Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאמא שלי יש "חלום" לקנות "רכב גבוה".

לא כי היא צריכה את הפוזה, אלא כי זה נותן לה יותר ביטחון על הכביש שהיא מעט גבוהה מכולם.

(למען האמת- אני מסכים איתה).

מחפשים רכב

• חדש
  • אוטומטי
  • נוח מאוד לישיבה (הקריטריון הכי חשוב)
  • לנסיעות קצרות בתוך העיר
  • אבזור לא מעניין (להיפך, התפעול של המזגן והרדיו צריך להיות פשוט. דיבורית Bluetooth שעונים ומנתקים בלחיצה...)
  • עד 130,000 ש"ח

נשמח להצעות.

תודה!

פורסם

אנחנו לא מחובבי הקיה.

יש לאבא מהעבודה קיה פורטה, ונוח לנו שם כמו על מיטת מסמרים.

כמובן שכל רכב צריך להיבדק לגופו, וגם עליו היא תעשה נסיעת מבחן.

פורסם

פיגו 2008 יכולה להיות אופציה מעניינת,היא לא גבוהה כמו גיפונים "פול סייז",אבל יותר גבוהה מרכב פרטי רגיל,גם הרנו קפצור מעניין,שני רכבים ששווה לבדוק לעומק.

פורסם

לא נסענו על ספורטאז', אבל אמרתי שנבדוק.

תגידו רגע, אלה באמת הנתונים היבשים של הספורטאז'??

[TABLE=class: normal]

[TR=class: no-tooltip]

[TD=class: first]צריכת דלק - עירונית (ק"מ/ליטר)[/TD]

[TD] 8.6 [/TD]

[/TR]

[TR=class: no-tooltip]

[TD=class: first]צריכת דלק - בינעירונית (ק"מ/ליטר)[/TD]

[TD] 13.8 [/TD]

[/TR]

[TR=class: tooltip]

[TD=class: first]צריכת דלק - ממוצעת (ק"מ/ליטר)[/TD]

[TD] 11.3 [/TD]

[/TR]

[TR=class: tooltip]

[TD=class: first]דרגת זיהום[/TD]

[TD] 15 [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

יש את זה ביותר גרוע?

הפיז'ו בהחלט מעניינת, אם כי מעט יקרה.

הקרוסאובר נשמעת אחלה אופציה, וגם נראה שמאובזרת ובמחיר מתאים, הכי פחות מזהמת, ונתוני צריכת דלק עדיפים מבין ה-3.

תודה.

פורסם

אמרת שהרכב מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות. זה נשמע שהנסועה לא תהיה גבוהה, ולכן צריכת הדלק לא צריכה להיות פאקטור משמעותי.

גם ייתכן שהנתונים המפורסמים הם פשוט יותר קרובים למציאות מהנתונים הרשמיים של המתחרים.

בכל אופן, מבחינת רכב, אין מה להשוות בין הקרוסאובר לספורטאז' - השני הרבה יותר נוח ומרווח, ובאופן כללי משפחתי - לא סופר מיני. גם נוחות הנסיעה תהיה יותר טובה.

פורסם

לי דווקא הפריעה דרגת הזיהום. 15?? מה זה, טרקטור?!

שאלת הדיוט: רכב שמזהם בצורה כזו- זה אומר משהו על המנוע? לא יעיל? מיושן?

פורסם

בכל אופן, מבחינת רכב, אין מה להשוות בין הקרוסאובר לספורטאז' - השני הרבה יותר נוח ומרווח, ובאופן כללי משפחתי - לא סופר מיני. גם נוחות הנסיעה תהיה יותר טובה.

ממתי הקרוסאובר נחשב סופר מיני?

פורסם

הקרוסאובר ממוצב בקטגוריה של הגיפונים הקטנים - שמבוססים על שלדות של סופר מיני. כמו הג׳וק והקפצ׳ור למשל. אמנם יחסית אליהם הוא די מרווח, אבל עדיין - בסיס הגלגלים של הספורטאז׳ גדול ממנו, וכך גם המרווח בכל היבט.

זו גם הסיבה לתמחור השונה של הרכבים האלו (עד היום).

באותה מידה, הגיפונים ה״גדולים״, כמו הספורטאז׳ ומאזנה cx5 הם לא יותר מרכבים משפחתיים עם שלדה של משפחתית רגילה (ולא של גרסאות המנהלים של היצרנים) - עם הגבהה.

פורסם
הקרוסאובר, עם מנוע 1.6 אף הוא, טוען, לפי היצרן, ל- 1:14.7. בכל זאת הפרש.

אבא שלי בעלים של סוזוקי סוויפט עם מנוע 1250, בנסיעה שרובה עירונית הוא עובר קצת יותר מ14 ק"מ לליטר, כאשר יוצא מהעיר המצב לא משתנה פלאים אלא עומד על בערך 15 ק"מ לליטר.

אני בספק רב שמנוע 1.6 של סוזוקי שסוחב עליו רכב גדול יותר יציג לך צריכת דלק שקרובה להבטחות היצרן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...