה 4 חודשים עד שהיא תכנס לארץ , ואני באמת אמתין , ורק אז אחליט איזה רכב אני קונה , זה הכל . הפולו GTI החדשה גם אותי מעניינת בצורה מסויימת כי זה סגמנט הרכב הבא שאני רוצה לבחור לעצמי , כמובן שאני אעשה השוואות , מבחני נהיגה , אקרא כתבות , סקירות , ברגע שהיא תהיה פה , אז אתה יכול להיות רגוע :-D .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא ארבעה חודשים, מדברים על הגעה בין מאי ליוני שזה חודשיים שלושה.

ואין צורך לריב על רכב שעוד לא הגיע לארץ, חכו נראה קודם את המחיר שלו, עם אילו גירים הוא יגיע, צבעים, תצורות מרכב ואבזור. רק אח"כ ניתן יהיה לעשות נסיעת מבחן לראות איך הוא נוסע ואז להתחיל להתווכח ולריב. עכשיו אין לאף אחד נתונים, תמתינו...

נכון שעל פניו זה הרכב הכי מוצלח או בין המוצלחים בקטגוריה שלו ששווה לחכות בשבילו רק כדי לא לומר אח"כ "חבל שלא חיכיתי", אבל עוד חזון למועד.

פורסם

^ צודק בהחלט . צריך להמתין ואז כבר כל אחד לעצמו יחליט אם הרכב שווה את המחיר שינתן לו , או שיהיו מתחרות שמשתלמות יותר .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תוכן חדש...