Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo GTI 1.8 מתי צפויה לנחות בארץ הקודש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיע בחודש מאי הקרוב. תגיע ידנית ואוטומטית ביבוא סדיר. לא ידוע לגבי מחירים ורמת האבזור שתגיע לארץ.

אני בקשר עם הסוכנות המקומית בנוגע לרכב הזה וגם עם היצרן בגרמניה. לדברי היבואן יש הרבה אנשים שמחכים.

פורסם

רק שבגלל הביקוש לא ייתנו מחיר יותר מדי גבוה שיבריח את רוב הקונים למתחרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ממתי אפשר להבריח קונים של VW למתחרות?

מתי אי פעם תמחרו צ'מפיון רכבים של VW ו/או גרסאות ספורטיביות בצורה סבירה?

ה- RS אמורה לעלות 180 ועולה 220. את הקופרה דפקו עם מחיר מופלץ בדור קודם, עם מחירים סבירים רק בשנה הלפני אחרונה שלה.

POLO זה בכלל רכב פרימיום ;-) . אני מהמר על 170 אחרי הנחה ל- DSG. מקווה שהוא DSG6, אגב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

השמועה כרגע היא על אזור 160. אני לא לקוח פוטנציאלי, אבל אני לא חושב בכל מקרה שזה תמחור לא הגיוני, בהתחשב במחירי המתחרות.

בזמנו כשכן קניתי פולו, הfr עלתה כ15 - 20 אשח פחות. מצד שני, גם היום אני מוכן לשלם עוד 15 אלף, כדי לא לנהוג באיביזה, למרות המסורת. :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שלדת MQB קלה בכ100 קילו יחד עם מנוע 1.8 שאחרי תוכנה הוא עם 245 כ"ס בגלגל.

באיביזה קופרה מנוע 20VT היה צריך להתקין צנרת , קולר , יניקה , משאבת דלק , מתנול ותוכנת קאסטום בשביל להגיע למספר הזה.

והיא גם הייתה נוסעת פחות מהר מהפולו החדשה עם תוכנה בגלל המשקל וגם בזבזנית בדלק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבשורה הגדולה היא שיש גם ידני, לא? הבנתי שקודם נמכרו רק DSG.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
רק שבגלל הביקוש לא ייתנו מחיר יותר מדי גבוה שיבריח את רוב הקונים למתחרות.

בקורס כלכלה במסגרת התואר למדתי שאם הביקוש למוצר Y עולה המחירים (P) עולים, אבל בגלל שהמחירים עולים הלקוחות מחפשים מוצרים חליפיים (X) יותר זולים ואז הביקוש של Y יורד חזרה... ולמען הפרוטוקול פעם אחר פעם קיבלתי בקורסים האלה ציון שנושק ל- 100.

כל עוד יש מתחרות והם לא מונופול בתחום הספורטיביות הקטנות אין מה לדאוג. הפיג'ו 208GTI עולה 145 בלי ויכוחים ובלי טובות, וגם זה אחרי שלובינסקי גילו שבמחיר של 160 אין ביקוש ער לרכב. אם צ'מפיון יפקיעו מחירים על הפולו, הם יתקעו עם רוב המלאי וימכרו אותו אח"כ באוטודיל.

הנה, בדיוק היום בבוקר התקשרה נציגה מסקודה כדי שאני אשדרג את הפאביה כי מסתבר שיש להם ימי מכירות היום ומחר... אולי לא עמדו ביעדים, או שחייבים להיפטר מהמלאי. ימי מכירות שם זה כבר משהו בשגרה.

סה"כ מדובר בעסק שהוקם למטרת רווח, וזכותם לבקש כל מחיר שירצו. מנגד, אנו כלקוחות לא מטומטמים ויודעים להפעיל שיקול דעת לפני שקונים - גם על עניין השירות לפני הרכישה וגם על עניין המחיר.

ממתי אפשר להבריח קונים של VW למתחרות?

מתי אי פעם תמחרו צ'מפיון רכבים של VW ו/או גרסאות ספורטיביות בצורה סבירה?

ה- RS אמורה לעלות 180 ועולה 220. את הקופרה דפקו עם מחיר מופלץ בדור קודם, עם מחירים סבירים רק בשנה הלפני אחרונה שלה.

POLO זה בכלל רכב פרימיום ;-) . אני מהמר על 170 אחרי הנחה ל- DSG. מקווה שהוא DSG6, אגב.

מדובר על DSG7 לפי מה שקראתי בכל מיני כתבות באינטרנט, אבל למי אכפת ממנו כשיש גיר ידני למהדרין ונטול תקלות טכניות.

ולהערה שלך על התמחור, הדגם הקודם עם גיר אוטומט DSG עלה 155 לדגם 3 דלתות שזה מחיר סביר ביותר.

החליפו מנוע כי המנוע הקודם היה דפוק. לדעתי ראוי שהדגם הידני יעלה 150-155 והאוטומט יעלה 160-165, אבל לא נדפוק עסקה על כמה שקלים.

מישהו יכול להסביר למה יש כזה "הייפ" סביב מתיחת הפנים הזו? מה מיוחד בה?

STIO, אחרי כל הבילד-אפ שעשית לה, חסר לך אם אתה לא מזמין. ;)

מיוחד בה שסוף סוף מייצרים את הרכב עם גיר ידני ולא רק עם הגיר DSG הבעייתי, וגם את המנוע 1.4 עם המגדש על ותקלות העל החליפו במנוע חדש 1.8TSI עם טורבו שנמצא באוודי וסיאט.

וברור שאני קונה, אפילו אני סוגר את החניה הפרטית שלי בטאבו ברחוב בשבילה עם גדרות ושער (שלשום היה בעל מקצוע). רק שלא יפקיעו מחירים.

שיארזו לי פולו ידנית 3 דלתות בצבע כחול מטאלי. יש תמונות למטה להמחשה, איך הצבע הזה? בגלל שאני סוגר את החניה אני מרשה לעצמי לקחת צבע יוצא דופן מאשר כסוף או לבן.

הבשורה הגדולה היא שיש גם ידני, לא? הבנתי שקודם נמכרו רק DSG.

ברור, גם גיר ידני וגם מנוע חדש עם פוטנציאל לשיפורים. שים עליו תוכנה ותעלה הרבה יחסית מעבר ל- 200 כ"ס.

ומהם דברי היצרן?

העבירו את הפניה ליבואן והם חזרו אליי. יאמר לזכותם (צמפיון) שהם היו ממש בסדר, הם גם שלחו לי הודעה פרטית בפורום ובדקו לי בלי שאני שלחתי להם משהו.

נ"ב

מצרף למטה תמונות הדמיה שבניתי דרך האתר של הגרמנים. הרכב יכול להגיע בלי כל מיני דברים שמופיעים שם, כמו תאורת לדים, מערכת מולטימדיה ועוד ועוד. אגב, הלוח שעונים עם כל המחוונים מגיע כסטנדרט.

הנה סרטון של הצבע הזה עם ריפודי עור:

iris (10).jpg

iris (11).jpg

iris.jpg

iris (1).jpg

iris (2).jpg

iris (6).jpg

iris (7).jpg

iris (8).jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
הוספת סרטון
פורסם