Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיגו 2008 יכולה להיות אופציה מעניינת,היא לא גבוהה כמו גיפונים "פול סייז",אבל יותר גבוהה מרכב פרטי רגיל,גם הרנו קפצור מעניין,שני רכבים ששווה לבדוק לעומק.

אם אתה מחפש רכב נוח, אז 2008 היא התשובה. היא הנוחה ביותר בקטגוריה כולל הקרוסאובר,שהיא ספק משפחתית ספק ג'יפון.

פורסם

לשכן יש את הקרוסאובר בליסינג הרכב צורך כ-13 ק"מ לליטר בממוצע כאשר הנסיעות הן בעיקר מחוץ לעיר, אבל עם רכב כבדה על הגז.

אני מעריך הספורטאז' 1.6 "יעשה" בערך 11-10 ק"מ לליטר בממוצע.

ה-2008 האוטומטית "עשתה" 11.5 ק"מ לליטר במבחן של קארספורום

מועמדת ראויה נוספת היא הרנו קפצ'ור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שים לב שנתון המעבדה הוא 1 ל11 קשה להאמין שהוא יהיה מאוד קרוב לנתון הזה, בהשוואה לנתונים של קיה בדר"כ.

אם מישהו היה מבטיח לי 1/10 זה עסקה אטרקטיבית לדעתי.

בנוסף, אכן אין בעיה להגיע ל1/13 בקרוסאובר משולב.

פורסם

אכן, הקרוסאובר שלנו צורכת ממוצע של 13 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת שרובה עירונית.

מומלץ בחום. למרות שבמחיר של הספורטאג' 1600 שהגיע השבוע, אני בספק אם הבחירה שלי הייתה בסוזוקי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

נכתב שהרכב לנסיעות קצרות בעיר, לכן חשיבותה של צריכת הדלק פוחתת. כלומר, ההבדל בין 1 ל-11 או 1 ל-13 לא יהיה משמעותי מאוד בכיס.

עדיף להתמקד באמינות/אחריות ונוחות/איכות נסיעה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הנסיעות הן קצרות בתוך העיר (כ-20 ק"מ ביום בסה"כ), אך בתדירות יומית.

האם יש בזה מספיק כדי להעדיף רכב חסכוני יותר? (כ-5000 ק"מ בשנה... כנראה שבאמת אין הבדל בצריכת הדלק).

הקפצ'ור נפסלה כי היא מאוד מאוד צפופה. גם מקדימה וגם מאחור. נבדק באופן אישי.

פורסם

בשביל 5,000 קילומטרים בשנה לא הייתי מתמקד בחיסכון בדלק.

בתקציב הזה לדעתי כדאי לפזול לכיוון הספורטאז' 1.6, מקבלים רכב חדש ומרווח עם אבזור לא רע, עיצוב טוב ולהערכתי סחירות עתידית מעולה.

פורסם

כתבתי להערכתי, זכותכם להחזיק בדעה שונה.

הביקוש לג'יפונים רק גדל ומדובר בכלי עם מחיר נוח שיתאים לקהל יותר רחב ולכן לדעתי הוא יהיה מבוקש מאוד גם כחדש וגם כמשומש.

• תוכן חדש...