Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואז אור ירוק יקפצו - ״הנה, אמרנו לכם שמהירות הורגת!״ מבלי להתייחס לבעיית הצמיגים בכלל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה כללית, כרגע ברכב יש לי רביעיית צמיגים סיניים שהוחלפו כחודש לפני הרכישה במוסך מורשה, רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות פעמיים בשבוע משתנה בין 40 ק"מ ל60 ק"מ, כרגע התקציב קצת לחוץ חתונה ביוני.

האם מומלץ להחליף את הצמיגים או לסחוב איתם קצת ושישתחרר תקציב להחליף לצמיג איכותי יותר (בעיקרון תיכננתי להחליף לקראת החורף לרבעיית צמיגים איכותית)?

פורסם

מאיזה מותג, יש עלומי שם ויש יחסית סבירים. ובאותו נושא הערתי למורה שלי שהוא צריך להחליף צמיגים מקדימה, הוא הסכים כי פסלו לו אותם בטסט, הצמיגים במידה שגוייר דרך האתר עולים עם ההנחה 260₪ לצמיג, שווה, בסוף הוא הלך לצמיגיה וכנה זוג "הכי זול" כהגדרתו ב230₪ כי הוא מתכוון למכור את האוטו... I am speechless

how it's like to drive :twisted:

פורסם
מבחן מעניין :

השוואה של מרחקי בלימה של אותו רכב. פעם עם צמיג איכותי של קונטיננטל ופעם עם צמיג זול (סיני כלשהו). שניהם עומדים בתקן האירופאי והבריטי.

דוגמה מצוינת. ויש עוד המון מבחנים המציגים תוצאות דומות (כולל ממקורות לא תלויים, למי שאולי תהה), וכולל לא מעט דוגמאות כחול לבן, למי שטען שצריך להציג זאת בפרסומות - דבר שנעשה בעבר.

גם בנהיגה עירונית אטית ורגועה לחלוטין אנחנו בקלות מפעילים על המכונית כוח של 0.3G בערך. עם צמיגים נחותים במצב כזה אנחנו למעשה מנצלים יותר מחצי מיכולות הצמיגים במקום פחות משליש. זהו הבדל עצום במקדם הבטחון של הנהג.

אז מה הבעיה? שהחשיבה של הצמיגאים ואפילו של המחוקק בסוגית הצמיגים נוגעת רק ואך ורק לתפקידו של הצמיג כמרכיב בטיחותי פסיבי. כלומר, כל מה שמצופה מהצמיג הוא להישאר שלם (צפיות גדולות משהו...) בתנאי נסיעה סבירים.

אנחנו מדברים כאן על תפקיד הצמיג בבטיחות האקטיבית של הרכב. כלומר, על יכולתו לספק אחיזה טובה ומרחקי עצירה סבירים במצב חירום. המחוקק לא הגדיר מרחק עצירה סביר ולכן לא אוכף כזה על צמיגים.

הדבר נכון כמובן גם לגיל הצמיגים, ללחץ אוויר וכן לסוג ומצב הבולמים ברכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...