Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo GTI 1.8 מתי צפויה לנחות בארץ הקודש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מאד אוהב את המושבים המשובצים, זה מסורת של פולקסווגן ב-GTI שכנראה מאד מצליחה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ב160 אלף נראה לי שיש אופציות יותר מעניינת בקטגוריה הזו...

כמו? אתה מוזמן לפרט את כל האופציות ולמה. מעניין לשמוע.

פורסם

הוא לא יפרט, כי אין. בדגם הקודם כל הGTI הגיעו עם גג פנורמי נפתח וקנסון כסטנדרט אאל"ט. אתה יודע אם זה יהיה ככה גם בדגם החדש?

בכל מקרה קנייה משובחת , אני תמיד נהנה לראות את הרכב הזה על הכביש , לדעתי לא פחות יפה מהגולף GTI.

פורסם

זה בערך כמו שנהג של לאונה יגיד שהוא לא מחזיק מ STI כי הלאונה לא מי יודע מה.

מה היית קונה מהסגמנט בזול יותר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
כמו? אתה מוזמן לפרט את כל האופציות ולמה. מעניין לשמוע.

אני כותב דרך האפליקציה, אבל כמה אופציות שקופצות לי הם אלפא רומיאו תלתן ירוק, מיני קופר ואפילו מרצדס a קלאס הגירסה הפשוטה נכנסת לתקציב..

אין לי משהו נגד הפולו פשוט אם תוסיף לי עוד כוחות סוס לרכב אני לא חושב שאהנה ממנו יותר ממה שיש לו כרגע..אבל שום פעם יכול להיות שזו הדעה שלי שבגלל שאני נוהג ברכב הזה יום יום ודיי רגיל אליו

(ויש מצב גם בגלל שרכבי הנעה קדמית פחות עושים לי את זה..)

בכל מקרה תתחדש, מסכים עם זה שמעלי שיפה לראות רכבים כאלו על הכבישים וסע בדרכים טובות.

שאלה קצת יותר טכנית, איך מתבצע ההזמנה אישית של רכב דרך היבואן? יש תוספות שהם לא מאשרים? וכמה כסף אקסטרה הם דורשים על ביצוע הזמנה כזו?

(ובשביל בגירה, ההבדל שsti מגיע עם מערכת הנעה כפולה והפרש משמעותי בסוסים, כאן ההבדל הוא יותר קטן ואתה עדין עם הנעה קדמית..)

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

אז תגיד שעם 160 אלף היית קונה משהו אחר ( אבל מה זה קשור לשרשור?) , זה לא אומר שיש חלופה טובה יותר לפולו בסכום הזה. מיטו תלתן ירוק זה עוד איכשהו הדוגמה הכי טובה שנתת למרות שלדעתי הפולו זו עסקה משתלמת יותר. A קלאס לא נכנסת ב160 גם אם תהפוך את העולם , וגם אם כן היא תהיה עגלה ליד הפולו ומיני קופר היחידה שתעמוד עם הפולו היא הS והמחיר גבוה בהרבה.

פורסם

ההערה של טאימורס לא כזו מנותקת מהמציאות. האוטו הזה הוא עדיין פולו, רק על סטרואידים. מכיוון ש-STIO באמת בחור נחמד, הייתי ממליץ לו לא לקנות בשום אופן ללא נסיעת מבחן.

כמו כן, כדאי לו לבדוק טוב טוב אם הוא נהג מוכשר מספיק כדי להתמודד עם כוח כזה על מרכב כה קטן. אצלי במיני אני פוחד להיכנס לסיבובים במהירויות שהמנוע מאפשר וזה לא שהיא לא אוחזת או שיש לה בודי רול מוגזם..

:idea:
פורסם

במידה והפולו תגיע בערך במחיר שהוא 160.

A180 עולה 170, עם 122 כ״ס, נהגתי על גרסאת דיזל בטיול באירופה וסך הכל נהנתי ליומיים אבל לא משהו ספורטיבי.

לקסוס CT200h עולה 170, עם 134 כ״ס.

116i עולה 170, עם 136 כ״ס.

מיני קופר 162 אש״ח, עם 136 כ״ס.

ומבחינת מתחרות ספורטיביות, האופציות הן:

קליאו אר אס (175 אש״ח)

מיטו תלתן (באזור ה170 אש״ח)

פיג׳ו 208 ג׳יטיאיי (160 אש״ח)

האבארת׳ 500 (159 אש״ח)

אביזה קופרה, עם מנוע זהה לפולו (150 אש״ח)

נכון להיום הפולו GTI הייתה הדגם הכי מאובזר אך הגיע ללא קסנון ולדים, הגולף החדשה מגיעה עם התוספות האלה רק בתשלום.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם (נערך)

הפג'ו נמכרה במבצע ב144 לא מזמן אם אינני טועה(ב152 היא נמכרה בוודאות). משום מה יש לי הרגשה שאפשר להשיג את המחיר הזה אם באמת רוצים.

בתמחור הזה לא רואה סיבה להעדיף את הפולו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא הסברתי את עצמי נכון, מסכים איתך ש2 האחרות שהם לא "ספורטיביות" אבל הדעה שלי שגם הפולו gti היא לא בדיוק ספורטיבית.

לדעתי האישית קצת פרווה ובגלל זה הכנסתי 2 אחרות לקטגוריה.. כי בסופו של דבר זה פולו עם עוד כמה סוסים, עם אותה התנהגות, מתלים, בולמים, מערכת היגוי וגיר, המנוע כנראה של הגולף ומצבר בבגאז'..(אם אני טועה תיכנס בי ואני חוזר בעצמי אבל ממה שקראתי זה ככה..) ולכן אני פחות מתלהב מרכב..

דא לאותו בחור עם הסטטיסטיקה, אלפא מיטו תלתן ירוק מכרו במבצע ב155 אלף עד לפני כמה זמן...

פורסם

אם מבחינתך מראה דומה מוכיח שזה "בגדול" אותה מכונית - אתה צודק. הן דומות.

מעבר לכך, נראה לי שאין לך מושג ומעולם לא נסעת, שלא לדבר נהגת בגרסה ספורטיבית כלשהי של רכב עממי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

מה הקשר מראה דומה ? ונהגתי בגולף GTI ואני נוהג יום יום בפולו רגילה, ואם חוזרים לדוגמה של אימפרזה אז גם נהגתי ברגילה ובSTI והחוויה לחלוטין שונה אבל הם גם רכבים שונים לחלוטין מבחינה טכנית, אבל תקרא נתונים טכנים של הרכב ולראות ממה הוא מורכב וכן, כמו שרשמו פה למעלה זה פשוט פולו על סטוראידים.

אם הייתה מדבר על הPolo R שמגיעה עם הנעה כפולה ומכלולים שונים אז אני בעד ובהחלט חושב שזה רכב שונה כנראה נותן חוויה שונה, אבל הGTI, אחרי קריאה קצת ברשת זה אותה פולו רק עם המנוע של סקודה אוקטביה.

קיצור עזבו שטויות, זה מתחיל להיות וויכוח עקר ולרדת לרמה אישית, פשוט מציע לבעל השרשור לפני שהוא קונה לבצע נסיעת מבחן...

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

לכשתגיע הקורסה החדשה ובמידה ותשמור, כמובטח, על מחירה הקודם של 150K ש"ח, מדובר באופציה היחידה מבין מתחרות ה GTI שאפשר לקרוא לה עדיפה.

הבעיה המרכזית של הקורסה היוצאת הייתה שהיא הייתה כ"כ נוקשה שמי שלא חובב נהיגה מושבע לא יסכים לחיות עם הקרש הזה ביום יום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתי שמח לשמוע מפי כל החברים שכותבים פה שהפולו שולטת ביד רמה בסגמנט פירוט והסבר לקביעתם. האם בגלל ביצועים, התנהגות או גורמים אחרים היא נופלת מהמתחרות (208GTI, 500ABARTH וכו')?

• תוכן חדש...