Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות מצויינות. בזכות זוית רכב וגלגלים של שני הרכבים רואים שהיא פנתה עליך. אם בנתיב שלה מותר רק ישר אז בכלל.

אל תיסע בלי ביטוח!!.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
ואם נגמר החובה, אז מה?

אם תרצה המדינה, תתבע אותו על כך.

לשופט בבית-משפט לתביעות קטנות אין רצון או צורך להתעסק בזה. זה לא עניינו. הוא פוסק מי אשם בתאונה ולמי מגיע פיצוי.

כמו שאמרתי, אם זה חובה זה לא צריך לעלות במשפט ו/או בדיבורים עם הנהגת השנייה.

זה רק יצייר אותו רע בעיני השופט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ככלל בד"כ כשמעורב בתאונה טוען את טיעון המחץ : "נסעת מהר", מבחינתי אני מבין שסבירות גבוהה מאד שהוא יודע שהוא אשם. וקלף המהירות תמיד עומד לו.

מה המשמעות של הטיעון הזה? שהיא חשבה שתספיק להכנס לפני שיגיע? אם כך, כן הוא בהחלט נסע יותר מהר משציפתה

אני מאמין שאחרי שהיא תבין שאין לה עוד תירוצים נוספים מחזיקיפ מים, היא תשלם.

פורסם

אוקי אז רואים בברור שהיא אשמה ואין לי מה לדאוג .

אני לא תוקף בתביע כי אין לי ביטוח ולא בה לי להסתבך .

אבל עם היא תתבע אותי בעיקרון אני די מחוסה ? מול חברת הביטוח שלה עם תמונות כאלה והטיעון הנל'. אין לה מקום לברוח מזה

פורסם

השאלה פשוטה, איזה ביטוח אין לך? אין לך ביטוח חובה? אין לך מקיף? אין לך צד ג'? אין לך יותר מאחד מהרשימה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם היא תתבע אותך ראשונה +העובדה שלא היה לך ביטוח אתה בסיכון. השופט אולי ייטה לגרסה המגוחכת שלה.

מה עם הנזק באוטו שלך? למה אתה צריך לשלם אותו מהכיס?

כמו שניסו להסביר לך פה, זה שלא היה לך ביטוח, זו נקודה אחת לרעתך. יש עוד המון נקודות לטובתך.

תראה.

היא בכל מקרה תלך לתקן את האוטו שלה. יש לה נזק די גדול.

היא כנראה תחפש לתבוע את הביטוח (שלה,שלך, העיקר לא לשלם איזה 6000 שקל מהכיס).

הביטוח ישאל אותה עם מי היא התנגשה.

היא תתן את הפרטים שלך. שתי הקלקות אח"כ פקיד התביעות ידע שלא היה לך ביטוח.

אין לך הרבה מה להפסיד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אז מה כידיי לעשות אין לי את פרטי הביטוח שלה .

לא היה לי ביטוח לא חובה ולא ג שקרתה התאונה . עכשיו כבר יש לי .

הנזק באוטו שלי הוא שולי לגמריי ולא איכפת לי לספוג אותו תמורת שקט נפשי .

פורסם

העלילה מסתבכת,

תסביר בבקשה מה הייתה ההתנהלות אחרי הפגיעה. לא ברור לי איך אירוע כזה מסתיים בלי החלפת פרטים. אם הגברת משוכנעת בצדקתה ואתה לא נתת לה פרטים, איך אתה יודע שהיא לא הלכה למשטרה עם מס' לוחית רישוי שלך?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

בה שוטר החלפנו פרטים תעודות זהות וטלפונים מספרי רכב והלכנו הביתה באי וודאות של מה שיקרה . עם היא תחליט לטבוע אותי אני הבוא עם החומר שלי לבית משפט הציג את הביטוח שלי והיותי אדם טוב לב שלא רציתי לתבוע אותה על נזק שולי ברכב הישן שלי שעלות הנזק גם כך לא גדולה . ולא טבעתי אבל עם הגברת מתעקשת לשלם לי על הנזק כי היא אשמה בוודאות אני אשמח הציג את התמונות והטיעון שלי ואני מקווה שהצדק יעשה בינתיים מחכה לטביעה שלדעתי אין סיכוי שהיא תציג אותי כאשם והשופט יוכל את זה . רואים בברור שהיא סטטה לנתיב שלי ניסתה לפנות שמאלה שלא כחוק וזה הכל פשוט מאוד . ביטוח לא ביטוח זה לא אומר שעשיתי לה תנזק . היא עשתה לעצמה את הנזק ועל הדרך גם לי

פורסם

ביטוח חובה טוב שעשית אבל לא רלוונטי לעניין הזה.

בכל מקרה כדאי שאתה תתבע אותה, גם כי היא אשמה, וגם כדי למנוע ממנה לתבוע אותך ושכך תהיה ידה על העליונה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בוא נתחיל שזה לא כביש חד נתיבי. זה דו נתיבי לפחות בקטע שנהגת בו.

אתה על השמאלי והיא על הימני

אפשר להגיד שהיא פגעה בך ואפשר להגיד שאתה חתכת משמאל שהיא רצתה לפנות

אם זה כביש דו נתיבי, הרי היא פנתה מהנתיב הימני... מה שלא כל כך מותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בטוח שלא מוצב שם תמרור שבכלל אוסר את הפניה שמאלה?

השלאה באה לאחר שבחינ התמונות מראה כי איי התנועה שנבנו במקום עוצבו בדרך שבדר"כ משתמשים בה כי למנוע פניה שמאלה (ו/או פרסה), הם נבנים עם פינות חדות מנוגדות כדי להקשות על הפניה מהמיקום הזה, ומאפשרים פניה מוחה רק למי שמגיע מימין לכיוון שהגעתם שניכם.

שווה לחזור ולבדוק אם יש תמרור במקום, אם כי כמו שאמרו כולם, פניה שמאלה מנתבי ימני שלא סומן בחץ שמתיר פניה, היא עבירה בפניה עצמה, כך גם סטיה מבנתיה שלה לשלך.

פורסם

בעבודת בילוש קצרה :-P מצאתי את מקום התאונה של פות"ש בסטריט וויו.

זה אלי כהן פינת מצדה בבת-ים עיה"ק.

222.jpg

אין שם שלט. אבל גם אין לאן לפנות שם שמאלה.

הבחורה החליטה ככל הנראה לעשות פרסה במקום לא הגיוני, ומהנתיב הימני.

חבל שפות"ש קיבל רגלים קרות (אם מאחר והוא חסר נסיון במעין אלה, או שהוא חושש מעניין העדר הביטוח).

הצדק היה שהגברת הנכבדה תשלם עבור הנזקים שגרמה, במה שנראה, לכאורו של פות"ש, כרשלנות חמורה מצידה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...