Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo GTI 1.8 מתי צפויה לנחות בארץ הקודש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטודיל מפרסמים הgti במעל 160, ויש שם כמה. לא כמויות כמו של mg או פיגו 508 301, אבל יש כמה.

מה שגורם לי לתהות מי הטיפש פה - הקונים או המוכרים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוטודיל מפרסמים הgti במעל 160, ויש שם כמה. לא כמויות כמו של mg או פיגו 508 301, אבל יש כמה. מה שגורם לי לתהות מי הטיפש פה - הקונים או המוכרים?
תמיד הקונים
פורסם
הייתי שמח לשמוע מפי כל החברים שכותבים פה שהפולו שולטת ביד רמה בסגמנט פירוט והסבר לקביעתם. האם בגלל ביצועים, התנהגות או גורמים אחרים היא נופלת מהמתחרות (208GTI, 500ABARTH וכו')?

כי היא בדיוק כמו אחותה הגדולה, כלבויניק!

(בצורה של מחמאה, לא ביקורת).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את ה-2008 וה-301 כבר פרסמו בעבר במחירי מבצע, גם ה-MG תומחרו מתחת ל-80.

רוב הרכבים שלהם מוצעים במחירי מבצע לאחרונה, לדעתי מחיר נמוך רק באלפים בודדים מהמבצע של לובינסקי לרכב שהוא יד שניה עם 0 ק"מ זה לא ממש משתלם.

מעניין למה רכבים של לובינסקי לא מועברים לטרייד אין שלהם ונמכרים לאוטודיל.

פורסם
ההערה של טאימורס לא כזו מנותקת מהמציאות. האוטו הזה הוא עדיין פולו, רק על סטרואידים. מכיוון ש-STIO באמת בחור נחמד, הייתי ממליץ לו לא לקנות בשום אופן ללא נסיעת מבחן.

כמו כן, כדאי לו לבדוק טוב טוב אם הוא נהג מוכשר מספיק כדי להתמודד עם כוח כזה על מרכב כה קטן. אצלי במיני אני פוחד להיכנס לסיבובים במהירויות שהמנוע מאפשר וזה לא שהיא לא אוחזת או שיש לה בודי רול מוגזם..

תבוצע נסיעת מבחן לפני הרכישה.

לגבי כישורי נהיגה, עם כל הכבוד לפולו הזאת נהגתי כבר ברכבי יוקרה עם מנועי V6, הנעה אחורית ומעל 340 כ"ס, כך שאני לא מתרגש מהכוח של פולו GTI...

במידה והפולו תגיע בערך במחיר שהוא 160.

A180 עולה 170, עם 122 כ״ס, נהגתי על גרסאת דיזל בטיול באירופה וסך הכל נהנתי ליומיים אבל לא משהו ספורטיבי.

לקסוס CT200h עולה 170, עם 134 כ״ס.

116i עולה 170, עם 136 כ״ס.

מיני קופר 162 אש״ח, עם 136 כ״ס.

ומבחינת מתחרות ספורטיביות, האופציות הן:

קליאו אר אס (175 אש״ח)

מיטו תלתן (באזור ה170 אש״ח)

פיג׳ו 208 ג׳יטיאיי (160 אש״ח)

האבארת׳ 500 (159 אש״ח)

אביזה קופרה, עם מנוע זהה לפולו (150 אש״ח)

נכון להיום הפולו GTI הייתה הדגם הכי מאובזר אך הגיע ללא קסנון ולדים, הגולף החדשה מגיעה עם התוספות האלה רק בתשלום.

הפיאט 500 אבארט לא מתחרה בפולו, היא מיני והפולו היא סופר מיני. הפיאט יכולה להתחרות באופל אדם S לכשתגיע.

הפיג'ו 208GTI נמכרת סביב 145 אלף ויש 3 מכוניות עם 0 ק"מ באוטודיל שאולי יימכרו בפחות מזה (2 לבנות ואדומה).

האלפא מיטו תלתן והקליאו RS הן אוטומטיות בלבד ולכן לא רלוונטיות.

איביזה קופרה עדיין נמכרת עם המנוע 1.4 הבעייתי, אותו מנוע שהעיפו מהפולו במתיחת הפנים.

לכשתגיע הקורסה החדשה ובמידה ותשמור, כמובטח, על מחירה הקודם של 150K ש"ח, מדובר באופציה היחידה מבין מתחרות ה GTI שאפשר לקרוא לה עדיפה.

הבעיה המרכזית של הקורסה היוצאת הייתה שהיא הייתה כ"כ נוקשה שמי שלא חובב נהיגה מושבע לא יסכים לחיות עם הקרש הזה ביום יום.

הקורסה OPC יכולה להתחרות טוב בפולו GTI, אבל הבעיה היא שתגיע רק בסוף 2015 ואילו הפולו תגיע במאי.

הקורסה לדעתי מעוצבת חיצונית יותר יפה וספורטיבי.

אוטודיל מפרסמים הgti במעל 160, ויש שם כמה. לא כמויות כמו של mg או פיגו 508 301, אבל יש כמה.

מה שגורם לי לתהות מי הטיפש פה - הקונים או המוכרים?

זה מחיר מחירון שמעל 160, בפועל המחיר סביב 145.

לובינסקי נתקעו עם ה- 301 הידניות וגם עם ה- MG350 אוט' שנרקבות כבר מאז 2013 ללא דורש. שיורידו ל- 50K את הסיניות עם אחריות מורחבת ואולי יקנו.

פורסם

אשמח לשמוע מצד התומכים הנלהבים התייחסות להשוואה עם ה208GTI ועם הfiesta st בהתחשב בעובדה שהרכבים האלה נמצאים באותו סגמנט ותחת אותה קטגוריית מחיר

פורסם
תבוצע נסיעת מבחן לפני הרכישה.

לגבי כישורי נהיגה, עם כל הכבוד לפולו הזאת נהגתי כבר ברכבי יוקרה עם מנועי V6, הנעה אחורית ומעל 340 כ"ס, כך שאני לא מתרגש מהכוח של פולו GTI...

כוח לעולם לא מוגש לבד, אלא בתוך אפליקציה מסוימת. פולו עם 180 כ"ס, זה לא אותו דבר כמו גולף עם 180 כ"ס.. השניה משרה הרבה יותר ביטחון ומעטפת הביצועים שלה בפועל גבוהה יותר. יש לי הרגשה שה-180 כ"ס על רכב בגודל של הפאביה שלך יבהילו אותך (ויאתגרו את הנהג המיומן) הרבה יותר מ-340 כ"ס בספינת שיוט יוקרתית.

:idea:
פורסם

אתמול הייתי בפליקס , הנציג אמר לי שהפולו GTI החדשה עשויה להגיע בסביבות יוני , כמה יעלה - הוא בעצמו לא ידע להגיד לי .

ואם אני לא טועה בפולו GTI החדשה המנוע הוא 1.8TSI עם 190 כ''ס , תקנו אותי אם אני טועה .

מה שכן הוא הציע לי לקרוא סקירות ובמבחנים באינטרנט , שבהם אומרים שהפולו GTI החדשה בפרמטרים מסויימים אפילו עולה על הגולף GTI , לא יודע עד כמה זה נכון , ניראה .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
כוח לעולם לא מוגש לבד, אלא בתוך אפליקציה מסוימת. פולו עם 180 כ"ס, זה לא אותו דבר כמו גולף עם 180 כ"ס.. השניה משרה הרבה יותר ביטחון ומעטפת הביצועים שלה בפועל גבוהה יותר. יש לי הרגשה שה-180 כ"ס על רכב בגודל של הפאביה שלך יבהילו אותך (ויאתגרו את הנהג המיומן) הרבה יותר מ-340 כ"ס בספינת שיוט יוקרתית.

אני לא חושב שמשהו יבהיל אותי, יש לי ניסיון בנהיגה גם על מכוניות סופר מיני חזקות. אם תהיה בעיה ובמקרה הכי גרוע אפשר לקפוץ איתה אח"כ לקורס במסלולים בכוכב יאיר, מה גם שאני מתקרב לגיל 30 ואני לא עושה שטויות, בטח ובטח אם אני לא מכיר את הרכב ומגבלותיו. אבל אנחנו מקדימים את המאוחר, קודם שהיא תגיע ושתתומחר במחיר נורמלי...

אתמול הייתי בפליקס , הנציג אמר לי שהפולו GTI החדשה עשויה להגיע בסביבות יוני , כמה יעלה - הוא בעצמו לא ידע להגיד לי .

ואם אני לא טועה בפולו GTI החדשה המנוע הוא 1.8TSI עם 190 כ''ס , תקנו אותי אם אני טועה .

מה שכן הוא הציע לי לקרוא סקירות ובמבחנים באינטרנט , שבהם אומרים שהפולו GTI החדשה בפרמטרים מסויימים אפילו עולה על הגולף GTI , לא יודע עד כמה זה נכון , ניראה .

זה 1.8T עם 192 כ"ס.

פורסם
בדגם הקודם כל הGTI הגיעו עם גג פנורמי נפתח וקנסון כסטנדרט אאל"ט. אתה יודע אם זה יהיה ככה גם בדגם החדש?

בכל מקרה קנייה משובחת , אני תמיד נהנה לראות את הרכב הזה על הכביש , לדעתי לא פחות יפה מהגולף GTI.

פנסי קסנון לא מופיעים ברשימה האופציונלית של היצרן, במקומם יש פנסי LED עם תאורה לבנה, ותאורת DRL עם לדים משולבים בפנסים הראשיים.

בהתחשב בעובדה שהגולף GTI מגיעה ללא פנסי לדים אלא עם נורות H4 רגילות, סביר להניח שזה יהיה כך גם בפולו - ובפולו במצב כזה גם תאורת ה- DRL תהיה ע"י נורות רגילות ליד פנסי הערפל, ולא בפנסים הראשיים - בקיצור הרבה פחות יפה. לגבי חלון בגג לא ידוע, סביר להניח שהיבואן יתמקד בעיקר בבקרת אקלים דיגיטלית ומערכת מולטימדיה עם שליטה מההגה.

שאלה קצת יותר טכנית, איך מתבצע ההזמנה אישית של רכב דרך היבואן? יש תוספות שהם לא מאשרים? וכמה כסף אקסטרה הם דורשים על ביצוע הזמנה כזו?

בגסות (צריך לבדוק לעומק פר רכב) מהניסיון שלי משנת 2008 עם הסקודה, הם מאפשרים להזמין איזה תוספת שתרצה בתנאי שמייצר אותה היצרן. תידרש לחכות 3 חודשים עד למשלוח שבו יעלו גם את הרכב שהזמנת למשלוח הרגיל, לגבי תשלום אתה משלם פר תוספת, יש מחירון בשקלים אצלם. המקדמה במצב כזה הופכת להיות לכמה עשרות אלפי שקלים ולא 2000 ש"ח ברגיל.

אשמח לשמוע מצד התומכים הנלהבים התייחסות להשוואה עם ה208GTI ועם הfiesta st בהתחשב בעובדה שהרכבים האלה נמצאים באותו סגמנט ותחת אותה קטגוריית מחיר

לא מבין את הסגידה לרכב שעדיין לא הגיע לארץ. לדעתי, הפיאסטה st וגם ה-208gti הרבה יותר טובות כרגע.

אין שום סגידה לרכב, סה"כ רכב טוב ששווה בדיקה מעמיקה וקניה במחיר הנכון. הבעיה פה שאנחנו לא יודעים אם הם מתכוונים להפקיע מחירים, ולכן נמתין.

בנוגע לפיאסטה ST, איפה היא? היבואן הרשמי לא מייבא אותה, היבואן המקביל מייבא אותה מארה"ב עם 5 דלתות בלבד, אין רכבים לנסיעת מבחן וגם אין רכב לשבת ולהתרשם ממנו בסוכנות. אתה מציע לקנות רכב על הנייר מיבואן מקביל?

לא שללתי אף פעם באופן מוחלט הזמנת רכב ללא נסיעת מבחן, אבל דווקא במקרה הפורד לא הייתי הולך על זה.

פורסם

פיאסטה אסטי קצת בעייתית בגלל אופי הייבוא, גם אם היא טובה אבסולוטית מהואגית או מקופר אס או כל רכב אחר שהיא מתחרה בו.

אני חושב שכל הקטע שהגדרת המתחרות הוא קצת מלאכותי כאן. הכל, בסופו של דבר, עניין של תקציב וחיבור פרסונלי. אני לא חושב שמי שמוכן לחיות עם רכב עם 3 דלתות ולא מסיע משפחה ביום יום צריך לפסול לא את ה500, לא את הקופר (או קופר אס, בהתאם לתקציב) ולא את האופל.

taimors, אני לא בטוח איך זה עובד בצ'מפיון, אבל אצל חלק מהיבואנים האחרים יש פשוט תוכנת קונפיגורציה (שבדרך כלל גם זמינה באינטרנט) ומאפשרת לך לבנות את הרכב שבא לך. על סמך האפשרויות שם, היבואנים גם בונים חבילות איבזור סטנדרטיות שמוצעות כאן. לא תמיד המחיר של הרכיבים הנוספים יהיה פרופורציונלי למחיר שיוצג בקונפיגורטור בחו"ל, ובדרך כלל תצטרך לחכות 3-4 חודשים עד שהרכב שלך יורכב ויגיע לארץ.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

כמו כן, כדאי לו לבדוק טוב טוב אם הוא נהג מוכשר מספיק כדי להתמודד עם כוח כזה על מרכב כה קטן. אצלי במיני אני פוחד להיכנס לסיבובים במהירויות שהמנוע מאפשר וזה לא שהיא לא אוחזת או שיש לה בודי רול מוגזם..

כי כל מי שיכול להרשות לעצמו לקנות רכבים כמו S1/מיני קופר S/פגו 208GTI/קליאו RS (אין לי כוח לפרט עוד) חייב להיות מוכשר מספיק כדי להתמודד עם כוח כזה על מרכב כה קטן? וואלה...

זה שאתה פוחד להיכנס לסיבובים, לא אומר שכולם כאלו.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בתור אחד שקנה את הפולו GTI הנוכחית במשלוח הראשון שהגיע לארץ(יוני 2011 ) בזמנו לא היה רכב לנסיעות מבחן בצמפיון. כמו כן הרכב הגיע ב3 או 5 דלתות ורק בdsg . שינוי קונפיגורציה או תוספות כלשהן בכלל לא היה אופציונלי. הרכב הגיע יחסית מאובזר עם חלון גג גדול בקרת אקלים מערכת מקורית אבל ללא פנסי קסנון. הרכב אצלי נמכר לאחר שלוש שנים ולמעט החלפת קלאצים לא היו בעיות מיוחדות.

פורסם

הגדר ״ללא בעיות מיוחדות״. היו בעיות שאינן מיוחדות? כלומר מעבר להחלפת הקלאצים הרכב הינה בטיפול שאינו תקופתי? כמה פעמים החליפו קלאצים? האם החליפו מח גיר?

שואל מתוך עניין, אתה לא חייב לפרט, אבל אשמח לשמוע, במיוחד מאחר שכבר מכרת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...