Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצלמה היתה עובדת בעבר בצורה תקינה.

עכשיו - מקבלים סרטון שחור שיש בו רק את השעון. כאילו צילמת עם מכסה על העדשה.

ניסיתי לעדכן קושחה, הגדרות, הכל עובד מצוין ועדיין אותה תוצאה.

יש עוד מה לעשות לפני שזורקים אותה?

ואם זורקים, מה מומלץ לקנות כתחליף? תקציב עד $100, אין צורך במסך, חשוב שהמצלמה תהיה קטנה ולא תבלוט כי היא מותקנת דרך קבע ברכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בתקציב דומה אפשר לרכוש sj4000 שהיא נחמדה מאוד. שים לב יש הרבה מאוד זיופים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברשותך שאלה קצת לא קשורה, יצא לך לחוות בעיות בהדלקה שלה בהנעות בבוקר?

אבי רכש מוביוס לא מזמן והיא ברוב הבקרים רק מראה חיווי של טעינה(לד ירוק), ולא מתחילה להקליט אלא אם לוחצים ידנית על הכפתור.

בצהריים לעומת זאת היא מקליטה בסדר גמור בכל הנעה.

פורסם

יש לי 2 מצלמות מוביוס בשני הרכבים די הרבה זמן. שתיהן תמיד מתחילות להקליט עם הנעת הרכב, בבוקר, בצהריים ובלילה. אפילו המקולקלת עדיין נותנת חיווי שהיא מקליטה ומייצרת קליפים שחורים.

tzvipper, על פי האתר dashcamtalk הsj4000 היא יותר מצלמת אקשן בסגנון gopro ולא כל כך מוצלחת בתור מצלמת דשבורד. יש המלצות נוספות?

אם אין רעיונות לתיקון, אזמין מוביוס חדשה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
יש לי 2 מצלמות מוביוס בשני הרכבים די הרבה זמן. שתיהן תמיד מתחילות להקליט עם הנעת הרכב, בבוקר, בצהריים ובלילה. אפילו המקולקלת עדיין נותנת חיווי שהיא מקליטה ומייצרת קליפים שחורים.

tzvipper, על פי האתר dashcamtalk הsj4000 היא יותר מצלמת אקשן בסגנון gopro ולא כל כך מוצלחת בתור מצלמת דשבורד. יש המלצות נוספות?

מזלך שיש לך מוביוס - יש עליה ה מ ו ן מידע טכני ברשת עד לרמת הרכיב.

הייתי מנסה לבדוק אם הבעייה בסנסור או במחשב שמייצר את הקבצים מהסנסור. סנסור אפשר לקנות בנפרד ולהחליף את המקולקל.

תבדוק את הקובץ שהיא מייצרת אם הוא תקין ונגן וידאו מצליח לקרא אותו נכון , כולל זמן הסרט והרזולוציה, אז זה מכוון לבעייה בסנסור שלא מעביר תמונה כמו שצריך.

אולי יש בעייה במגעים בכבל שמחבר את הסנסור למעבד,

תנסה לפרק אותה לשחק עם הכבל, לפרק ולהרכיב חזרה את הסנסור כמו שמודגם כאן :

וכאן יש המון ! מידע טכני שיכול לעזור לך, תנסה גם להשאיר שאלה :

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1904559

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם (נערך)

דווקא מבחינת פיצ'רים היא תומכת בכל מה שצריך בשביל לעבוד לא רע בכלל ברכב. יש לה ביצועים טובים למדי, ממליץ להסתכל בסירטוני יוטיוב איך היא מצלמת בלילה. אני הזמנתי אחת לא מזמן (עוד לא קיבלתי).

בכל אופן, יש מצלמה מאוד איכותית לרכב עם כבל על, להבדיל מסוללה זה הרבה יותר עמיד לחום. מצלמה מאוד אמינה וטובה למדי. יש היום מצלמות שנותנות תמונה מעט איכותית יותר. מחיר כ350ש"ח בארץ, יש יבואן נציג בפורום. מצלמה ויקו SF2, יש לי אחת ואני מאוד מרוצה ממנה. ממליץ בחום.

אגב, יש שרשור ענקי בנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?440339-%D7%9E%D7%94-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%94-CAR-DVR

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המוביוס שלי התקלקלה, יצרתי קשר עם המוכר והוא שלח לי חדשה, כם אצלי המצלמה לפעמים לא מצלמת אוטומטית וצריך ללחוץ כדי שתפעל

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
י

הSJ מוצלחת מאוד בתור מצלמת דשבורד, אני משתמש בה בדרך קבע.

אחד היתרונות שלה (מלבד המסך) זה הזווית צילום הרחבה (170 מעלות), איכותית ביותר, קומפקטית ואין לה כמעט מתחרים במחיר המצחיק שלה.

• תוכן חדש...