Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo GTI 1.8 מתי צפויה לנחות בארץ הקודש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מח גיר לא הוחלף אבל הרכב היה חלק מקמפיין החלפת השמן בגיר לשמן מינרלי.קלאצים הוחלפו פעם אחת עקב רעידות בין ראשון לשני, היתה כניסה אחת יזומה מבחינתי לא בזמן טיפול שהסיבה עדיין לא ברורה לי לחלוטין. יום או יומים לאחר החלפת הקלאצים תידלקתי בתחנה שלעולם לא תידלקתי לפני, מעט אחרי הרכב החל לזייף ונורית של ממיר קטליטי החלה להבהב. נסעתי למוסך ושם איבחנו שיש חישן דפוק. מכיוון שאני לא לוקח כל מה שצמפיון אומרים כמובן מאילו בלשון המעטה, אני עדיין לא יודע אם דפקו לי איזה חיישן בהחלפת הקלאצים או שהדלק היה מהול. שקניתי את הרכב לא היתה שום אלטרנטיבה (לא בטוח שגם היום יש למעט המיני היקרה אולי)לרכב סופר מיני עם ביצועים דומים שהוא גם חמש דלתות (ילדים) וגם יהיה גיר אוטומטי דרישת סף של האשה למרות שזה הרכב ששימש אותי בעיקר ורכב שני במשפחה. סהכ היתה לי חוויה טובה מאד איתו שלוש שנים.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקיצור למעט החיישן בגלל הדלק המהול הרכב היה אמין, חוץ מגיר DSG בנוהל הרגיל. ד"א היצרן טוען שבכל המכוניות החדשות יש חלק משופר נטול תקלות. בכל אופן מזל שהרכב הזה יגיע עם גיר ידני.

ולהפתעתי בעודי נוסע על הנתיב השמאלי של כביש 1 בעליות לקסטל, הבחנתי בנתיב השמאלי של הצד השני (לידי) בירידה לכיוון שער הגיא בפולקסווגן פולו GTI אדומה עם פס אדום בודד למטה, שמסמל את הדגם החדש (1.8T). הקודם הריי היה עם 2 פסים אחד למטה ואחד למעלה. ייתכן?

פורסם
ד"א היצרן טוען שבכל המכוניות החדשות יש חלק משופר נטול תקלות.

זה לא מה שהם טוענים כל פעם, כל שנה, עם כל רכב חדש שיוצא?

ולהפתעתי בעודי נוסע על הנתיב השמאלי של כביש 1 בעליות לקסטל, הבחנתי בנתיב השמאלי של הצד השני (לידי) בירידה לכיוון שער הגיא בפולקסווגן פולו GTI אדומה עם פס אדום בודד למטה, שמסמל את הדגם החדש (1.8T). הקודם הריי היה עם 2 פסים אחד למטה ואחד למעלה. ייתכן?

אולי רכב שהגיע לתקינה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מח גיר לא הוחלף אבל הרכב היה חלק מקמפיין החלפת השמן בגיר לשמן מינרלי.קלאצים הוחלפו פעם אחת עקב רעידות בין ראשון לשני, היתה כניסה אחת יזומה מבחינתי לא בזמן טיפול שהסיבה עדיין לא ברורה לי לחלוטין. יום או יומים לאחר החלפת הקלאצים תידלקתי בתחנה שלעולם לא תידלקתי לפני, מעט אחרי הרכב החל לזייף ונורית של ממיר קטליטי החלה להבהב. נסעתי למוסך ושם איבחנו שיש חישן דפוק. מכיוון שאני לא לוקח כל מה שצמפיון אומרים כמובן מאילו בלשון המעטה, אני עדיין לא יודע אם דפקו לי איזה חיישן בהחלפת הקלאצים או שהדלק היה מהול. שקניתי את הרכב לא היתה שום אלטרנטיבה (לא בטוח שגם היום יש למעט המיני היקרה אולי)לרכב סופר מיני עם ביצועים דומים שהוא גם חמש דלתות (ילדים) וגם יהיה גיר אוטומטי דרישת סף של האשה למרות שזה הרכב ששימש אותי בעיקר ורכב שני במשפחה. סהכ היתה לי חוויה טובה מאד איתו שלוש שנים.

תודה על שיתוף הניסיון שלך עם הפולו GTI לאורך השלוש שנים שהייתה אצלך . מפורט ומעניין .

אני בעצמי נוהג היום על ג'טה דור אחרון עם מנוע 1.2TSI ועם DSG7 , את האמת אני גם מרוצה מהאוטו ומהשילוב הזה של המנוע והגיר האלו .

הרכב אצלי עוד מעט שנתיים כבר , ונסעתי עליו כבר 37,000 קילומטרים , שזה לא קצת לדעתי . הייתה רק בעיה אחת עם הג'טה הזו לאורך השנתיים האלו , שהתגלתה בחודשיים הראשונים שלה על הכביש , בעיית תוכנת ניהול מנוע , ישר נסעתי למוסך , עדכנו לי את התוכנה והבעייה לא חזרה מאז אף פעם ולא היו שום בעיות אחרות .

בעוד חודשים ספורים אני מתכוון להחליף אותה , עם הג'טה אני הבנתי איזה רכב הבא אני רוצה שיהיה לי , והג'טה זה הרכב הראשון שלי מהקונצרן הזה .

הפעם אני רוצה להתמקד יותר בעוצמה מאשר בגודל ואיכות , למרות שאיכות אצליהם פחות או יותר אותו הדבר בכל רכבי הקונצרן (ברכבים סטנדרטיים , כן , ולא רכבי יוקרה) , הפעם אני רוצה משהו עם מנוע 1.8 (לפי התקציב שלי) .

אז השאלה היא - האם שווה לחכות קצת יותר לבואה של הפולו GTI החדשה ולמחירים שלה והביצועים ? , או שעדיף כבר עכשיו לבחור את אחד הדגמים שכבר שמתי עין עליהם , אוקטביה החדשה 1.8 או לאון החדשה 1.8 ?

מה הייתם ממליצים לי ?

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

הייתי היום בצ'מפיון, הם מאמינים שהרכב יגיע באיזור יוני.

קצת קשה להמליץ לך, לא התלהבתי יותר מידי מלאון FR 5 דלתות כשעשיתי נסיעת מבחן. אבל בלי השוואה אמיתית מול פולו GTI אי אפשר להגיב כראוי.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מה עשית בצמפיון, אתה מחליף את ה- RS?

בלי קשר אולי כדאי שנירגע קצת מהרכב הזה, אם הם יראו שיש יותר מידי ביקוש הם יפקיעו מחירים, ואז לא יהיה כדאי לרכוש את הרכב הזה.

מזכיר שהדגם הקודם ה- DSG נמכר ב- 155 אלף והפעם יגיע גם ידני.

ההפרשים בין הידני לאוטומט באירופה עומדים על 7,000 ש"ח, ולכן שהדגם הידני יעלה אמור לעלות 148K ש"ח לפי המחירון הקודם.

מכיוון שאצלם האוכל בא עם התיאבון, הגיוני יותר שהמחיר לידני יהיה סביב 155K ש"ח. מקווה שלא יפקיעו מחירים, יש יותר מידי התעניינות.

פורסם

הקורסה נמכרה (ולפי ההבטחות גם תימכר) ב 150K ש"ח.

אין מצב שצמפיון יתמחרו את ה GTI שלהם בפחות, התג הזה בא עם מחיר פרמיום :evil:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כאמור, השמועה כרגע היא על אזור ה-160. סביר שזה מה שיהיה באמת. לא נכנס לשיקולים של אף אחד, אבל נראה לי ש-5 אש"ח לכאן או לכאן ברכישה כזו לא אמורים לשחק תפקיד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לאון 1.8 עדיפה על הפולו בהיבט ניהוג ופרקטיקה

לאון נחשבת לרכב ספורט? יש מקום להשוואה מול הפולו GTI ?

פורסם
לאון נחשבת לרכב ספורט? יש מקום להשוואה מול הפולו GTI ?

תמיר, נאלץ לחזק את שי. אין קשר בין השתיים למעט המנוע, וגם אז לפולו יש וורסיה חזקה יותר שלו (192 כ"ס).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, אם כבר הגבת, השלדה בלאון לא עדיפה? והמנוע זהה פרט לתוכנה כנראה, 180 כ"ס מול 192 כ"ס זה לא קריטי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תמיר, נאלץ לחזק את שי. אין קשר בין השתיים למעט המנוע, וגם אז לפולו יש וורסיה חזקה יותר שלו (192 כ"ס).

לאון מגיעה עם שלדה עדיפה משמעותית. וכן הלאון FR בגרסאת 1.8 נחשבת ספורטיבית.

פורסם

דווקא פה אני עם תמיר, אם הייתה לי התלבטות בין הפולו ללאון, הייתי הולך על הלאון בלי ספק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה-GTI העדכנית מקבלת ביקורות מאוד טובות (במפתיע) בגרמניה. השינויים שנעשו הפכו אותה לחבילה טובה מבעבר, יחד עם מנוע שמשבחים ללא סוף (ואחרי הניסיון עם ה-2.0TSI החדש, אני בהחלט נוטה להבין על מה העניין).

ה-FR היא אך ורק רמת גימור, משמע אין שום שינוי במתלים / כיול בכללי - רק חישוקי ענק ותגי FR סביב סביב. פיקציה בדיוק כמו כל איביזה 1.2TSI FR. ניחא הייתה גרסת FR "אמיתית", אבל אין. יש קופרה וגם היא עוד לא פה, וגם לא ממש קשורה כאן להשוואה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...